VIVA SPORT
VIVA SPORT
VIVA SPORT

VIVA SPORT

45 €

VIVA Sport on monipuolinen pohjallinen, joka antaa lisätukea ja iskunvaimennusta kaikenlaiseen urheiluun ja liikuntaan Lue lisää
Vakaus ja iskunvaimennus urheiluun ja liikuntaan
Sisäänrakennettu etujalkapehmuste tukee holvin etukaarta
Vahvistettu jalkaholvituki ja kantapään tuki, jossa on ylimääräinen pehmuste

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

VIVA Sport lisätukea ja iskunvaimennusta varten

VIVA Sport on teknisesti kehitetty urheilupohja, jossa yhdistyvät ylimääräinen iskunvaimennus ja vakaa tuki kantapään ja keskijalan alueella. Tuki on valmiiksi muotoiltu seuraamaan jalan ääriviivoja. Kantapohjan keskellä on pehmeämpi, iskuja lisävaimentava PU-insertti. Ylimääräisen vakaan kantapohjatuen sisään koteloidun PU-ainesosan tehtävänä on luoda paremmat olosuhteet kantapohjan alle ja vähentää iskuja, jotka syntyvät voimakkaan kantapään iskun yhteydessä.

Etujalkaterän alle jalkaterän etukaaren kohdalle on asennettu etujalkapehmuste, tyyny, jonka tehtävänä on tukea jalkaterän etukaarta ja siten keventää etujalkapehmustetta
Kantapään, metatarsaaliluun ja etujalkaterän tuen yhdistelmä antaa VIVA Sport -jalkapohjalliselle laajan käyttömahdollisuuden kaikenlaisiin urheilulajeihin ja liikuntalajeihin, joissa tarvitaan lisätukea ja iskunvaimennusta.

Päällimmäinen kerros vastaan on valmistettu iskuja vaimentavasta ja painetta vähentävästä materiaalista, joka vähentää riskiä hiertymien ja epämukavuuden kehittymiselle jalkaa vasten yhdessä erityisen tehokkaan iskunvaimennuksen kanssa. Jalkapohjassa on imukykyinen funktionaalinen kuitu, joka takaa helpon puhdistuksen ja kuivuu nopeasti, joten pohja on aina raikas seuraavaa treenikertaa varten.

VIVA Sport on teknisesti suunniteltu pohja, jossa on useita toimintoja pehmeämmän, mukavamman ja vakaamman askeleen takaamiseksi kaikenlaiseen liikuntaan, kävelyyn tai urheiluun ja harjoitteluun.

Kohdennettu parannettu iskunvaimennus paikallisesti kantapään luun alla

Kantapään alle paikallistettu iskunvaimennettu PU-vyöhyke luo tehokkaan lisäiskunvaimennuksen voimakkaiden kantapääniskujen aikana

Kohdennettu parannettu iskunvaimennus paikallisesti kantapään luun alla

Pehmuste jalkaterän etuosan kaaren lisätukea varten

Sisäänrakennettu etujalkapehmuste antaa lisätukea etujalkaterälle ja etujalkaterän kaarelle

Pehmuste jalkaterän etuosan kaaren lisätukea varten

Muovivahvikkeet kantapään, metatarsaaliluun ja etujalkaterän hallittua tukemista varten

Vakaa muovialusta luo erittäin vakaan jalkapohjan, joka tukee koko jalkaa tasapainoisesti ja yksilöllisesti

Muovivahvikkeet kantapään, metatarsaaliluun ja etujalkaterän hallittua tukemista varten

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, pohja voidaan helposti säätää tarkkaan sopivaksi leikkaamalla etureunaa. Suosittelemme mittaamista kengän nykyisen pohjallisen kanssa tarkkaa räätälöintiä varten.

Normaalisti aloitat "tavallisesta" koosta, joka voi vaihdella eri kenkävalmistajien välillä. Ilmoitamme aina kunkin koon maksimimitan millimetreinä, jotta voit tarkistaa olemassa olevan pohjan tai kengän koon. Tämä helpottaa ja varmistaa, että saat suoraan oikean koon kotiin.

Sisäänrakennettu varsi (pohjan musta osa) on valmistettu mittasuhteiltaan vakaasta muovista, joka on muotoiltu tukemaan sekä kantapäätä että jalkaholvia samassa rakenteessa.

Kyllä, pohjassa on sisäänrakennettu etujalkapehmuste (tyyny), jonka tehtävänä on nostaa etukaarta ja siten keventää etutyynyä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot