Olkapäätuki | Stabiili olkapäätuki loukkaantuneelle olkapäälle
Olkapäätuki Olkapaatuki Olkapäätuki

Olkapäätuki ERIXTWO | Optimaalinen Stabiliteetti ja kontrolli olkapäävammaan

  • 153,00 €

Stabiili olkapäätuki loukkaantuneelle olkapäälle. Ainutlaatuinen stabilisoiva hihna antaa optimaalisen stabiliuden ja kuormituksen kevennyksen. Lue lisää

  • Ainutlaatuinen olkapäätuki antaa optimaalisen stabilisoinnin
  • Lisästabilisoivat nauhat antavat optimaalisen ja tehokkaan tuen
  • Neo Tex-materiaali antaa kompressiota ja stabilisoi
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

ErixTwo on ainutlaatuinen olkapäätuki loukkaantuneen olkapään tukemiseen. Ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa hyvän muokkausmahdollisuuden lisätä tai vähentää tuen määrää olkanivelen yli.

Olkapäätuki on konstruoitu kahdesta semielastisesta stabilisoivasta nauhasta jotka ovat valmistettu vahvasta nailontarranauhasta, jotka voidaan helposti kiinnittää olkanivelen etu- ja takapuolelle mahdollistaen olkapään parhaan mahdollisen stabilisoinnin. Olkanivelen päällä oleva semielastinen nauha antaa lisää stabilisointia ja se nostaa vaurioitunutta olkaniveltä. Tämä ainutlaatuinen ratkaisu antaa tehokasta tukea ja mahdollistaa yksilöllisiä ratkaisumahdollisuuksia ongelmiin.

Olkapäätuki ErixTwo on valmistettu NeoTex- materiaalista , kompressiota antavasta ja stabilisoivasta materiaalista joka antaa hyvän funktion ja käyttäjämukavuuden. Neotex myös lisää verenvirtausta olkanivelen alueella ja toimii näin vammautuneen alueen kipua lievittävänä.

Olkapäätuessa on ohuet silikoninauhat sijoitettuna olkapäätuen sisäpuolella antaen optimaalisen tuen olkaniveleen ja lisää bio-feedbackiä loukkaantuneella alueella. Olkapäätuki voidaan helposti sovittaa yhdellä kädellä oikealle paikalleen vyötärön ympäri.


KokoOlkavarren ympärysmitta (cm)
X-Small24-28 cm
Small28-32 cm
Medium32-35 cm
Large35-38 cm
Measurement instructions

Kysymys. Pelaan käsipalloa ja minulla on olkapään vaivoja, voinko käyttää tätä olkapätukea otteluissa ja treeneissä ?
Vastaus. Kyllä, ehdottomasti! Erix Two on erittäin stabiili olkapäätuki joka toimii optimaalisesti urheillessa ja aktiviteeteissä. 

Kysymys. Miten löydän oikean koon? 
Vastaus. Olkapäätukeen on mittataulukko, mittaa  olkavarren ympärysmitta ja siirrä mitta mittataulukkoon saadaksesi oikean koon. 

Kysymys. Mittani ovat kahden koon välillä, minkä koon valitsen? 
Vastaus. Usein tuen käyttäjä haluaa koon joka istuu tiukasti olkanivelen yli joten suosittelemme että valitset pienemmän koon. 

Kysymys. Miten tuote pestään?  
Vastaus. Suosittelemme 30 asteen käsipesua jotta tuote kestäisi niin pitkään kuin mahdollista. Pesussa on tärkeää että tarranauhakiinnitys on suljettu jotta kova tarranauha ei vahingoitu ja toimi huonommin. 

Seuraa meitä Facebookissa