Active Ankle Nilkkaortoosi - Paras mahdollinen nyrjähtäneen nilkan vakauttaminen
Nilkkaortoosi Active Ankle T2 Nilkkatuki active ankle

Nilkkaortoosi Active Ankle T2

  • 72,00 €

Active Ankle – stabiili nilkkaortoosi nyrjähtäneen nilkan vakauttamiseen. Sopii kaikkiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin. Lue lisää

  • Kaikkien aikojen käytetyin nilkkaortoosi
  • Ainutlaatuinen rakenne ei vie tilaa jalkineissa
  • Sopii nilkkavammoihin
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Active Ankle on kaikkien aikojen arvostetuin ja käytetyin nilkkatuki. Active Ankle T2 on valmistettu muotoonvaletusta muovista ja se on kaksoisnivelinen nilkkatuki antaakseen maksimaalisen stabilisoinnin instabiilille nilkalle. Kaksoisnivel antaa nilkalle ainutlaatuisen stabiiliuden vaikuttamatta nilkan liikkuvuuteen. Active Ankle T2-tuella on ainutlaatuinen etu: rakenne ei vie tilaa kengässä. Jalkalevy asetetaan kengän normaalin sisäpohjallisen alle ja se on paikallaan liikunnan päättyessä. Active Ankle antaa hyvän tuen sekä nilkan sisä- että ulkopuolelle ja sitä voi käyttää hyödykseen kaikenlaisissa urheilujalkineissa. Active Ankle-tuessa on parhaan käyttömukavuuden ja hyvän hygienian antava umpisoluisesta PE-vaahdosta valmistettu vuori. Vuori keventää tehokkaasti ja hylkii käytössä sekä hikeä että vettä, joten Active Ankle on erittäin helppo pitää puhtaana. Optimaalisen ja tehokkaan käytön takaamiseksi Active Ankle-ortoosissa on 5 cm leveä hihna, millä kiskot kiristetään ja stabilisoidaan nilkkaa vasten helposti ja tehokkaasti.

Active Ankle T2-ortoosia voi hyvin käyttää sekä oikean että vasemman nilkan sekä sisemmän että ulomman nivelsiteen vammoihin.


KokoKengännumero
Small35 - 40
Medium41 - 44
Large45 - 48
Measurement instructions

Kysymys. Sopiiko nilkkatuki sekä oikeaan että vasempaan nilkkaan? 
Vastaus. Kyllä, malli on niin kutsutusti bilateraalinen ja sopii yhtä hyvin oikeaan kuin vasempaankin nilkkaan. 

Kysymys. Voiko tukea käyttää suoraan ihoa vasten vai käytetäänkö sitä sukan päällä? 
Vastaus. Tukea voidaan käyttää suoraan ihoa vasten tai vaihtoehtoisesti ohuen sukan päällä. Urheilun ja liikunnan yhteydessä suosittelemme käyttämään sitä sukan päällä mahdollisen hankaumariskin välttämiseksi.

Seuraa meitä Facebookissa