Polvituki PP FAST | Rehaboteket
polvituki_ristisidevammoihin polvituki_ristisidevammoihin polvituki_ristisidevammoihin polvituki_ristisidevammoihin

Polvituki PP FAST

  • 439,00 €
  • 549 €

PP FAST on ainutlaatuinen polvituki äärettömällä polvinivelen stabiliteetilla ja kontrollilla nivelside- ja jännevammoihin.

Lue lisää

  • Ainutlaatuinen innovatiivinen nivelkeskus
  • Alhainen paino / äärimmäinen stabiliteetti
  • Optimaalinen anatominen istuvuus
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

PP FAST on päivitetty versio premium-tuotteestamme PP3 etu- ja takaristisidevammoille sekä sisäisille ja ulkoisille nivelsidevammoille. Polvituki kontrolloi polviniveltä antaen lisästabiliteettia ja kontrollia vahingoittuneelle ja epästabiilille polvinivelelle kaikissa liikesuunnissa, sisään-/ulospäin sekä eteen- ja taaksepäin korkeatasoisilla mukautumismahdollisuuksilla koukistuksessa ja ojennuksessa. PP FAST on niin kutsuttu funktionaalinen polviortoosi, ollen vakain polvitukimalli vaikeampiin polvivammoihin, jotka tarvitsevat äärimmäistä polvinivelen stabiliteettia ja kontrollia. PP FAST on suunniteltu stabiloimaan polvinivel funktionaalisen 4 pisteen periaatteen mukaan, joka antaa optimaalisen nivelen stabiliteetin ja kontrollin. Jäykkä metallikehys, jossa on kontaktipisteet reisiluun etupuolella ja säären takapuolella, yhdistettynä tuen joustamattomiin nauhoihin reiden takapuolen ja säären etupuolen yli, tarjoaa yhden markkinoiden korkeatasoisimman ja stabilisoivimman 4-pisteortoosin.

PP FAST:ssa on niin kutsuttu polysentrinen nivelkeskus, joka seuraa polvinivelen normaalia liikekuviota, polysentrinen nivelliike parantaa polvituen mukautuvuutta taivutuksessa ja ojennuksessa ja minimoi samalla sen, että liike nivelkeskuksesta siirtyy metallikehykseen, mikä parantaa polvituen tarjoamaa tukea reisiluun ja sääriluun yli sekä minimoi kehyksen liikkeen aiheuttaman kierron ja hiertymien riskin.

PP FAST, on aivan ainutlaatuinen rakenne, joka mahdollistaa flexion- ja extension-pysäyttimien muuntamisen täysin ilman työkaluja, ainoastaan käsivoimin. Polvituen asetusten muuttamiseksi nivelkeskus avataan yksinkertaisesti käsivoimin, mikä mahdollistaa äärettömän yksinkertaisen säädön nivelen koukistamiseen ja ojentamiseen. Polvituki voi rajoittaa tehokkaasti polvinivelen liikkeet sekä ehkäistä yliojennuksen 0°, 10°, 20°, 30°, 40° extensiossa ja sillä on myös mahdollisuus rajoittaa polvinivelen taivutusta 45°, 60°, 75°, 90° flexionissa. 

PP FAST on varustettu ainutlaatuisilla toiminnoilla, jotta se voidaan asettaa parhaalla tavalla polvinivelen yli, mikä maksimoi polvituen toiminnon, mukavuuden ja stabiliteetin.
Kiinnitys koostuu kuudesta eri hihnajärjestelmästä, jotka on sijoitettu parhaan toiminnan takaamiseksi. Nauhajärjestelmät ovat täysin tyhmiä parantamaan kiinnitystä ja vakautta. Kaikki nauhat on kiinnitetty dynaamisilla kiinnikkeillä, jotka ottavat liikkeen lihaksistosta.

Hihnat on varustettu pikalukitussoljilla, jotka yksinkertaistavat huomattavasti kiinnitystä ja varmistavat myös täsmälleen saman säädön joka kerta, kun polvisuojaa laitetaan. Pikalukitussoljet tarjoavat helpomman, nopeamman ja turvallisemman tavan kuin tavalliset tarranauha-asetukset. PP FAST toimitetaan aina kolmella erityyppisellä kondyylityynyllä, jotka on helppo asettaa kontaktipinnan yli sekä siten parhaalla tavalla sovittaa yksilölliseen nivelleveyteen.Polvituki valmistetaan oikeassa ja vasemmassa mallissa parhaan mahdollisen anatomisen istuvuuden saavuttamiseksi, ja jotta se pystyisi stabilisoimaan polvinivelen myös äärimmäisissä tilanteissa, kuten äärimmäinen hiihto, laskettelu, motocross, jääkiekko ja muut korkeaintensiiviset kontaktiurheilulajit.

Pesuohjeet
Metallikehys – kostuta riepu kädenlämpöisellä, miedolla saippualiuoksella ja pyyhi sillä metallikehys. Pyyhi kuivaksi kuivalla rievulla.
Vuori – irrota vuori ja pyyhi kostealla rievulla. Anna vuorin kuivua ennen käyttöä.


Koko Reiden ympärysmitta noin 15 cm polvinivelen yläpuolella
Small39-47 cm
Medium47-53 cm
Large53-60 cm
X-Large60-67 cm
XX-Large67-75 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa