Myydyin tuote
  • Nilkkaortoosi Active Ankle T2
  • Nilkkaortoosi Active Ankle T2

Nilkkaortoosi Active Ankle T2

99 €

Active Ankle – stabiili nilkkaortoosi nyrjähtäneen nilkan vakauttamiseen. Sopii kaikkiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin. Lue lisää
Kaikkien aikojen käytetyin nilkkaortoosi
Ainutlaatuinen rakenne ei vie tilaa jalkineissa
Sopii nilkkavammoihin

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Nilkkaortoosi Active Ankle T2

Active Ankle on kaikkien aikojen arvostetuin ja käytetyin nilkkatuki. Active Ankle T2 on valmistettu muotoonvaletusta muovista ja se on kaksoisnivelinen nilkkatuki antaakseen maksimaalisen stabilisoinnin instabiilille nilkalle. Kaksoisnivel antaa nilkalle ainutlaatuisen stabiiliuden vaikuttamatta nilkan liikkuvuuteen. Active Ankle T2-tuella on ainutlaatuinen etu: rakenne ei vie tilaa kengässä. Jalkalevy asetetaan kengän normaalin sisäpohjallisen alle ja se on paikallaan liikunnan päättyessä. Active Ankle antaa hyvän tuen sekä nilkan sisä- että ulkopuolelle ja sitä voi käyttää hyödykseen kaikenlaisissa urheilujalkineissa. Active Ankle-tuessa on parhaan käyttömukavuuden ja hyvän hygienian antava umpisoluisesta PE-vaahdosta valmistettu vuori. Vuori keventää tehokkaasti ja hylkii käytössä sekä hikeä että vettä, joten Active Ankle on erittäin helppo pitää puhtaana. Optimaalisen ja tehokkaan käytön takaamiseksi Active Ankle-ortoosissa on 5 cm leveä hihna, millä kiskot kiristetään ja stabilisoidaan nilkkaa vasten helposti ja tehokkaasti.

Active Ankle T2-ortoosia voi hyvin käyttää sekä oikean että vasemman nilkan sekä sisemmän että ulomman nivelsiteen vammoihin.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, malli on niin kutsutusti bilateraalinen ja sopii yhtä hyvin oikeaan kuin vasempaankin nilkkaan.
Vastaus. Tukea voidaan käyttää suoraan ihoa vasten tai vaihtoehtoisesti ohuen sukan päällä. Urheilun ja liikunnan yhteydessä suosittelemme käyttämään sitä sukan päällä mahdollisen hankaumariskin välttämiseksi.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot