Sandaali Kantapiikille PF8 - Musta | Rehaboteket
Sandaali Kantapiikille Sandaali Kantapiikille Sandaali Kantapiikille PF8 Sandaali Kantapiikille

Sandaali Kantapiikille PF8 - Musta

  • 65,00 €

Ainutlaatuinen Sandaali lievittää tehokkaasti kantapiikin ja plantaarifaskiitin aiheuttamaa kipua sekä yleistä kantapään kipua

Lue lisää

  • Anatominen rakenne antaa tukea ja vakautta
  • Erityisen pehmeä, helpottava vyöhyke kantaluun alla
  • Joka lievittää tehokkaasti kantapiikin aiheuttamaa kipua
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

UUTUUS! Sandaali, joka on kehitetty erityisesti antamaan helpotusta kantapään kiputilojen ja kantapiikin yhteydessä

Ratkaisu kipeille kantapäille sisätiloissa sekä kesäaikaan. PF8 Sandal on vakaa sandaali, jossa on pehmeä, helpotusta antava kantapääalue, joka lievittää kipua tehokkaasti, antaen helpotusta kipupisteille kantapäässä kantapiikin, plantaarifaskiitin, ohentuneen rasvapatjan ja muiden kantapääkipujen yhteydessä. PF8 Sandaali on aivan ainutlaatuinen sandaali, joka antaa tehokkaasti helpotusta kantapään kipupisteille kuormitukseen liittyvässä kivussa sekä kantapiikin ja plantaarifaskiitin aiheuttamassa kivussa.
Sandaali on valmistettu pehmeästä, muotovakaasta PU-materiaalista, joka antaa optimaalisen iskunvaimennuksen koko jalalle. Paikallisesti kantapään alla keskellä on pehmeä, 50 mm kokoinen helpottava kantapäätyyny, joka vähentää tehokkaasti kuormitusta kantaluussa ja kipupisteessä kantapiikin yhteydessä. Tyynyn 50 mm koko mahdollistaa tehokkaan kuormituksen helpotuksen kantapään kipupisteissä yleisen kantapääkivun, kantapiikin ja plantaarifaskiitin yhteydessä - yhdessä ja samassa kuormitusta vähentävässä pohjallisessa.
Sandal PF8 kantapiikille sisältää useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat tehokkaasti kantapään kiputiloissa ja ongelmissa. Toimintojen ansiosta PF8 Sandal tarjoaa kattavan, helpottavan toiminnallisuuden yleiseen kipuun kantapäässä ja jopa jalan muissakin osissa. Sandaalin toiminnot on huolellisesti kehitetty antamaan erittäin tehokas sandaali kaikille, jotka kärsivät kantapääkivuista ja tarvitsevat tehokkaan apuvälineen kuormituksen vähentämiseen sisätiloissa ja kesäaikaan myös ulkona.

PF8 Sandalin ainutlaatuiset toiminnot kantapääkivun vähentämiseen
- Ainutlaatuisesti iskuja vaimentava sandaali, PF8 Sandal, on valmistettu kuten iskuja vaimentava kenkäkin muotonsa säilyttävästä ja iskuja vaimentavasta materiaalista, joka antaa ylivoimaisen mukavuuden ja toiminnallisuuden. Pohjan kovera, kuppimainen alapuoli auttaa antamaan lisävakautta kantapäälle, keskittämään kantapääluuta kuormituksen yhteydessä ja edistämään tehokasta iskunvaimennusta.
- Pehmeä, kuormitusta vähentävä kantapääalue ja pehmeä muoto vakaalla, iskuja vaimentavalla kantapääalueella, jonka halkaisija on 50 mm, varmistaa tehokkaan helpotuksen ja iskunvaimennuksen kaikissa kipupisteissä, jotka johtuvat kantapiikistä, plantaarifaskiitista tai ohentuneesta rasvapatjasta.
- Anatomisesti kehitetty, kuppimainen kantapääosa, joka antaa lisätukea kantapään rasvapatjalle kantapään ympärillä ohentuneen rasvapatjan ja yleisten kantapääkipujen yhteydessä.  
- Korotettu kantapääosa, 3,25 cm korkea kantapääosa siirtää kuormituksen eteenpäin jalassa, salliakseen parhaalla mahdollisella tavalla enemmän kuormitusta jalkapöydälle ja helpottaakseen näin ollen epäsuorasti kuormitusta kipeässä kantapääosassa.

PF8 Sandalissa on myös anatomisesti korotettu jalkapöytä integroidulla tuella jalkaholville sekä päkiä- ja varvastuki yhdessä ja samassa sandaalissa. Kantapään, jalkapöydän ja päkiän tukien yhdistelmä antaa aivan ainutlaatuisen sandaalin ehkäisemään kantapäiden kipua, minkä lisäksi se antaa myös lisätukea jalkapöydälle ja päkiälle. Jalka asettuu paikalleen säädettävällä hihnalla, jonka avulla sandaalin leveys päkiän yli on helppo säätää.
Sandaalin ulkopinta on valmistettu kulutuskestävästä, pehmeästä mikronahasta, joka on helppo puhdistaa vedellä ja miedolla saippualiuoksella.
Monet tuotteet, jotka on tarkoitettu kantapiikin ja yleisen kantapääkivun hoitoon, ovat optimaalisia ulkona käytettävässä kengässä, mutta monet kokevat ennen kaikkea ongelmia löytää sisäkäyttöön hyvin toimiva ja helpottava ratkaisu.  PF8 Sandal on ratkaisu tähän ongelmaan!

Ainoastaan Rehaboteket myy sandaalia PF8 Sandal kantapiikin hoitoon. Sandaali on CE-merkitty MDD-luokan 1 mukaan sen toiminnon ja laadun varmistamiseksi.


KengännumeroPituus mm
35224 mm
36230 mm
37235 mm
38244 mm
39250 mm
40255 mm
41262 mm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa