Kompressiokäsine GRIP | Rehaboteket
Kompressiokäsine Kompressiokäsine

Kompressiokäsine GRIP

  • 32,00 €

Kompressiokäsine GRIP on ainutlaatuinen käsine silikoniosilla, jotka parantavat otetta kompressiokäsittelyn aikana arkielämässä

Lue lisää

  • Tehokas kompressiokäsittely ilman saumoja
  • Ainutlaatuiset silikoniosat paremman otteen saamiseksi
  • Valmistettu Lycrasta optimaalisen mukavuuden ja toiminnon saavuttamiseksi
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kompressiokäsine GRIP on aivan ainutlaatuinen kompressiokäsine turvotuksen ja ödeeman hoitoon kädessä ja ranteessa. Kompressiokäsineessä on avoimet sormenpäät, jotta käsine ei haittasi sormenpäätuntumaa esimerkiksi hienomotorisessa työssä, näppäimistöllä kirjoitettaessa tai älypuhelinta käytettäessä. Avoimet sormenpäät merkitsevät kuitenkin sitä, että GRIP-kompressiokäsinettä ei voida käyttää, jos kompressiokäsittelyä tarvitaan sormien toisen nivelen yläpuolella.

Kompressiokäsine GRIP on kehitetty toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla arkielämässä, huolimatta kompressiokäsittelystä käsineen avulla. GRIP-käsineessä on ainutlaatuinen kuvio tarttuvaa silikonia koko käsineen pinnassa, mikä parantaa käden otetta ainutlaatuisella tavalla käsinettä käytettäessä. Silikoniosat ovat ainoastaan 0,5 mm paksut ja ne tuntuvat minimaalisesti kättä vasten. Kaikki silikoniosat on sijoitettu käsineeseen pareittain ja ne peittävät kaikki sormet, kämmenen ja koko peukalon kosketuspinnan. Ainutlaatuinen rakenne varmistaa korkeamman kitkan käsineessä ja parantaa käden otetta käsinettä käytettäessä.

Kompressiokäsine GRIP on valmistettu erittäin elastisesta Lycrasta® optimaalisen kompression ja toiminnon saavuttamiseksi. Kaikki kompressiokäsineen saumat ovat ulospäin käännetyt vähentämään hiertymien ja epämukavuuden riskiä kädessä. Tämä on erityisen tärkeää laajassa käden tai ranteen turpoamisessa, jolloin pienikin paine saattaa aiheuttaa epämukavuutta. GRIP on lähes saumaton käsine kättä vasten ja siinä on lisäksi suora reuna ilman saumoja käsivarren kohdalla.
Käsineen mukana tulee myös pehmeä kompressiota antava tuki, joka voidaan laittaa kämmeneen lisäämään kompressiota vielä enemmän. Jos lisäkompressiota ei tarvita, tukea ei tarvitse käyttää.
Kompressiokäsine GRIP on saatavana kokoina S - XL, joko oikean tai vasemman käden versiona parhaan anatomisen istuvuuden ja toiminnon saavuttamiseksi.


KokoRystysten leveys
Small- 178 mm
Medium178 - 203 mm
Large203 - 228 mm
X-Large228 - 255 mm
Measurement instructions

Kysymys. Käytän kompressiokäsinettä päivittäin, mutta se voi tuntua liukkaalta ja joissakin tilanteissa voi olla vaikeaa saada otetta kovista esineistä, joissa on liukas pinta. Voiko GRIP olla hyvä vaihtoehto? 
Vastaus. Kyllä, kompressiokäsine GRIP on yhtä toiminnallinen kuin muutkin käsineemme, mutta siinä on ainutlaatuinen ominaisuus silikoniosilla sormien, peukalon ja kämmenen kohdalla, mikä parantaa otetta käsinettä käytettäessä.

Kysymys. Minua on pyydetty ostamaan ödeemakäsine, onko se sama kuin kompressiokäsine?
Vastaus. Kyllä, ödeemakäsine ja kompressiokäsine ovat yksi ja sama asia

Kysymys. Kuinka kompressiokäsine toimii?
Vastaus. Kompressiokäsine on valmistettu tarkan anatomisen istuvuuden saamiseksi elastisesta Lycra-materiaalista, ehkäisemään tehokkaasti turvotusta kädessä, ranteessa ja sormissa.

Kysymys. Miksi avoimet sormenpäät? 
Vastaus. Kompressiokäsineessä on avoimet sormenpäät, jotta sillä olisi mahdollisimman laaja käyttöalue. Normaalilla sormenpääkosketuksella kompressiokäsinettä voidaan käyttää useissa arkitilanteissa ilman rajoituksia.
 

Kysymys. Mitä tarkoittaa "ilman saumoja" - eikö kompressiokäsine ole ommeltu kokoon saumoilla? 
Vastaus. Kompressiokäsineessä on saumat parhaan anatomisen toiminnon saavuttamiseksi, mutta saumat on käännetty kädestä ulospäin. Turvonneessa kädessä tulee olla minimaalisesti painetta epämukavuuden ja kivun välttämiseksi, minkä vuoksi kompressiokäsine näyttää olevan nurinpäin. Näin ollen siinä on minimaalisesti saumoja turvonnutta rannetta, kättä tai sormia vasten.

Seuraa meitä Facebookissa