Polvituki Thermo Dynamics | Rehaboteket
polvituki_artroosi lammittava_polvituki

Polvituki Thermo Dynamics

  • 79,00 €
  • 99 €

Thermo-polvituki on täysin ainutlaatuinen, lämmittävä polvituki tuen ja vakauden tarpeeseen kipeytyneelle polvinivelelle. 

Lue lisää

  • Kompressiota antava polvituki tarjoaa lisätukea ja vakautta
  • Valmistettu lämmittävästä ja hengittävästä villasta ja angoratekstiilistä
  • Ehkäisee turvotusta ja kylmettymistä polvinivelen lievissä kiputiloissa talviaikaan
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Thermo-polvituki on erityisesti kehitetty luomaan oikeat edellytykset kipeän polvinivelen tukemiseen, vakauttamiseen, kompressioon ja lämmittämiseen.
Monet ongelmat, kuten kulumat, nivelrikko, reumaattiset ongelmat sekä niveltulehdus, pahenevat kylminä vuodenaikoina, ja Thermo-polvituki on kehitetty kylmempään ilmastoon.

Nivelrikosta tai niveltulehduksesta kärsivä polvinivel on tavallisesti jäykkä ja epävakaa, ja ne ovatkin näiden vaivojen perusoireita, mutta monet kokevat oireiden pahenevan samaan tahtiin lämpötilan laskemisen kanssa vuoden kylmimpinä ajanjaksoina. Huonontunut liikkuvuus sekä jäykempi ja kipeämpi polvinivel vaikeuttavat painon laskemista polvinivelen päälle. Thermo-polvituki on täysin ainutlaatuinen polvituki, joka luo oikeat edellytykset kuluneelle polvinivelelle saada tukea, kompressiota ja vakautta, mutta lisäksi se ehkäisee paikallista polvinivelen kylmettymistä lämmittävän ja hengittävän materiaalin, kuten angoran ja villan, ansiosta. Polvituessa on 17 % angoratekstiiliä ja 9 % lämmittävää villaa, jotka tehokkaasti lämmittävät kipeää polviniveltä. Materiaali lämmittää, mutta pysyy silti hengittävänä. Polvituen rakenne ja materiaalivalinnat lämmittävät ja ehkäisevät samalla tuen alaisen ihon liikaa kostumista, mikä vaikuttaisi päivittäiseen käyttömukavuuteen.Tämä täysin ainutlaatuinen yhdistelmä materiaalia ja toiminnallisuutta sopii erityisesti kipeytyneelle polvinivelelle kylminä vuodenaikoina, kun kivun ja vaivojen syynä on reumaattiset ongelmat tai polvinivelen nivelrikko. Thermo-polvitukea voi käyttää yhtä hyvin sisä- ja ulkotiloissa.

Lämmittävien ominaisuuksiensa lisäksi polvituki antaa paljon kompressiota polviniveleen, mikä ehkäisee tehokkaasti turvotusta polvinivelessä ja antaa kevyttä lisätukea.
Polvinivelen sisä- ja ulkopuolella on kaksi joustavaa jousikiskoa, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kiskot ovat joustavat ja tuntuvat pehmeiltä polven päällä. Materiaalin aiheuttaman kompression ansiosta kiskot myös keventävät polveen kohdistuvaa kuormitusta. Kiskot eivät vaikuta polvinivelen koukistus- tai venytyskykyyn, vaan antavat vain lisätukea ilman, että niitä huomaa käytössä. Täysin joustavat kiskot mukautuvat polvinivelen myötäisiksi ajan myötä, eikä niitä tarvitse mukauttaa erikseen käyttäjän anatomisen istuvuuden mukaan.
Polvituen etupuolella, polvilumpion ympärillä, on sisäänommeltu silikonipelotti. Pelotti lisää kompressiota polvinivelen ympärillä, mikä ehkäisee tehokkaasti polven turvotusta. Pyöreä pelotti luo sekä lisätukea että vähentää polvilumpion kuormitusta kuormitustilassa.
Käytä Thermo-polvitukea seuraavissa tilanteissa:
- Kylmettymisen aiheuttama lisääntynyt kipu tai jäykkyys polvinivelessä tai lisääntyneet ongelmat kylmemmässä säässä
- Nivelrikon aiheuttama kipu ja polvinivelen vaivat (kuluma) tai niveltulehduksen yhteydessä
- Polvinivelen paikallinen epävakaus ja turvotus
- Polvinivelen kipu, turvotus tai jäykkyys nivelreuman (reumatoidi artriitti) yhteydessä
- Kipeytyneen polvinivelen lisävakauden ja kontrollin tarve
- Lievässä sijoiltaanmenossa, kun tarvetta epävakaan polvilumpion lisävakaudelle

Polvituen ainutlaatuinen materiaalikoostumus tekee tuesta erittäin helpon polveen laitettavan. Thermo-polvituki liukuu helposti ihon päälle ja sen pystyy vetämään kevyin käsivoimin nivelen päälle ja saamaan tukevasti paikoilleen anatomisen istuvuuden ja rakenteen ansiosta. Polvituki on valmistettu useasta eri materiaalista, jotka tarjoavat lämpöä, kompressiota ja käyttömukavuutta. Materiaalit: 42 % polyamidia kompressioon, 17 % angoraa paikalliseen lämpöön ja hengittävyyteen, 17 % polyakryylia kestävyyteen ja kompressioon, 15 % elastaania kompressioon, 9 % villaa lämpöön ja hengittävyyteen  

Polvituen materiaalipaksuus on 2 mm, mikä on todella ohut suhteessa sen lämmittäviin ominaisuuksiin. Materiaali on pehmeää ja miellyttävää, eikä näy tavallisten housujen läpi, joten se sopii hyvin lämmittäväksi ja hengittäväksi tueksi arkikäyttöön.  
Polvituki pestään 30°C käsinpesussa ja sen tulee antaa kuivua ennen käyttöä. Kokotaulukko näyttää, miten polvituen oikea koko mitataan.


Koko 123
Koko 139-4229-3226-29
Koko 242-4532-3529-32
Koko 345-4835-3832-35
Koko 4 48-5138-4135-38
Koko 551-5441-4438-41
Koko 654-5744-4741-44
Koko 757-6047-5044-47
Measurement instructions

Kysymys. Polviniveleni ovat aina jäykät ja kivuliaat talvisin ja käytän tällä hetkellä kumipohjaista tukea. Jo lyhyen käytön jälkeen iho on todella lämmin, märkä ja ennen kaikkea hikinen. Onko Thermo-polvituki hyvä vaihtoehto?
Kyllä, Thermo on täysin toisentyyppinen polvituki, jossa lämpöä tuovat angora ja villa, jotka myös hengittävät. Joten korkean tason tuen ja lämmön lisäksi polvituessa on erinomaiset hengittävät ominaisuudet.

Kysymys. Voiko polvituesta poistaa kiskot?
Vastaus. Ei, kiskot on ommeltu suljettuihin taskuihin, eikä niitä huomaa käytössä. Kiskot myös pitävät polvitukea aukivenytettynä siten, ettei se mene kasaan käytettäessä, joten siksikään niitä ei voi poistaa.

Kysymys. Kuinka löydän oikean koon?
Vastaus. Jokaisella tuotteella on oma kokotaulukkonsa ja mittausohjeensa, joten niitä hyödyntämällä löydät itsellesi oikean kokoisen tuotteen.

Seuraa meitä Facebookissa