Pohjetuki MIO | Rehaboteket

Pohjetuki MIO

  • 33,00 €

Pohjetuki MIO on anatomisesti kompressoiva pohjetuki, joka on valmistettu Air-X materiaalista tuomaan optimaalisen kompression ja mukavuuden

Lue lisää

  • Valmistettu kompressoivasta Air-X materiaalista
  • Anatominen istuvuus ja rakenne
  • Pohkeen ja jalan alaosan ongelmiin
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

MIO on uudentyyppinen pohjetuki, joka on valmistettu Air-X:stä, erittäin kompressoivasta materiaalista, jossa on lämmittäviä ja ilmastoivia ominaisuuksia tuomassa optimaalisen yhdistelmän lämpöä, kompressiota ja mukavuutta. 

Air-X tekstiili varmistaa korkean kompressioasteen koko jalan alaosan ympärille, keskittyen pohjelihakseen, jänteiden kiinnityskohtiin sekä jänteiden/pohjelihaksen kiinnittymiskohtiin, joissa monet jalan alaosan lihasvammat ilmenevät. Pohjetuki sopii erinomaisesti myös jalan tulehdustilojen yhteydessä niin aktiivisuusogelmien osalta kuin ehkäisevässä tarkoituksessakin urheilun, liikunnan ja harjoittelun yhteydessä. 
Materiaali on pitkittäissuuntaisesti joustavaa tuen mukauttamisen ja sen paikalleen asettamisen helpottamiseksi. Samalla materiaali joustaa vähäisemmin poikittaissuunnassa, jotta kompressiosta ja toimivuudesta voidaan aina varmistua. 

Air-X materiaali antaa ihon hengittää pohjetuen alla kattavasta käytöstä huolimatta, mikä poikkeaa tavallisten pohjetukien usein eristävästä materiaalista. 
MIO on valmistettu kaksiosaisella rakenteella etu- ja takapaneelein, jotka luovat optimaalisen anatomisen istuvuuden, varmistaen näin tasaisen kompressioprofiilin koko jalan alaosaan, huolimatta voimakkaammasta pohjelihasosasta suhteessa jalan muihin alaosiin. 
Pohjetuki MIO myydään kappaleittain

Pesuohje: Pohjetuki pestään käsin 30°C lämpötilassa ja sen annetaan kuivua ilmavasti ennen käyttöä


KokoPohkeen ympärysmitta (cm)
Small 33 - 35 cm
Medium 35 - 38 cm
Large 38 - 43 cm
X-Large 43 - 48 cm

Kysymys. Olen käyttänyt aiemmin neopreenista valmistettua pohjetukea. Miten se eroaa tuesta, joka on AirX-materiaalia?
Vastaus. AirX on tekstiilimateriaalia, joka lämmittää lihaksistoa paikallisesti tuen alla, mutta samanaikaisesti myös varmistaa ilmanvaihdon, jotta hikiseltä käyttökokemukselta voidaan välttyä. 

Kysymys. Voinko käyttää MIO-pohjetukea koko työpäivän ajan?
Vastaus. Kyllä, voit tehdä niin ongelmitta. Koska materiaali kierrättää ilmaa iholle tuen alla, optimaalinen mukavuus saavutetaan myös pidempien käyttöjaksojen aikana. 

Seuraa meitä Facebookissa