Käsine käden ja sormien nivelsärkyyn | Rehaboteket
artroosikasine_artroosiin artroosikasine_artroosiin artroosikasineartroosiin

Käsine käden ja sormien nivelsärkyyn

  • 32,00 €

IMAK artroosikäsine on ainutlaatuinen käsine, joka lievittää kipua sekä lisää liikkuvuutta sormien ja käden nivelsäryssä.

Lue lisää

  • Artroosikäsine artroosiin, artriittiin sekä kipuun ja jäykkyyteen kädessä ja sormissa
  • Saatavana kahta väriä, turkooseilla tai punaisilla reunoilla
  • Voidaan käyttää koko päivän ilman rajoituksia
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

IMAK artroosikäsine lievittää sormien ja käsien jäykkyyttä ja särkyä ainutlaatuisen toimintonsa avulla, missä yhdistyvät kompressio ja kevyesti lämmittävä rakenne.
Artroosikäsine, jonka anatominen rakenne yhdessä ainutlaatuisen materiaalin kanssa muodostavat käsineen, jossa yhdistyy kompressio sormien, käden ja ranteen ympärillä yhdessä ja samassa käsineessä.
Kompressio vähentää turvotusta paikallisesti nivelen ympärillä, lisäten myös veren virtausta koko kädessä ja sormissa. Paikallinen kompressio edistää myös nivelen liikkuvuutta, sillä se vähentää turvotusta tehokkaasti.
Artroosikäsine on valmistettu hengittävästä puuvilla-/spandeksimateriaalista, mikä takaa juuri oikean kompression tuen lisäämiseksi sormien ja käden ympärillä. Käsineessä on avoimet sormenpäät, jotta se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla arkielämässä vaikuttamatta käden normaaleihin toimintoihin. Artroosikäsine avoimilla sormenpäillä antaa huomattavasti paremman hallinnan ja otteen arkielämän hieno- ja karkeamotorisissa aktiviteeteissa. 
IMAK artroosikäsine sopii käytettäväksi koko päivän ajan ja jopa öisin, tarvittaessa lisätukea ja kompressiota myös yöaikaan. Käsineen kevyesti lämmittävä materiaali antaa usein lisää kivunlievitystä, sillä monet nivelongelmat lisääntyvät kylmemmissä lämpötiloissa.

IMAK artroosikäsine sopii hyvin käytettäväksi seuraavissa tilanteissa:
- Artriitti kädessä ja sormissa
- Artroosikäsineenä sormien ja ranteen artroosissa.
- Peukalotyven artroosissa sekä muussa peukalon kivussa/turvotuksessa.
- Käden ja sormien kivun ja jäykkyyden yhteydessä.
- Sormien turvotuksessa, joka johtaa usein jäykkyyteen ja kipeisiin niveliin.
- Tarjoaa tarvittaessa kevyttä lämpöä arkielämässä sormille ja kädelle/ranteelle.

IMAK artroosikäsine on ainutlaatuinen käsine arkikäyttöön sormien, käden ja ranteen nivelsäryn yhteydessä. IMAK artroosikäsine on niin ohut, että sitä voidaan käyttää myös lämpimien käsineiden alla talviaikaan ilman, että käsineet tuntuvat liian ahtailta.  IMAK artroosikäsine myydään aina pareittain, sekä oikealle että vasemmalle kädelle.


KokoKämmenselän leveys
Small- 8 cm
Medium 8 - 11 cm
Large11 cm -

Kysymys. Minulla on usein ongelmia sormissani kivun ja jäykkyyden kanssa. Voiko IMAK artroosikäsine auttaa minua ongelmissani? 
Vastaus. Kyllä, IMAK artroosikäsine on kehitetty antamaan paikallista tukea ja kompressiota kaikkien sormien, peukalon ja käden/ranteen ympärille jäykkyyden ja turvotuksen yhteydessä.

Kysymys. Sopiiko artroosikäsine käytettäväksi fibromyalgiaan? 
Vastaus. Kyllä, erinomaisesti. Artroosikäsine yhdistää kompression ja lämmön sormien, peukalon ja käden ympärillä.

Kysymys. Ehkäiseekö artroosikäsine turvotusta sormissani?
Vastaus. Kyllä, artroosikäsine ja sen lievä kompressio ehkäisee turvotusta sormissa ja ranteessa, esimerkiksi sormien ja ranteen artroosissa.

Seuraa meitä Facebookissa