Polvituki Ice | Rehaboteket
polvituki schlatter-polven polvituki schlatter-polven polvituki schlatter-polven

Polvituki Ice

  • 39,00 €

Voimakkaan moduläärinen polvituki, joka on suunniteltu erityisesti polvikivun lievittämiseen sekä polvilumpion, polvilumpion ruston pinnan ja polvilumpion jänteiden, kuten schlatter-polven, hyppääjän polven ja PFSS kuormituksen, helpottamiseen 

Lue lisää

  • Optimaalinen säätömahdollisuus
  • Kuormitusta vähentävä silikonipelotti
  • Universaali koko
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

ICE on tehokkaasti kuormitusta helpottava polvituki polvilumpion sekä polvilumpion ruston ja jänteiden ongelmiiin yhdessä kuormituksen helpottamisen kanssa. 
Polvituki on täysin moduläärinen järjestelmä, joka mahdollistaa optimaalisen mukauttamisen ja säädön parhaan tehon saavuttamiseksi. Polvituen kuormitusta helpottava vaikutus on peräisin viskoelastisista polvilumpiopeloteista, jotka on asetettu polvitukeen. Pelotit ovat rakentuneet siten, että ne painavat jatkuvasti polvilumpion alareunaa ja polvilumpion jänteen yläreunaa säären alareunassa. Pelotit on valmistettu silikonista, joka on pehmeää, muotonsa säilyttävää ja tarttuvaa materiaalia, joka varmistaa polvituen optimaalisen fikseerauksen polvinivelen päälle aktiviteetista ja liikekuvioista riippumatta.

Optimaalisen tuen asteen saavuttamiseksi polvinivelen etuosassa ICE-polvituessa on täysin ainutlaatuinen moduläärinen toiminto, joka sallii optimaalisen mukautuksen ja säätömahdollisuudet sen suhteen, kuinka polvitukea voidaan käyttää ja säätää. Etupuolen fikseerauspaneelissa on ommeltuna kaksi D-rengasta, jotka sitovat polvinauhan polvinivelen takaosan päältä. D-renkaiden sijoittaminen paneelin yläreunoihin tuo lisää tehokasta keskijännitystä, joka keskittää kuormituksen polvituen etupaneeleihin, mikä yhdessä nauhakiristysrakenteen kanssa tuo erityisen tehokkaan säätömahdollisuuden polvilumpion rustojen kuormituksen vähentämiseksi tai lisäämiseksi.

Fikseerauspaneeli on myös semielastinen, minkä ansiosta sen mukauttamismahdollisuudet ovat paremmat, samoin kuin polvinivelen etupuolelle kohdistuva kompressioaste. 
Fikseerauspaneelin yläpuolella sijaitsevat kuormitusta helpottavat silikonipelotit, jotka on asennettu täysin säädettävään paneeliin, minkä ansiosta pelotin sijainti on mahdollista säätää täysin yksilöllisesti helpolla tavalla. Pelottien kokonaisleveys on 60 mm, mikä tarjoaa universaalin peittävyyden, joka toimii yhtä hyvin niin nuorten kuin vanhempienkin käyttäjien kohdalla. 
Joustavan fikseerauspaneelin ja säädettävien silikonipelottien yhdistelmä antaa polvituelle rajoittamattomat säätömahdollisuudet parhaan mahdollisen yksilöidyn toiminnallisuuden ja tehon saavuttamiseksi polvilumpioon liittyvissä ongelmatilanteissa, kuten schlatter-polvessa, chondromalacia patellae -tilanteissa, hyppääjän polvessa ja PFSS:ssa.  

Takaosan polvinauha on valmistettu pehmeästä ja semijoustavasta, hengittävästä materiaalista tuomaan polvitaipeelle optimaalisen mukavuuden tunteen ja minimoidun hankaumien ja epämukavuuden tunteen. Koko polvinauha on valmistettu pehmeästä tarranauhasta, joka mahdollistaa äärettömän joustavat mukautusmahdollisuudet koko nauhan pinnan alalla.  
ICE-polvitukea voidaan täydentää siihen liittyvällä viilennysjärjestelmällä, jolloin samassa polvituessa voidaan aikaansaada yhdistetty kylmäkäsittely. Poistamalla etuosan fikseerauspaneelin sekä korvaamalla sen viilennysjärjestelmällä ICE toimii sekä polvitukena että viilennysjärjestelmänä treenien jälkeen, kuormituksessa ja levättäessä. Napauta TÄSTÄ lukeaksesi lisää siitä, kuinka ICE-viilennysjärjestelmä toimii. 

ICE toimii niin oikeassa kuin vasemmassakin polvessa ja on kooltaan universaali. Nauhan pituuden mukauttamiseksi nauhan jännitettä säädetään yksinkertaisella tavalla. 
Polvituki voidaan pestä käsin 30°C lämpötilassa ja sen annetaan kuivua ilmavasti ennen käyttöä. 


Koko Universal

Kysymys. Minulla on ongelma hyppääjän polven kanssa ja tarvitsen kuormituksen helpotusta polvilumpiolle. Sopiiko ICE hyppääjän polvelle?
Vastaus. Kyllä, ICE-polvituessa on ainutlaatuinen polvilumpion kuormitusta helpottava toiminto käsittäen silikonipelotit, jotka vähentävät tehokkaasti ja samanaikaisesti sekä polvilumpioon että polvilumpion jänteisiin kohdistuvaa rasitusta.

Kysymys. Onko ICE schlatter-nauha? 
Vastaus. Kyllä, se on erittäin tehokas, täysin säädettävissä oleva schlatter-nauha, joka sopii yhtä hyvin niin kasvaville lapsille kuin aikuisillekin, joilla on ongelmia polvilumpion kanssa.

Seuraa meitä Facebookissa