Polvituki reiällä G63 | Rehaboteket
Polvituki reiällä

Polvituki reiällä G63

  • 25,00 €
  • 37 €

Kevyesti vakauttava, kompressoiva polvilumpion polvituki reiällä tuo tehokkaan helpotuksen polvilumpion kuormitukseen ja kevyen tuen polvinivelille.

Lue lisää

  • Soft-X varmistaa optimaalisen mukavuuden
  • Avoin polvilumpio (Patella) helpottaa polvilumpion kuormitusta
  • Erittäin kätevä polvituki ilmanvaihdolla
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

G63 on anatomisesti rakennettu polvituki aktiviteetteihin, liikuntaan ja urheiluun ja se sopii myös päivittäiseksi kipeiden ja helposti epästabiilien polvinivelten tueksi.
Polvituessa on ainutlaatuinen, anatominen istuvuus ja siinä on eri materiaaleista valmistetut paneelit, mikä tuo tukeen voittamattoman anatomisen istuvuuden, joka seuraa parhaalla tavalla polviniveliä, varmistaen kuormituksen yhteydessä optimaalisen istuvuuden ja kompression koko polvinivelen ympärille. Materiaalin kompressio varmistaa nivelten lisätuen samalla, kun se ehkäisee tehokkaasti paikallisturvotusta ja kipua. Tuki on valmistettu voimakkaasti kompressoivasta Air-X materiaalista, joka myös auttaa lisäämään lämpöä paikallisesti polvinivelten ympärillä. Air-X on valmistettu täysin tekstiilistä eikä se sisällä kumia tai neopreeniä ja sen ansiosta voidaan saavuttaa voittamaton ilmanvaihto nivelten ympärillä tuomaan paras mahdollinen käyttömukavuus sisä- tai ulkoaktiviteetista riippumatta.

Polivlumpion kohdalla sijaitsevan reiän muotoilu varmistaa totaalisen polvinivelen kuormituksen helpottumisen ja vähentää tehokkaasti kaikkea polviniveleen kohdistuvaa painetta paikallisissa tulehdustiloissa polvilumpion takana tai alla. Polvituen polvinivelen eteen sijoittuva osa on peitetty kokonaan pehmeällä ja sileällä lycra-materiaalilla. Polvinivelen etuosa altistuu erityisesti kuormitukselle ja hankaumille säännöllisissä toiminnoissa, jotka sisältävät polvinivelten taivuttamista, jossa materiaali painautuu polven etuosaa vasten. Pehmeä, hankaamaton materiaali polvituen etuosassa varmistaa mahdollisimman vähäisen epämukavuuden tunteen myös pitkäkestoisissa, polvistumista vaativissa aktiviteeteissa.

Polvitaipeen kohdalla on pehmeää, erittäin joustavaa Soft-X materiaalia. Soft-X materiaalilla on voittamaton ilmanvaihtotoiminto ja se varmistaa optimaalisen mukavuuden sekä minimaalisen hankaumien ja epämukavuuden tunnun polvinivelen ohuessa ihossa. Soft-X materiaalin totaalinen ilmanvaihto pitää polvitaipeen erityisen kuivana myös silloin, kun tukea käytetään pidempiä ajanjaksoja. G63-polvituen kokonaiskorkeus on 27 cm, joten se on erittäin kätevä polvituki kaikkiin tilanteisiin päivittäisessä käytössä, urheilussa ja liikunnassa.

G63-tukea on saatavana kokoina XS-XXL ja tuen oikean istuvuuden varmistamiseksi koko mitataan 15 cm polvinivelen yläpuolelta reisilihaksesta.

Hoito-ohje. Polvituki pestään käsin 30°C lämpötilassa miedolla pesuaineella. Anna tuotteen kuivua ilmavasti ennen käyttöä.


KokoYmpärysmitta 15 cm polvinivelen yläpuolelta
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Measurement instructions

Kysymys. Ongelmanani on epästabiili polvilumpio, joka menee usein pois paikaltaan. Onko tämä hyvä malli minulle, joka tarvitsen lisätukea polvilumpion ympärillä?
Vastaus. Ei, G63-tuessa ei ole polvilumpiota vakauttavaa ominaisuutta, se vain vähentää polvilumpioon kohdistuvaa kuormitusta. Jos polvilumpioon tarvitaan lisätukea, on olemassa useita sopivampia malleja, joihin voit tutustua napsauttamalla TÄSTÄ.

Seuraa meitä Facebookissa