Polviortoosi ATOM ristisidevammaan
Polviortoosi ristisidevammaan Polviortoosi ristisidevammaan Polviortoosi ristisidevammaan polviortoosiristisidevammaan

Polviortoosi ATOM ristisidevammaan

  • 439,00 €

Polviortoosi ATOM antaa erittäin hyvän stabiliuden ja kontrollin instabiilille polvinivelelle. Ortoosi on erittäin kevyt ja painaa vain 550 g. Lue lisää

  • Erittäin Kevyt Vain 550 grammaa
  • Erittäin Stabiili polviortoosi nivelside/ristisidevammaan
  • Anatominen Dual-nivel polycentrisillä liikesarjoilla
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polviortoosi ATOM, erittäin hyvä stabiilisuus ja kevyys samassa ortoosissa!
Polviortoosi ATOM on yksi joustavimmista markkinoilla olevista polviortooseista instabiileihin polvivammoihin esim. eturistisidevammoihin ja sivuligamentteihin joissa polvinivel tarvitsee optimaalista stabiliteettia. Polviortoosi painaa vain 550 grammaa ja on valmistettu lujasta 6061 T6 alumiinista antaakseen erittäin hyvän stabiliteetin ja kevyyden.

Polviortoosi on valmistettu äärimmäisen funktionaalisen 4-pisteen periaatteen mukaan saavuttakseen optimaalisen stabiliteetin ja toiminnan polvinivelessä olevaan vaivaavaan instabiliteettiin. 4-pisteen periaate rakentuu polviortoosista jossa on vakaan rungon ja anatoomisen nauhasysteemin yhdistelmä optimaalisen stabiliteetin antamiseksi ja nivelen hallitsemiseksi ristiside- ja ligamenttivammojen sattuessa,

ATOM polviortoosi muodostaa ainutlaatuisen 4-pisteen ortoosin neljän seuraavan kontaktipisteen kautta polvinivelen yli,

1.     Ortoosin raami tukee pohjeluun etupuolta
2.     Staattinen anatoominen nauha pohkeen yli kiinnittää ortoosin säärtä vasten
3.     Staattinen nauha pohjeluun takapuolella kiinnittää ortoosin pohjeluuta vasten
4.     Ortoosin raami tukee säären etupuolta

Ortoosin raamin kontaktipinta säärtä vasten  mahdollistaa myös n.s. tibia preload, joka helpottaa säären kuormitusta jatkuvan painon kautta. Tämä toiminta on erityisen tärkeä eturistisidevammojen sattuessa.kun on vaikeuksia liikkuvuuden kanssa sääressä n.s. pivot shift.  

Polviortoosi ATOM:illa on korkeatasoinen anatoominen dual-nivel polysentrisillä liikesarjoilla. Polysentrisen dual-nivelen liikkuvuutta voi rajoittaa flexion:iin ja extension:iin (taivutus ja venytys) joustavan flexion/extension rajoittamisen avulla. Soveltuakseen liikkuvuden rajoittuvuuteen mukana tulevalla flexion/extension-esteellä kierretään nivel toivottuun asentoon. ATOM voidaan rajoittaa 0°, 15° och 75 ° extension ja 0°, 30°, 55°, 95° och 110° flexion.

Polviortoosi ATOM:illa on ainutlaatuinen funktio hallitaakseen liikkeitä tibiassa n.s. etupuolella olevissa pivot shift-ongelmissa, ongelmat jotka ovat hyvin tavallisia eturistisidevammojen sattuessa. Kaksi jäykkää silikooniin puettua nauhaa  ”tarttuu” sääreen tehokkaasti ja edistää optimaalista säären hallintaa liikkuessa ja toiminnassa.
Polviortoosi ATOM on ainutlaatuinen rakenteessaan  ja antaa käyttäjälleen optimaalisen mahdollisuuden hallita säären liikettä.

Polviortoosi ATOM:issa on irrotettava vuori jonka voi poistaa helposti ennen pesua.
Vuori antaa tehokkaan kuormituksen vähennyksen parhaimman mukavuuden ja funktion kautta.
Polviortoosi ATOM-luonnollinen valinta:

  • Eturistisidevammoihin-ACL
  • Takaristisidevammoihin –PCL
  • Sisäisiin ja ulkoisiin sivusuuntaisiin nivelsidevammoihin-MCL,LCL

Polviortoosi ATOM sopii kaikkiin aktiviteetteihin riippumatta urheilun tai liikunnan muodosta. Ortoosia voi käyttää vesiurheilussa, funktio ja kestävyys eivät vaikutu vedessä käyttämisestä.
ATOM:illa on kahden vuoden takuu joka kattaa stabilisoivan rungon  ja polysentrisen dual-nivelen. 


KokoReiden ympärysmitta noin 15 cm polvinivelen yläpuoleltaPohkeen ympärysmitta noin 15 cm polyvinivelen alapuolelta
X-Small36 - 40 cm26 - 30 cm
Small40 - 44 cm30 - 34 cm
Medium44 - 48 cm 34 - 38 cm
Large48 - 52 cm38 - 42 cm
X-Large52 - 56 cm42 - 46 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on eturistisidevamma jossa on suuri väli säären ja reisiluun välillä. Voiko ATOM auttaa ongelmiini?
Vastaus. Kyllä, ATOM on muun muassa kehitetty stabiloidakseen polvinivelen eturistisidevammoihin instabiliteettivaivoilla. ATOM:issa on lisässtabilisoivat nauhat jotka tehokkaasti tukevat säärtä. Nauhoissa on kiinnittävää silikoonia joka myötävaikuttaa optimaaliseen säären otteeseen saadakseen parhaimman stabiiliuden. Nauhat voidaan kiristää yksilöllisesti saadakseen optimaalisen mukautuksen ja funktion. 

Kysymys. Minä tarvitsen niveleen stopin ehkäistäkseen yliojennuksen ristisidevamman jälkeen, voiko ATOM-ortoosi auttaa minua? 
Vastaus. Kyllä, ATOM:issa on säädettävä nivel joka sallii extensionstopin nivelessä ehkäistäkseen nivelen yliojennuksen 0°,15° och 30° extensioniin.

Kysymys. Mikä on polycentrinen liike? 
Vastaus. Polycentrinen nivel on rakennettu jotta se seuraa polvinivelen täsmällistä nivelen liikettä saadakseen optimaalisen funktion ja tuotteen mukautuksen. Polycentrinen liike nivelessä myötävaikuttaa tehokkaampaan fikseeraukseen ylempään ja alempaan ortoosiraamin osaan sääressä ja reisuluussa ja myötävaikuttaa parempaan stabiiliuteen ja mukavuuteen käytössä. 

Kysymys. Minulle on sattunut n.s. "terrible triad" eturistiside poikki, venynyt sivuligamentti  ja loukkaantunut nivelkierukka. Voiko ATOM auttaa minua stabiloimaan polven? 
Vastaus. Kyllä, ATOM on kaikenkattava polviortoosi ja pystyy stabiloimaan polvinivelen etu- ja ristisidevammaan ja samalla sisäisen ja ulkoisen sivuligamentti. 

 

Seuraa meitä Facebookissa