Polvituki nivelsidevammoihin GenuFit kiskoilla
Polvituki nivelsidevamma Polvituki nivelsidevamma Polvitukinivelsidevamma polvituki_nivelsidevamma_kiskoilla

Polvituki nivelsidevamma GenuFit

  • 319,00 €

Polvituki Genufit, lisävakautta ja hallintaa polven sisempien nivelsiteiden (MCL) ja ulompien nivelsiteiden (LCL) vammoissa.

Lue lisää

  • Erittäin vakaa polvituki nivelsidevammoihin
  • PreFix mahdollistaa tarkan paikoilleen kiinnittämisen
  • Ojennuksen ja taivutuksen hallinta
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

POLVITUKI LISÄVAKAUTTA VARTEN POLVINIVELEN NIVELSIDEVAMMOISSA

Polvituki GenuFit on anatominen polvituki polvinivelen nivelsidevammoihin. Polvituki on erittäin vakaa ja varustettu kiskoilla polvinivelen optimaalista vakautta varten polven uloimmissa ja sisemmissä nivelsidevammoissa. GenuFit on valmistettu ainutlaatuisella anatomisella muotoilulla, joka antaa polvituelle erittäin matalan profiilin käytössä. Matala profiili varmistaa kätevän, mutta erittäin vakaan polvituen toiminnasta riippumatta.  Polvituen etupuolella on aukko, mikä mahdollistaa optimaalisen tuen ja kompression määrän säädön. Polvituen etuaukon avulla polvituen voi kiristää reiden ja pohkeen ympärille yksilöllisesti saavuttaakseen optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden. GenuFit polvituki on myös varustettu ainutlaatuisella PreFix -toiminnolla, joka helpottaa polvituen pukemista samalla kuin PreFix varmistaa polvituen niveltoiminnon. PreFix-toiminto varmistaa helpoimmalla tavalla polvinivelen ja polvituen keskuksen optimaalisen synkronoinnin. GenuFit sopii erityisen hyvin polvinivelen nivelsidevammoihin ja siinä on kaksi vakaata metallikiskoa polvinivelen sisä- ja ulkosyrjällä erityisen tehokasta tukea varten polven sisempien sekä ulompien nivelsiteiden vammoissa. Polvituen kiskot ovat valmistettu vahvasta alumiinista, joka voidaan helposti mukauttaa polvinivelen anatomisen muodon mukaisesti. Polvituki on varustettu monikeskuksisella keskuksella, joka myötäilee polvinivelen anatomista nivelrataa optimaalisesti. Polvituen kiskon monikeskuksinen nivellys minimoi polvituen liikkumista ja antaa ylimääräisen polvinivelen tuen ja hallinnan polven nivelsidevammoissa.

GenuFit polvituessa on neljä ylimääräistä joustamatonta remmiä, kaksi pohkeen ja kaksi reiden yli. Remmeissä on puoliympyrän muotoinen säätö, jonka avulla remmin takaosa voidaan yksilöllisesti kiinnittää polvituen takapuolelle polvituen etupuoleen nähden. Remmien säädön myötä kisko vakautuu erityisen tehokasta tukea varten. Polvituen kiskot voidaan säätää rajoittamaan polvinivelen liikettä, sen ojennusta ja taivutusta. Polvituen mukana tulee aina 45°, 60°, 75° ja 90° taivutuksen estäjä sekä 0°, 10°,20° och 30° ojennuksen estäjä, jotka mahdollistavat polvinivelen liikeradan, ROM (range of motion), yksilöllisen säädön. Polvituen kiskot ovat 41 cm:n pituiset ja ne varmistavat optimaalisen kontaktin reiden ja pohkeen kanssa polven sisempien ja ulompien nivelsiteiden vammojen yhteydessä.

Polvituki on valmistettu AirX-materiaalista, joka on muotonsa pitävä kompressiota antava materiaali, joka on erityisen tehokkaasti hengittävä parasta käyttömukavuutta varten. Normaalisti herkkä polvitaive on täysin peitetty Soft-X -materiaalilla polvituen hankauksen vaaran minimoimiseksi, jopa vaativimmissa rasitusolosuhteissa. GenuFit polvituki antaa polvinivelle ylimääräisen tuen ja hallinnan polven sisempien sekä ulompien nivelsiteiden ongelmissa, keskiosan ja sivusuunnan epävakaudessa ja se toimii yhtä hyviin niin arjessa kuin urheillessa.

 

 

 


KokoYmpärysmitta 15 cm polvinivelen yläpuolelta
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on ongelmia polven sisemmän nivelsiteen kanssa ja tarvitsen vakaamman tuen voidakseni urheilla. Onko polvituki GenuFit hyvä ratkaisu minulle? 
Vastaus. Kyllä, GenuFit on yksi vakaimmista polvituistamme lisätuen ja hallinnan saavuttamiseksi sisempien nivelsiteiden ja ulompien nivelsiteiden vammoissa. Polvituessa on kaksi vakaata sivusuunnassa vakauttavaa kiskoa, jotka antavat tehokkaasti tukea polvinivelelle. 

Kysymys. Kuinka säädän polvituen rajoittaakseni mahdollisuutta ojentaa polviniveltä?
Vastaus. Polvituen kiskot voidaan helposti säätää rajoittamaan polvinivelen koukistus- ja ojennusliikettä. Polvituen toimituksen mukana tulee extensio- ja flexion-rajoittimet, jotka asennetaan helposti niveleen halutun liikerajoituksen ja hallinnan mukaan. Extension-rajoittimissa on 0°,10°, 20° ja 30° rajoitukset ja flexion-rajoittimen rajoitukset ovat 45°, 60°, 75° ja 90°. Jos tarvitset rajoitusta sekä polvinivelen koukistukseen että ojentamiseen, voit helposti rajoittaa sekä flexion-liikkeen että extension-liikkeen samanaikaisesti. 

Kysymys. Mikä on PREFIX?
Vastaus. PreFix on ainutlaatuinen toiminto, joka helpottaa polvituen pukemista sekä varmistaa polvituen niveltoiminnon. 
            

Seuraa meitä Facebookissa