• Kantapään sukka PF8 Aktiivinen
  • Kantapään sukka PF8 Aktiivinen
  • Kantapään sukka PF8 Aktiivinen
  • Kantapään sukka PF8 Aktiivinen

Kantapään sukka PF8 Aktiivinen

39 €

PF8 aktiivisukka kantapään kannatteluun kompressiolla, joka on ihanteellinen kävelyyn, urheiluun ja liikuntaan >> Lue lisää
Puristus aktiivisuutta, liikuntaa ja kävelyä varten
Vahvistettu jalkaosa lisää kestävyyttä ja mukavuutta
Korvaa teippauksen kantapään kannattajien / plantaarifaskiitin hoidossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

PF8 Aktiivinen kantapään sukka

Kantapohjasukka PF8 ACTIVE on erittäin suositun PF8-kantapohjasukan jatkokehitys, mutta ACTIVE-mallissa, joka on tarkoitettu suurempaan kuormitukseen urheilun ja liikunnan aikana. PF8 ACTIVE on suunniteltu korkeammalla kompressiolla PF-alueella.

PF8 ACTIVE -mallissa on yhteensä 8 erilaista kompressiovyöhykettä, jotka on kudottu sukkaan ja jotka edistävät tehokkaasti lisääntynyttä kompressiota kantapään kannankoukistajien / plantaarifaskiitin ongelmien yhteydessä.
Jalkaterän yli aistittavissa oleva kompressio peilaa jalkaterän alle toimii samalla tavalla kuin teippaus kantapään kannattajien / plantaarifaskiitin kohdalla, mutta ilman teipin aiheuttamia ihovaurioiden ja ongelmien riskejä.

PF8 ACTIVEn tehostettu kompressio tarjoaa tehokkaampaa helpotusta ongelmiin ja korvaa perinteisen tavan teipata kantapään kannankoukistajia / plantaarifaskiittia. Sukkien korkeampi kompressio tarkoittaa materiaalin vähäisempää elastisuutta, ja ne on suunniteltu toimimaan paremmin korkean intensiteetin urheilun ja jalan raskaamman kuormituksen aikana urheilun, kävelyn ja liikunnan aikana. Ongelmana kantapään kannankoukistajien teippaamisessa on usein vaikeus teipata oikein ja teipata juuri oikein, ei liian löysästi eikä liian jäykästi. PF8 ACTIVE takaa oikean puristuksen yksinkertaisella esivalmistetulla ratkaisulla.
Sukassa on myös voimakkaasti vahvistettu jalkaosa, joka parantaa kestävyyttä parhaalla mahdollisella tavalla myös raskaammissa ja intensiivisemmissä kuormituksissa ja kulutuksessa, ja se sopii helposti kaikkiin eri mallisiin kenkiin ja urheilukenkiin.

PF8 ACTIVE on saatavana kolmessa koossa S-M-L. Small sopii kengänkoossa 35-39, Medium 40-43 ja Large 44-48.


Jos kuulut kahden koon väliin, kannattaa valita suurempi koko, jotta sukan puristusprofiili
säilyy Sukat myydään aina pareittain eikä niitä ole oikea- tai vasenkätisiä.

Ainutlaatuinen kompressioteknologia kantapään kannatteluun

Ainutlaatuinen kompressiosukka kantapääongelmiin. Korkea kaaren kompressio lievittää jalkaterän alla olevaa tuntopeiliä ja se on kehitetty erityisesti korkean intensiteetin kuormituksiin, kuten urheiluun ja liikuntaan.

Ainutlaatuinen kompressioteknologia kantapään kannatteluun

Lisätukea urheiluun ja liikuntaan

Korostettu kevennys- ja kompressiomuotoilu on kehitetty erityisesti korkean intensiteetin urheilulajeihin ja liikuntaan, joissa jalka kuormittuu enemmän.

Lisätukea urheiluun ja liikuntaan

Vahvistettu jalkaosa lisääntynyttä kulutusta ja rasituksia varten

Sukan alapuoli on vahvasti vahvistettu kestävyyden parantamiseksi, kun käytetään korkeamman kulutuksen urheilulajeja.

Vahvistettu jalkaosa lisääntynyttä kulutusta ja rasituksia varten

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä. PF8 Active -pohjallisessa on korkeampi kompressio jalkaterän ympärillä, jotta jalkaterän plantaarifaskiittiongelmia voidaan lievittää tehokkaammin urheilun ja liikunnan aikana.

Vastaus. Kyllä, PF8 Activein periaate on teippaus, mutta paljon yksinkertaisemmassa rakenteessa, kuten tiukka sukka.

Vastaus. Ei, voit halutessasi käyttää molempia sukkia oikeassa jalassa, eikä niitä tarvitse käyttää pareittain.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot