Yösukka plantaarifaskiitti luupiikki | PF8-nite
Yösukka plantaarifaskiitti luupiikki Yösukka plantaarifaskiitti luupiikki Yösukka plantaarifaskiitti luupiikki

Yösukka plantaarifaskiitti luupiikki | PF8-nite

  • 49,00 €

Hoida kipeitä jalkojasi nukkuessasi ja huomaa ero jo seuraavana aamuna. Yösukka PF8-nite takaa hitaan venytyksen koko yön ajan.

 

Lue lisää

  • Hoitaa plantaarifaskiittia koko yön nukkuessasi
  • Ehkäisee aamuista jäykkyyttä ja kipua
  • Äärimmäisen helppo käyttää ja säätää
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Yösukka plantaarifaskiitin venytyshoitoon

Yösukka PF8-nite plantaarifaskiitti luupiikki on tehokas apuväline jalan kivun ja ongelmien hoitoon plantaarifaskiitin ja luupiikin yhteydessä. Yösukka antaa jatkuvan hitaan tulehtuneen sidekudoskalvon venytyksen ja sen käyttö on optimaalista yöllä nukkuessamme.Yösukka PF8-nite on ainutlaatuinen lajissaan ja johtaa täysin uudenlaiseen tehokkaaseen tapaan hoitaa plantaarifaskiittia nukkuessamme. PF8-nite täyttää kaikki dorsaalifleksion hitaan venytyksen vaatimukset ja mahdollistaa usein jalan alla olevan tulehtuneen sidekudoskalvon 5-7 tunnin tehokkaan venytyshoidon.

PF8-nite yösukka plantaarifaskiittin on erityisesti muotoiltu venyttämään jalan kantakalvoa helpoimmalla tavalla, mikä aiheuttaa sen ettei plantaarifaskia supistu yöllä. Normaalisti jalka on rentoutuneessa tilassa yöllä ja plantaarifaskia ei ole venytetty. Tämä johtaa usein siihen, että ensimmäinen kantakalvon rasitus aamulla venyttää kantakalvoa, mikä aiheuttaa kipua ja liikkumisvaikeuksia. Kipu ja jäykkyys häviää usein päivän aikana, koska tavallinen askeltaminen on venyttänyt kantakalvoa.Yösukka PF8-niten ainutlaatuinen toiminnallisuus auttaa jalan tulehdusta paranemaan normaalissa venytetyssä tilassa ja toimii usein suoraan kipua lievittävästi vähentäen aamuista kipua ja jäykkyyttä.

Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta yösukka mahdollistaa yksilöllisen säädön henkilön ainutlaatuisten venytystarpeiden mukaan. Säädettävä nauha, joka on kiinnitetty pohkeen ympärille varpaiden päälle, mahdollistaa helpon venytyksen säädön. Suuremman venytyksen tarpeessa kiristä nauhaa enemmän ja vähemmän venytyksen riittäessä nauhaa vastaavasti löysytetään vähitellen. Yösukan ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa plantaarifaskiitin laajan hoidon öiseen aikaan. Koska venytyksen voi säätää yksilöllisesti, sukka selviää venytyksen lisäämisestä pitkällä aikavälillä.

Yösukka luupiikkiin on valmistettu kompressiota antavasta materiaalista, joka auttaa tehokkaasti jalan optimaalista oikaisua. Yösukan etummainen varvasosa on vahvistettu päkiän alta, oikaistakseen parhaalla tavalla koko päkiän, etummaista nauhaa kiristettäessä. Yösukassa on myös luistonestopinta jalan alla varmistamassa hyvän pidon sukkaa käytettäessä esimerkiksi öisen wc-käynnin yhteydessä niin, että sukkaa ei tarvitse poistaa jalasta.

PF8-nite sukkaa voi myös käyttää hitaaseen akillesjänteen dorsaalifleksiovenytykseen öisin esimerkiksi akillesjännetulehduksen yhteydessä tai dorsaalifleksion lisääntyneessä tarpeessa ja akillesjänteen venytyshoitoon yleisissä ongelmissa. Yösukka plantaarifaskiittiin sopii yhtä hyvin niin oikeaan kuin vasempaankin jalkaan. Sukat myydän kappaleittain. Henkilöiden, joilla on verenkiertohäiriöitä, diabetes tai vastaleikatut jalat, ei tulisi käyttää PF8-nite yösukkaa keskustelematta ensin lääkärinsä kanssa.
 


KokoKengännumero
Small / Medium35 - 40
Large / X-Large41 - 46

Seuraa meitä Facebookissa