Muotoiltava käsilasta Air-Soft Stabil | Rehaboteket
muotoiltava käsilasta muotoiltava käsilasta muotoiltava käsilasta

Muotoiltava käsilasta Air-Soft Stabil

  • 129,00 €

Muotoiltava käsilasta Air-Soft Stabil on erityisen vakaa ortoosi, joka antaa mahdollisuuden vapaaseen, yksilölliseen ranteen, sormien ja peukalon asennon säätämiseen.

Lue lisää

  • Erittäin vakaa lepolasta neutraaliasennon saavuttamiseksi
  • Voidaan muotoilla yksilöllisesti optimaalisen asennon saavuttamiseksi
  • Erittäin miellyttävä ja hyvin hengittävä
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Muotoiltava käsilasta Air-Soft Stabil on äärettömän ilmava ja miellyttävä lepo-ortoosi, joka on suunniteltu erityisesti luomaan toiminnallinen neutraalitila ja lepoasento ranteelle, sormille ja peukalolle.
Air-Soft Stabil mahdollistaa vapaan, yksilöllisen säädön ranteen, sormien ja peukalon asennolle ja sen avulla ranne, sormet ja peukalo voidaan helposti asettaa toiminnalliseen asentoon ja/tai lepoasentoon.

Muotoiltava käsilasta on valmistettu muotoiltavasta, pehmustetusta alumiinilevystä, joka antaa vapaasti säädettävän asennon kädelle ja peukalolle käsilastassa. Muotoiltavassa käsilastassa on ranteen ja kyynärvarren päällä ennalta muotoiltu teräskehys, joka antaa lisävakautta käsilastalle. Teräskehys on hyvin pehmustettuna erittäin pehmeässä, painetta vähentävässä ja miellyttävässä kotelossa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden saavuttamiseksi. Käsilastan vakauttava rakenne voidaan helposti muuntaa tai asettaa uudelleen käsivoimin.

Muotoiltavassa Air-Soft Stabil -käsilastassa on pehmeät liikkumista rajoittavat nauhat ranteen ympäri, jotta lepokisko asettuisi parhaalla mahdollisella tavalla ranteen ja käden asennon säätämiseen. Nauhat voidaan asettaa vapaasti koko käsilastan pinnan ympäri, minkä ansiosta ne voidaan säätää rajoituksetta ranteen ja sormien ympäri antamaan parhaan mahdollisen ortoosin kiinnityksen. Ranteen yli sijoitettu nauha on leveämpi ja vakaampi antamaan tehokasta tukea ranteelle myös rannetta taivutettaessa.

Muotoiltava käsilasta voidaan pestä koneessa pesupussia käyttäen. Sulje kaikki käsilastan nauhat ennen pesua.
Saadaksesi oikean koon mittaa rystysten leveys, mikä vastaa käsilastan leveyttä käsilevyssä. Muotoiltava käsilasta on saatavana sekä oikealle että vasemmalle kädelle parhaan anatomisen istuvuuden saavuttamiseksi.


KokoRystysten leveys
Small57 - 70 mm
Medium70 - 85 mm
Large85 - 95 mm
X-Large95 - 105 mm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa