Selkätuki olkaimilla Work | Rehaboteket
Selkätuki olkaimilla

Selkätuki olkaimilla Work

  • 129,00 €

Vakauttava, olkaimellinen selkätuki, joka on valmistettu erittäin hengittävästä materiaalista, ja joka toimii yhtä hyvin niin työpäivän aikana kuin kodin fyysisten töidenkin yhteydessä.

Lue lisää

  • Vakaa työskentelyvyö käytettäväksi ristiselän kiputilojen yhteydessä
  • Optimaalinen mukautuvuus olkaimien ansiosta
  • Erittäin kätevä ja hengittävä
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Work on selkätuki sinulle, joka tarvitset lisätukea ja kätevää ristiselän kuormituksen helpotusta työpäivän aikana vaihtelevin tarpein. Work-selkätuessa on täysin ainutlaatuinen olkainrakenne, jonka ansiosta selkätuki seuraa mukana koko työpäivän ajan riippumatta siitä, onko se asetettu tukemaan vai ei. Work-tukea voidaan säätää helposti työvaiheen, -tilanteen tai tarpeen mukaan. Kuormituksen helpottamisen yhteydessä tuki jännittyy ristiselän ympärille tuoden optimaalisen tehon, tuen ja ongelma-alueen kuormituksen helpottamisen. Vähäisemmän tuen tarpeen aikana tai mikäli tukea ei tarvita ollenkaan lyhyempinä ajanjaksoina, selkätuki voidaan avata sen etupuolen tarranauhoista, ja selkätuki riippuu olkaimistaan valmiina käytettäväksi taas tarvittaessa. Olkaimet voidaan irrottaa selkätuesta ja tukea voidaan käyttää tarvittaessa myös ilman niitä. 

Mukauttamismahdollisuudet vastaavat kaikkiin tuen ja kuormituksen helpotuksen tarpeisiisi työtilanteesta ja -vaiheesta riippuen, ja ainutlaatuisen olkainrakenteen ansiosta selkätuki pysyy paikalleen kiinnitettynä. 
Selkätuessa on neljä vakauttavaa kiskoa, jotka on sijoitettu ristiselän kohdalle siten, että ne lievittävät tehokkaasti sekä kipua että työvaiheiden ja kuormituksen aiheuttamia ongelmia. Kiskot on valmistettu joustavasta muovista, joka muotoutuu ja seuraa ristiselän muotoa selkätuen käyttämisen yhteydessä. Kiskot on asetettu pareittain siten, että kaksi niistä on oikealla ja kaksi vasemmalla puolella selkärankaa varmistamassa tehokas ristiselän tukeminen koko alueella riippumatta siitä, missä ongelma sijaitsee. 

Work-selkätuessa on kaksi joustavaa ja vakauttavaa nauhaa, joiden ansiosta ristiselkään kohdistuvaa tukea on tarvittaessa yksinkertaista joko lisätä tai vähentää. Jos nauhaa kiristetään tiukemmalle, selkätuen vakauttavien kiskojen kompressio lisääntyy, tuoden mukanaan vakaampaa tukea. Toistuvissa, painavia nostoja sisältävissä työtilanteissa tukea voidaan helposti säätää tarpeen mukaan, joko lisäämällä tai vähentämällä nauhan kiristystä.
Work on valmistettu erittäin ilmavasta ja aktiivisesti hengittävästä Lycra-materiaalista, joka on hyvin kulutusta kestävää. Ilmastoidun rakenteen etuna on se, että tukea voidaan helposti käyttää koko työpäivän ajan ilman, että selkätuki tuntuu lämpimältä ja hikiseltä. Lycra on erittäin ohutta materiaalia, mikä tekee selkätuesta kätevän käyttää. 

Work-selkätuen sisäpuoli rakentuu liukumattomasta pinnasta, joka varmistaa selkeätuen fikseerauksen ristiselän yli, minkä lisäksi liukumattoman pinnan etuna on se, että selkätuki ei liiku paikaltaan työtilanteesta tai -asennosta johtuen. 
Selkätuki asetetaan paikalleen yksinkertaisesti leveän tarranauhan avulla edestä vatsan yli, ja siinä on 10 senttimetriä säätövaraa mahdollistamassa optimaalisen mukautuksen ja säätämisen tapauksissa, joissa tukea käytetään suoraan ihoa vasten tai työvaatteiden päällä.


Koko
Small75 - 85 cm
Medium85 - 95 cm
Large95 - 107 cm
X-Large107 - 120 cm
Measurement instructions

Kysymys: Tarvitsen selkätukea, jota voin käyttää helposti silloin, kun minun tarvitsee nostaa asioita. En tarvitse tukea koko päiväksi, vaan satunnaisesti. Mikä tuki minun tulisi valita? 
Vastaus. Selkätuki Work on kehitetty muun muassa satunnaiseksi tueksi olkaimilla, joiden avulla voit kantaa sitä mukanasi koko päivän, mutta myös käyttää vain tarvittaessa. 

Kysymys. Onko selkätukea kätevä käyttää? Työskentelen sähkömiehenä usein epämukavissa työasennoissa ja tarvitsen mallin, joka ei tunnu kömpelöltä pitää päällä. 
Vastaus. Work on yksi kätevimmistä selkätuistamme ja se on ainoastaan XX cm korkea ristiselän kohdalta ja XX cm edestä vatsan kohdalta, joten se ei häiritse normaaleja liikeratoja.

Seuraa meitä Facebookissa