Polvituki Dynamics Ultra | Rehaboteket
polvituki polvituki

Polvituki Dynamics Ultra

  • 69,00 €
  • 89 €

Polvituki Dynamics Ultra on erittäin ohut kompressiota antava polvituki, joka tarjoaa hyvää tukea vaikuttamatta liikkumiseen, kuormituksesta riippumatta.

Lue lisää

  • Polvilumpiota vakauttava toiminto parempaan tukeen
  • ArthroFlex-rakenne parantaa verenkiertoa paikallisesti
  • Joustavat kiskot antavat lisätukea ja parantavat tuen pysymistä kunnolla polvessa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Dynamics Ultra on korkealaatuinen polvituki särkevälle, epävakaalle polvinivelelle, jossa on todettu epävakautta ja polven pettämistä. Dynamics Ultra on valmistettu ainutlaatuisesti, anatomisesti istuvaksi, jotta varmistetaan polvituen toiminnallisuus ja sen optimaalinen kiinnittyminen polvinivelen päälle. Anatominen muotoilu mukautuu parhaalla tavalla polvinivelen muotoon ja antaa erittäin kovaa kompressiota sekä parempaa kiinnittymistä liikkuvan polvinivelen päälle riippumatta liikkeen intensiteetistä tai aktiviteetista. Polvituki on varustettu ainutlaatuisella ArthroFlex-alueella, joka on erittäin ohutta materiaalia ja peittää polvitaipeen. ArthroFlex on patentoitu toiminto, jonka valmistustapa tekee siitä kompressiotuotteita muistuttavan ja antaa tuelle paljon joustavuutta. Tuen rakenne vähentää polvitaipeen hiertymisen ja epämukavuuden tunteen riskiä jopa kovassa käytössä tai pitkäkestoisessa kuormituksessa, kuten koko päivän kestävällä vaelluksella.

Polvituki on valmistettu erittäin venyvästä ja joustavasta kangasmateriaalista, joka on hyvin hengittävää ja läpipäästävää, jotta voidaan aina varmistaa käytön optimaalinen mukavuus ilman, että iho polvituen alla lämpenee tai kostuu.
Ainutlaatuinen materiaali luo pohjan hyvälle kompressiolle ja tekee polvituesta mukavan, taipuisan ja tehokkaan tarjoten lisätukea ja kontrollia epävakaalle polvinivelelle ja polvilumpiolle yhdessä ja samassa tuotteessa. Polvituen sisä- ja ulkopuolella on kaksi joustavaa jousikiskoa, jotka antavat lisätukea polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle häiritsemättä polvinivelen liikelaajuutta koukistuksessa ja venytyksessä. Kiskot ovat muotoiltavat ja mukautuvat käytön myötä polvinivelen muotoon, mikä poistaa täysin hiertymisen tai epämukavuuden tunteen riskin. Lisäksi kiskot ehkäisevät polvituen materiaalin heikentymistä käytössä, mikä usein on ongelmana korkeatehoisessa, monotonisessa kuormituksessa, kuten juoksussa ja vaelluksessa.

Polvituessa on ovaalin muotoinen, anatominen silikonipelotti, joka on sisäänrakennettuna polvinivelen etupuolen ylle. Silikonipelotti on suunniteltu lisäämään paikallisesti kompressiota polvinivelen etummaisiin lihaksiin ja nivelnastaan, kun niissä on kipua ja vaivoja. Silikonipelotti lisää paikallista kompressiota muun muassa polvilumpion nivelsiteeseen ja antaa lisävakautta polvilumpioon jokaisessa liikesuunnassa. Silikonipelotin rakenne ja pehmeys luovat tehokkaasti hierovan vaikutuksen liikkeessä ja kuormituksessa. Lisäksi hierovuus yhdessä polvinivelen etupuolen aktiivisen puristuksen kanssa vähentää tehokkaammin paikallista turvotusta polvinivelessä.
Käytä Dynamics-polvitukea seuraavissa ongelmissa:
-  Polvinivelen turvotus ja särky ylikuormittumisen ja tulehduksen vuoksi.  
-  Lievä epävakaus tai polven pettämisen kokemus.
-  Polvilumpioon liittyvä ongelma, johon liittyy epävakautta ja yliliikkuvuutta.

Dynamics toimii yhtä hyvin korkeatehoisessa urheilussa ja liikunnassa kuin päivittäin käytettynä töissä. Polvituki sopii käytettäväksi niin oikeassa kuin vasemmassa polvessa, ja sitä on saatavilla viidessä eri koossa, jotta koko polviniveleen saadaan oikeanlainen ja tehokas kompressioprofiili.
Polvituen oikea koko mitataan helpoiten ottamalla mitta kolmesta kohdasta: reiden ympäriltä, polvinivelen keskeltä ja säären ympäriltä. Polvituki kannattaa pestä 30°C käsinpesussa ja sen on annettava kuivua ennen käyttöä.


Koko123
Small 36-4130-3525-30
Medium41-4635-4030-35
Large46-5140-4535-39
X-Large51-5645-5039-44
XX-Large56-6050-5444-48
Measurement instructions

Kysymys. Olen ultrajuoksija ja tarvitsen tasapainottavan polvituen, joka pysyy paikoillaan polvessa pitkiäkin aikoja. Löytyykö tähän tarkoitukseen tiettyä mallia?
Vastaus. Kyllä, ilman muuta! Dynamics antaa lisätukea ja paikallista kompressiota, ja siinä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät polvituesta erityisen sopivan kovaan urheiluun, jossa tarvitaan tukea ja tiukkaa paikallaan pysymistä.

Kysymys. Voinko käyttää polvitukea koko työpäivän ajan?
Vastaus. Kyllä, Dynamicsin materiaali ja hengittävä koostumus mahdollistaa koko työpäivän kestävän käytön rajoituksitta.

Kysymys. Miten mittaan löytääkseni oikean kokoisen polvituen?
Vastaus. Saadaksesi oikean koon, mittaa polvinivel kolmesta kohdasta: 14 cm polvinivelen yläpuolelta reiden ympäriltä, polvinivelen keskeltä sekä 12 cm polvinivelen alapuolelta säären ympäriltä.

Seuraa meitä Facebookissa