Polviortoosi GenuSkill | Rehaboteket
Polviortoosi genuskill Polviortoosi Polviortoosi

Polviortoosi GenuSkill

  • 189,00 €
  • 299 €

Polviortoosi ristiside ja nivelsidevammoihin. ROM tuella on ainutlaatuiset yksilölliset säätömahdollisuudet optimaalisen stabiliteetin vuoksi Lue lisää

  • ROM tuki antaa tehokkaan polvinivelen stabilisoinnin
  • Sopii käyttöön ristisidevammoihin (ACL/PCL), sekä sivunivelsidevammoihin
  • AirX antaa hyvän kompression ja parantaa paikallista verenkiertoa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

GenuSkill on täysin uutta luokkaa anatoomisissa polviortooseissa. Stabiliteetti ja liikeradan kontrollointi Range of motion samassa ortoosissa. GenuSkill polviortoosissa yhdistyvät stabiliteetti ja kuormituksen kevennys polviniveleen, jossa on myös mahdollisuus liikkumisen rajoittamiseen ja parantaa nivelen liikkumisen kontrollointia ainutlaatuisen säädettävän tuen ansiosta. ROM tuki stabilisoi tehokkaasti polvinivelen ja mahdollistaa samalla yksittäisen säädön ja nivelen koukistuksen rajoituksen ja venytyksen voiman. Rajoitus tapahtuu säätämällä tuki flexioon tai extensioon. Tuessa on 0°, 10°, 20°, 30° ja 40° extension rajoitin ja 45°, 60°, 75° ja 90° flexion rajoitin. Kiskot ovat säädettävissä polvinivelen ympärille, sekä lastan ylä- että alaosalle polvinivelen ympärille ja näin saadaan optimaalinen säätö ja käyttömukavuus.

Eturistisidevammat aiheuttavat usein taipumusta polvinivelen yliojennukseen (hyperextensioon). Yliojennusongelmassa voi ROM tuen yksinkertaisesti rajoittaa 0°,10°, 20°, 30° tai 40° asteen extensiolle. Normaali säätöaste kohtalaiselle yliojennusongelmalle on 10 asteen extensiorajoitin. GenuSkill polviortoosi soveltuu sekä etu- että takaristisidevammojen (ACL/PCL) sekä polvinivelen sivunivelsidevammojen (MCL, LCL) yhteydessä kun hyvä polvinivelen stabilisointi on tarpeen.

Polviortoosi on valmistettu AirX kompressiota antavasta stabilisoivasta materiaalista, joka takaa parhaan käyttömukavuuden. AirX antaa hyvän kompression ja parantaa paikallista verenkiertoa polvinivelessä ja toimii kivunlieventäjänä. Parantaakseen toimivuutta ja estääkseen polvinivelen yliojennusta eturistisidevammoissa on GenuSkill varustettu muullakin mahdollisuudella ehkäistä yliojennusta. 

Polviortoosi on varustettu sekä joustavien että joustamattomien nauhojen yhdistelmällä joka antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hyvään stabilisointiin. Nauhojen pikalukitus soljet tekevät ortoosista erittäin helppokäyttöisen ja ne voidaan säätää haluttuun tasoon paikalleen antamaan tukea.  ”Avoin Patella”-muotoilu lievittää polvilumpion painetta ja epämiellyttävää tunnetta polvinivelessä.

 


KokoYmpärysmitta 15 cm polvinivelen yläpuolelta
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on instabiili polvinivel takaristisidevamman jälkeen ja sisäisten sisäligamenttejen ja tarvitsen rajoittaa mahdollisuutta taivutta polveani. Voiko Genuskill olla avuksi? 
Vastaus. Kyllä, Genuskill on tehokas sivuttaisen nivelen stabiliuden sivuttain stabiloivien kiskojen ansiosta ja voi rajoittaa ojennuksen ja taivutuksen polvinivelessä säädettävän ROM-nivelen ansiosta. 

Kysymys. Minkälaisia säätömahdollisuuksia on polviortoosin nivelessä on? Ojennus/Taivutus!
Vastaus. Nivelen voi sopeuttaa ja rajoittaa liikettä extensioniin (ojennus)  i 0°, 10°, 20°, 30°, 40° extension, 45°, 60°, 75°, 90°,  flexion (taivutus). Polvituen toimituksessa tulee mukaan metallistoppi joka asetetaan niveleen saadakseen yksilöllisen liikkuvuuden rajoituksen. 

Kysymys. Sopiiko GenuSkill hiihtoon?
Vastaus. Kyllä, GenuSkill tuessa ei ole rajoituksia käytössa ja se toimii yhtä hyvin jalkapallokentällä, arkielämässä töissä sekä hiihtomäessä. 

Seuraa meitä Facebookissa