Polvituki AirX | Rehaboteket
polvituki polvituki

Polvituki AirX

  • 59,00 €
  • 84 €

Polvituki helppoon kuormituksen helpottamiseen ja tueksi särkevän polvinivelen ympärille. Valmistettu ilmastoivasta AirX-materiaalista, joka tuo voittamattoman mukavuuden ja toiminnallisuuden. 

Lue lisää

  • Ilmavaa, ilmastoivaa AirX-materiaalia
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut, joustavat kiskot kuormituksen sivuttaiseen helpottamiseen
  • Erittäin kevyt, paino vain 120 grammaa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki AirX on ainutlaatuinen polvituki helppoon, kätevään ja miellyttävään särkevän ja helposti epästabiilin polvinivelen kuormituksen vähentämiseen. AirX-materiaali varmistaa optimaalisen mukavuuden tunteen ainutlaatuisten ilmanvaihto-ominaisuuksiensa ansiosta, aikaansaaden pehmeän ja mukautuvan polvituen päivittäiseen käyttöön. 
Polvinivelen sisä- ja ulkopuolella on joustava jousikisko, joka on sijoitettu parantamaan tuen ja polvinivelen kuormituksen helpotuksen astetta. Kisko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on niin kutsuttu jousikisko, joka ei vaikuta polvinivelen liikerataan, mutta joka samanaikaisesti vahvistaa polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle kohdistuvaa tukea. Kisko on ommeltu polvituen ulkosivulle, millä vältetään hankaumien ja epämukavuuden tunne, mikä syntyisi kiskon hangatessa polviniveltä. 

AirX-polvituessa on avoimen polvilumpion käsittävä design, joka vapauttaa polvilumpion kokonaan polvinivelten taivuttamisen aiheuttamasta paineesta. Polvilumpion ympärillä on kaksi polvilumpiota vakauttavaa pelottia, jotka auttavat entisestään vähentämään polvilumpioon kohdistuvaa painetta ja auttavat samalla vakauttamaan polvilumpiota sivusuuntaisesti. Polvinivelen sisäpuolella on pehmeää ja hankaamatonta lycra-materiaalia, joka on ommeltu minimoimaan polvinivelten sisä- ja ulkopuolisia hankaumia ja epämukavuuden tunnetta. Lycra-materiaali poistaa kokonaan hankautumisen, jota voi esiintyä turvonneessa nivelessä, ja antaa voittamattoman mukavuuden tunteen käytön yhteydessä. Lycra-materiaali on myös viileämpi materiaali polvinivelen ympärillä, mikä tekee AirX-mallista täysin ainutlaatuisen mukavan myös silloin, kun sitä käytetään kokonaisia päiviä, useita tunteja kerrallaan. Polvitaipeen kohdalla on vieläkin pehmeämpää Soft-X materiaalia, joka varmistaa polvitaipeen optimaalisen mukavuuden. Yksi kaikkein altteimmista polvinivelen alueista on polvitaipeen ohut iho, jota polvituen ja ihon välillä oleva kosteus altistaa usein entisestään.

AirX-polvituessa on täysin ainutlaatuinen kompressioprofiili, joka tukee polviniveltä ja samanaikaisesti ehkäisee paikallista turvotusta, joka usein vaivaa polviniveltä esimerkiksi artroosin yhteydessä. Polvituen kompressioprofiili tulee osittain AirX-materiaalista, joka on kolmisuuntaisesti joustavaa, jotta se pystyy parhaalla mahdollisella tavalla ottamaan vastaan turvotuksen yhdessä polvituen paneelirakenteen kanssa, joka ympäröi polviniveltä napakan rakenteen varmistamiseksi. 
Molemmat materiaalit, AirX ja SoftX, ovat ÖkoTex -hyväksyttyjä, mikä tarkoittaa, että ne on valmistettu täysin ilman ihoa ärsyttäviä aineita ja sopivat siksi erinomaisesti henkilöille, joilla on herkkä iho. 

Polvituki AirX sopii erinomaisesti särkevään, turvonneeseen polviniveleen seuraavissa ongelmatilanteissa:
– Lievä polven nivelrikko
– Polvinivelen turvotus
– Lisätuen tarve helposti epävakaassa polvinivelessä
– Epävakaa polvilumpio 

AirX- ja Soft-X materiaalien yhdistelmä tuo 100 % ilmanvaihdon ja sallii polvituen alle jäävän ihon hengittää vapaasti, mikä minimoi iho-ongelmien ilmestymisen myös pitkäaikaisessa käytössä täysien työpäivien aikana. 
Ohut profiili ja ohennettu rakenne aikaansaavat kätevän polvituen, joka toimii niin työpäivän aikana kuin urheilussa ja liikunnassakin. 
Pesuohje: Polvituki pestään käsin 30°C lämpötilassa ja sen annetaan kuivua ilmavasti ennen käyttöä. Älä  kuivata tukea lämmönlähteiden lähettyvillä.


KokoReiden ympärysmitta noin 15 cm polvinivelen yläpuolella
X-Small33 - 39 cm
Small 39 - 45 cm
Medium 45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Measurement instructions

Kysymys. Haluan hengittävän tuen polviongelmaani. Mikä malli minun tulee valita? 
Vastaus. Air-X-mallimme on valmistettu ilmastoidusta materiaalista, joka sallii tuen alle jäävän ihon hengittää. Air-X on innovatiivinen, kompressoiva materiaali, jossa tuki ja kompressio yhdistyvät yhdessä ja samassa tuotteessa. 

Kysymys. Miksi joustavat kiskot ovat polvinivelen sisä- ja ulkopuolella?
Vastaus. Joustavat kiskot auttavat entisestään tukemaan ja helpottamaan polviniveleen kohdistuvaa kuormitusta, vaikuttamatta polvinivelen taipumiseen tai liikeratoihin. 

Seuraa meitä Facebookissa