Polvituki G60 | Rehaboteket
polvituki

Polvituki G60

  • 21,00 €
  • 33 €

Vakauttava ja kompressoiva polvituki tehokkaaseeen kuormituksen helpottamiseen ja polvinivelen kompressioon polvinivelkivun ja -ongelmien yhteydessä. 

Lue lisää

  • Kätevä polvituki kaikkiin tilanteisiin
  • Valmistettu Air-X materiaalista tuomaan optimaalisen ilmanvaihdon
  • Ainutlaatuinen, anatominen istuvuus optimaaliseen fikseeraukseen
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

G60 on anatomisesti rakennettu polvituki eri toimintoihin, urheiluun ja liikuntaan ja se toimii myös päivittäisenä kipeän ja helposti epästabiilin polvinivelen tukena.
Polvituessa on ainutlaatuinen, anatominen istuvuus ja se on valmistettu eri materiaalia olevista paneeleista, mikä tarjoaa voittamattoman anatomisen istuvuuden, jotta se mukautuu parhaiten polviniveleen ja jotta kuormitustilanteissa voidaan varmistua optimaalisesta istuvuudesta ja kompressiosta koko polvinivelen ympärillä. Materiaalin kompressio varmistaa nivelten lisätuen samalla, kun se tehokkaasti ehkäisee paikallista turvotusta ja kipua.

Tuki on valmistettu vahvasta Air-X kompressiomateriaalista, joka auttaa myös lisäämään paikallisesti lämpöä polvinivelen ympärillä. Air-X on valmistettu kokonaan tekstiilistä eikä se sisällä kumia eikä neopreeniä, auttaen aikaansaamaan voittamattoman ilmanvaihdon nivelten ympärille sekä tuoden parhaan käyttömukavuuden sisä- tai ulkoaktiviteetista riippumatta. Polvitaipeessa on pehmeää, erittäin joustavaa Soft-X materiaalia. Soft-X on ominaisuuksiltaan voittamattoman ilmastoitua materiaalia, joka varmistaa optimaalisen mukavuuden tunteen sekä minimoi hankautumien ja epämukavuuden tunnun polvitaipeen ohuessa ihossa. Soft-X materiaalin totaalinen ilmanvaihto pitää polvitaipeen erittäin kuivana myös pidemmän käytön aikana.

G60-polvituen kokonaiskorkeus on 27 cm, mikä tekee siitä erittäin kätevän polvituen kaikkiin tilanteisiin päivittäisessä käytössä, urheilussa ja liikunnassa. 
Polvitukea on saatavana kokoina XS-XXL ja oikean koon varmistamiseksi koko mitataan 15 cm polvinivelen yläpuolelta, reisilihaksen ympäriltä.

Hoito-ohje. Käsinpesu 30°C miedolla pesuaineella. Anna tuotteen kuivua ilmavasti ennen käyttöä.


KokoYmpärysmitta 15 cm polvinivelen yläpuolella
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Measurement instructions

Kysymys. Kuinka kauan voin käyttää tätä polvitukea? 
Vastaus. Polvituki on valmistettu Air-X materiaalista, joka tuo ilmanvaihtoa tuen alle ja sitä voidaan käyttää rajoituksetta esim. työpäivän aikana. 

Seuraa meitä Facebookissa