Tukisukat Mabs | Rehaboteket

Tukisukat Mabs

  • 18,00 €

Miellyttäva ja tyylikas tukisukka miehille. Estää jalkojen väsymistä. Lääketieteellinen puristusloukka 1. 15-21 mmHg

Lue lisää

  • Miellyttäva ja tyylikas tukisukka miehille
  • Estää jalkojen väsymistä
  • Lääketieteellinen puristusloukka 1
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tukisukat MABS kompressioluokassa 1 turvotuksen sekä väsymyksen hoitoon nilkoissa ja säärissä. Tukisukat ovat valmistettu porrastetulla kompressiolla ehkäistäkseen tehokkaasti jalkojen ja säärien turvotusta. Tukisukat porrastetulla kompressiolla tarkoittaa, että tukisukilla on eri paine eri kohdissa jalkaa, riippuen siitä, missä paineen tarve on suurin. Nilkan ympärillä kompressio on aina suurimmillaan, edistääkseen siten tehokkaammin tuen oikeaa määrää, tukeakseen laskimopaluuta jaloissa ja säärissä. Tukisukissa kompressioluokassa 1 on vaihteleva paine 15-21 mmHg:n välillä, mikä edistää tehokkaasti laskimopaluun paranemista jaloissa ja säärissä.
Laskimopaluun ongelmissa nilkat ja sääret turpoavat usein, mitä tukisukat tehokkaasti ehkäisevät.
Tukisukkien paine koetaan usein hyvin miellyttävänä ja tämä on suora syy siihen, että tukisukat vähentävät turvotusta niin tehokkaasti.

Antaakseen parhaan mahdollisen tehon tukisukkien tulee olla vähintään polvipituiset. Polvipituiset tukisukat tukevat koko jalkaa ja säärtä antaakseen parhaat mahdolliset edellytykset turvotuksen ehkäisemiseen.
Tukisukat ovat myös todistettu ja hyväksi koettu menetelmä torjua tehokkaasti suonikohjuja ja muita verenkiertohäiriöitä jaloissa ja säärissä. Käytä tukisukkia päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Tukisukat koostuvat 58% puuvillasta, 33% polyamidista sekä 9% elastaanista parasta käyttömukavuutta ja toimintaa varten.


Kengän KokoA. Pienin nilkaympB. Suurin PohkeenympKoko
38 - 4020 - 23 cm 31 - 37 cm Small
40 - 4222 - 25 cm 34 - 40 cmMedium
42 - 4424 - 27 cm 37 - 43 cm Large
44 - 4726 - 29 cm 40 - 46 cmX-Large
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa