Nilkkatuki MaleoGrip | Rehaboteket
nilkkatuki

Nilkkatuki MaleoGrip

  • 69,00 €

Lisävakautta yhdessä äärimmäisen kätevyyden kanssa. MaleoGrip nilkan ulko- ja sisäsivujen vaurioihin sopii kaikkiin liikuntamutoihin ja aktiviteetteihin.

Lue lisää

  • Vakaa nilkkatuki säädettävällä kompressiolla
  • Ultraohut muotoilu kaikkiin tilanteisiin
  • Vakaat kiskot nilkan sisä- ja ulkosivuilla
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

MaleoGrip on ultrakätevä nilkkatuki epävakaalle, vaurioituneelle nilkalle. Nilkkatuessa on useita ainutlaatuisia toimintoja tuomassa lisää vakautta ja hallintaa
Tuen rakenne ja materiaalivalinnat on suunniteltu siten, että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa kengässä. Materiaali on ultraohutta, vaikuttamatta kuitenkaan tuen perusvakauttaviin toimintoihin. Optimaalinen, anatominen istuvuus muotoutuu parhaiten nilkan muotoihin ja vaikuttaa siihen, kuinka käteväksi suoja koetaan kengissä ja eri aktiviteettien aikana. MaleoGrip on kauttaaltaan keskittynyt vakauteen ja kätevyyteen. 

Nilkkatuen profiilin minimoimiseksi ja tuotteen mahdollisimman virtaviivaisen ulkonäön aikaansaamiseksi MaleoGrip on valmistettu täysin ilman saumoja. Kaikki tekstiilikomponentit on mikrohitsattu, mikä aikaansaa voittamattoman kätevyyden sekä materiaalien ja toimintojen vahvistamisen vain tarvittavissa kohdissa. 

MaleoGrip on valmistettu täysin ääntämättömästä materiaalista, joka on vahvaa ja vakaata nailonia. Päämateriaali ympäröi jalan optimaalisesti ja luo perustan tuen vakaudelle. Materiaalin päällä on kaksi vakaata, sivuttain vakauttavaa kiskoa, jotka sijaitsevat nilkan sisä- ja ulkosivuilla. Kiskot on valmistettu anatomisesti istuviksi, mikä varmistaa oikean määrän tukea sisä- ja ulkosisvuilla yhdessä ja samassa tuotteessa. Esimuotoillut teräskiskot seuraavat nilkan sisä- ja ulkosivua, mikä tuo lisävakautta ja hallintaa nyrjähdyksissä sekä nilkkatuen sisä- että ulkosivuille. Kiskot voidaan tarvittaessa poistaa tai käyttää vain toisella sivulla. MaleoGripissä on nilkan ympärillä joustava, täysin säädettävä nauhajärjestelmä, joka mahdollistaa yksilöllisen tuen asteen ja kompression säätämisen nilkalle. Nauhajärjestelmä solmitaan kahdeksikon muotoikseksi nilkan ympärille ja voidaan asettaa vapaasti nilkan sisä-  ja ulkosivuille kovien, ommeltujen tarranauhojen avulla nauhajärjestelmän päistä. 

Vakauttavat päätoiminnot MaleoGripissä koostuvat seuraavista:
– Ääntämätön, anatomisesti muotoiltu perusmateriaali vahvaa nailonia
– Lateraaliset teräskiskot, jotka sijaitsevat nilkan sisä- ja ulkosivuilla
– Säädettävä, joustava 8-nauha
– Narufikseeraus erittäin ohuilla ja vahvoilla naruilla

Nilkkatuki fikseerataan nilkan ympärille mukautettavalla narujärjestelmällä, joka antaa mahdollisuuden lisätä kutakin tuen astetta nilkassa. Jos nauhaa kiristetään tiukemmalle, perusmateriaalin ja kiskojen kompressio kasvaa, mikä parantaa vakautta ja hallintaa nilkan sisä- ja ulkosivuilla. Nauhajärjestelmässä on lukitustoiminto varmistamassa toivottu nauhakiristys sekä helpottamassa nauhan fikseerausta tuotteen paikalleen asettamisen yhteydesssä. 


KokoYmpärysmitta (cm)
X-Small23 - 27 cm
Small27 - 29 cm
Medium29 - 31 cm
Large31 - 34 cm
X-Large34 - 37 cm
Measurement instructions

Kysymys. Etsin erittäin kätevää nilkkatukea, joka mahtuisi kapeisiin kenkiin. Voisiko MaleoGrip olla sopiva vaihtoehto minulle? 
Vastaus. Kyllä, MaleoGrip on yksi markkinoiden sulavimmista nilkkatukien malleista ja se vie käytettäessä minimaalisesti tilaa, vakauttavasta kyvystään tinkimättä. 

Kysymys. Sopiiko nilkkatuki sekä oikeaan että vasempaan nilkkaan? 
Vastaus. Kyllä, malli on niin kutsutusti bilateraalinen ja sopii yhtä hyvin oikeaan kuin vasempaankin nilkkaan. 

Seuraa meitä Facebookissa