Tenniskyynärpäätuki EpiC | Rehaboteket
tenniskyynarpaatuki tenniskyynarpatuen tenniskyynarpatuen

Tenniskyynärpäätuki EpiC

  • 36,00 €

EpiC on erityisen joustava, helpotusta tarjoava tenniskyynärpäätuki, joka helpottaa kyynärpään paikallisia tulehduksia, kuten tenniskyynärpää, golfkyynärpää tai hiirikäsi.

Lue lisää

  • Erittäin joustava tenniskyynärpäätuki
  • Pelotti täsmällisen tuen saavuttamiseksi
  • Optimaalinen istuvuus täydellä säädettävyydellä
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

EpiC-kyynärpäätuki lievittää kipua ja suojaa kyynärpäätä paikallisen jännetulehduksen aikana. Tuki rakentuu C:n muotoisesta kaaresta, joka asetetaan kyynärvarteen lihasten yli tulehtuneiden jänteiden tukemiseksi. EpiC on valmistettu vahvasta ja puolijoustavasta polypropyleenista, joka mahdollistaa C-kaaren koon helpon säätämisen. Tuen kiinnittymisasteen muokkaaminen kyynärvarren päälle on tehty mahdollisimman helpoksi siteen säädettävällä koolla. EpiC-tenniskyynärpääsuojaa voidaan käyttää sekä oikeassa että vasemmassa kädessä, eikä se mukaudu sivusuuntaisesti.
C-kaaren sisäosa on pehmustettu pehmeällä ja tukevalla vuorilla optimaalisen käyttömukavuuden takaamiseksi. Vuori on valmistettu MTP:stä, pehmeästä ja hengittävästä materiaalista, joka takaa mukavuuden ja toiminnallisuuden.
Solkiin on kiinnitetty ylimääräinen tukipelotti. Pelotti voidaan sijoittaa vapaasti solkeen yksilöllisen säädön aikaansaamiseksi sekä lihasten tukemiseksi käsivarren sisäpuolella (golfkyynärpää) tai ulkopuolella (tenniskyynärpää). Tuen ja kuormituksen helpotuksen tasoa voidaan helposti hallita kyynärpään yli kulkevan joustavan nauhan sisältämän tarranauhan kireyttä säätämällä.

EpiC-tenniskyynärpätuen käyttökohteet
- Akuutit ja krooniset tenniskyynärpään ongelmat ja hiirikäsi (lateraalinen epikondyliitti)
- Akuutit ja krooniset golfkyynärpäongelmat (mediaalinen epikondyliitti)
- Ennaltaehkäisevä käyttö kyynärpään ja käden raskaassa kuormituksessa sekä työssä että urheilussa

Käyttöohje EpiC-kyynärpäätukeen
1. Aseta säädettävä pelotti haluamaasi asentoon kiinnittämällä tarranauha C-kaareen. Pelottia voidaan siirtää ja se voidaan sijoittaa vapaasti parhaan yksilöllisen istuvuuden saavuttamiseksi.
2. Aseta C-kaari kyynärvarren yli, noin 5 cm kyynärpään kipupisteen alapuolelle. Varmista, että pelotti on sijoitettu linjaan tulehtuneen jänteen kanssa kyynärpään kipupisteen alapuolelle.
3. Kiristä elastinen nauha siten, että pelotti tuntuu siltä, kuin käsi olisi sidottu ja kiinnitetty.
4. Säädä hihnan kireys siten, että se istuu mukavasti.

Käden ja käsivarren kuormituksen aikana tuen tarve muuttuu, ja mitä raskaampi työtehtävä on, sitä enemmän tukea tarvitaan. EpiC voidaan helposti säätää oikeanlaista tukea varten nopean ja helpon kiinnityksen avulla. Kun aktiviteetti on suoritettu loppuun, tukea voidaan helposti vähentää säätämällä uudelleen hihnan kiristystä.
EpiC on erittäin helppo puhdistaa. MTP-vuori pestään 30° käsipesussa, ja se on kuivattava ennen käyttöä. C-kaari pyyhitään kostealla liinalla.


KokoKyynärpään ympärysmitta (cm)
X-Small20 - 22 cm
Small23 - 25 cm
Medium26 - 28 cm
Large29 - 31 cm
X-Large32 - 34 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa