Kolmioliina OMAX | Rehaboteket
Kolmioliina OMAX kolmioliina kolmioliina

Kolmioliina OMAX

  • 34,00 €

Kolmioliina Omax on kehitetty erityisesti antamaan optimaalista tukea ja lievitystä olkanivelen, käsivarren tai kyynärpään loukkaantumisen jälkeen.

Lue lisää

  • Erittäin vakaa kolmioliina
  • Valmistettu antamaan optimaalisen mukavuuden ja ilmanvaihdon
  • Täysin säädettävä yksilöllistä mukauttamista varten
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kolmioliina Omax on erittäin vakaa kolmioliina, joka on valmistettu pehmeästä ja ilmavasta 3D-tekstiilistä, mikä antaa parhaan mahdollisen mukavuuden käytön aikana.
3D-tekstiili antaa pehmeän paineen lievityksen kädelle, ranteelle ja kyynärvarrelle yhdistettynä optimaaliseen ilmanvaihtoon. Ja se luo pehmeän ja miellyttävän kolmioliinan pitkäaikaiseen käyttöön, kun tarvitset kuormituksen lievittämistä olkapäälle ja käsivarrelle.
Kolmioliinassa on erityisen pehmeä ja miellyttävä kuormitusta vähentävä, kaulan ympärille asettuva nauha, joka kantaa suuren osan käsivarren painosta aiheuttamatta hankausta ja epämukavuutta niskassa. Nauhassa on lisäksi säädettävä kuormitusta vähentävä levy, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen mukavuus kosketuksessa niskaan. Niskanauha voidaan mukauttaa täysin yksilöllisesti integroidulla tarranauhalla, joka mahdollistaa täydellisen säädön käsivarren oikeaan asentoon saamiseksi.

Kolmioliinan taskussa on sisään ommeltu peukalohihna, joka tulee kättä ja rannetta käytön aikana ja varmistaa ranteen oikean asennon. Peukalohihna ehkäisee tehokkaasti pitkäaikaista ranteen vinokuormitusta. Peukalo asetetaan helpolla tavalla peukalonauhaan, mikä varmistaa ranteen normaaliasennon kolmioliinaa käytettäessä.
Kolmioliinaa on saatavana kolmessa eri koossa, ja koot eroavat kolmioliinan käsivarsiosan pituuden suhteen. Kokoa valittaessa mitataan kyynärvarren koko pituus kyynärpään kärjestä pikkusormen rystyyn. Jos oma kokosi on kahden koon välillä, valitse suurempi niistä varmistaaksesi vakauden koko kyynärvarressa siten, ettei kolmioliinan tasku ole liian lyhyt.

Kolmioliina on helpointa pestä 40° käsinpesulla ja sen annetaan kuivua ennen käyttöä. Tuote on valmistettu 40 % puuvillasta, 35 % polyesteristä sekä 25 % elastaanista.


KokoKyynärvarren koko pituus
Small28 - 33 cm
Medium33 - 40 cm
Large40 - 51 cm

Seuraa meitä Facebookissa