Solisluuside Silver | Rehaboteket
solisluuside

Solisluuside Silver

  • 39,00 €

Silver on tehokas, pehmeä ja hyvin pehmustettu solisluuside, joka antaa lisästabiliteettia ja immobilisointia loukkaantuneelle solisluulle

Lue lisää

  • Täysin säädettävissä istuakseen optimaalisesti
  • Pehmeä, painetta vähentävä rakenne
  • Pehmeä, painetta vähentävä rakenne
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

SILVER on ainutlaatuinen solisluuside, joka antaa optimaalisen tuen ja stabiliteetin olkapään alueelle kipuongelmissa tai kontrolloiduissa solisluun murtumissa. Siteen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa täydellisesti mukautettavan tuen solisluulle ja se on helppo säätää stabiliteetin ja kontrollin lisäämiseksi tai vähentämiseksi. Nauhajärjestelmä stabilisoi olkapäätä ja antaa lisätukea vähennetyllä liikkuvuudella ongelma-alueen ympärillä solisluuvammojen yhteydessä. Mitä tiukemmalle nauhat kiristetään, sitä enemmän nauha antaa immobilisointia, mikä puolestaan johtaa vähentyneeseen liikkumisen riskiin murtuma-alueella.
Side on valmistettu pehmeästä ja painetta vähentävästä tekstiilistä ja siinä on vahvistettu pehmuste koko olkapääalueen ympäri sekä myös siteen liitäntäkohdassa selässä. Pehmustus mahdollistaa ekstrastabiilit säädöt ilman paineen ja epämukavuuden riskiä.

Olkanauhat ovat täysin säädettävissä, minkä ansiosta solisluuside sopii niin lapsille, naisille kuin miehillekin. Nauhoja voidaan helposti säätää lisäämään tai vähentämään stabilisoivaa vaikutusta avaamalla siteen tarrakiinnitykset. Yksinkertaisen säädön etuna on myös se, että sidettä on helppo säätää aktiviteetin ja paranemisasteen mukaan, jotta se antaisi aina oikean määrän tukea suhteessa tuen tarpeeseen. Side voidaan myös irrottaa helposti tarranauhojen avulla suihkun ja puhdistuksen yhteydessä.
Keskellä selkärankaa, siteen takapuolella on pidempi ankkurilaatta. Tämä laatta on hyvin pehmustettu estääkseen kaiken mahdollisen paineen selkärankaa vasten, myös eteenpäin kumarruttaessa. Olkanauhat kulkevat kahden

D-renkaan läpi, jotka on asennettu selkälaatan alaosaan, mikä helpottaa nauhojen säätämistä mahdollisimman yksinkertaisella tavalla.
Solisluusidettä voidaan käyttää suoraan ihoa vasten tarvittaessa, mutta suosittelemme käyttämään ohutta t-paitaa siteen ja ihon välissä pesutarpeen minimoimiseksi. Suositeltu pesuohje on 30° käsinpesulla. Sulje tarranauhat, kun tuotetta ei käytetä, ja hoidat näin kovaa tarraosaa parhaalla mahdollisella tavalla.


Koko Universal

Seuraa meitä Facebookissa