• Olkapäätuki Acromed
  • Olkapäätuki Acromed

Olkapäätuki Acromed

149 €

Acromed on uudentyyppinen olkapäätuki, joka antaa lisätukea ja kompressiota kroonisissa ongelmissa, kuten seuraavissa: artroosi olkapää, frozen shoulder, kiertäjäkalvosimen ongelmat tai instabiliteetti. Lue lisää
Ilmava korkean kompression materiaali
Lisää stabiliteettia, kontrollia ja mukavuutta
Sopii kroonisiin olkapäävaivoihin

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Olkapäätuki Acromed

Acromed on aivan uudentyyppinen olkapäätuki, joka lisää kompressiota ja stabiliteettia jäykän ja kipeän olkapäänivelen ympärillä.
Olkapäätuki on valmistettu ohuesta, ilmavasta ja kompressiota antavasta materiaalista, joka on erityisen sopiva arkikäyttöön pidempien ajanjaksojen aikana, kuten esimerkiksi työpäivän ajan.
Rakenne, joka koostuu elastisesta kompressiota antavasta materiaalista nivelen ympärillä yhdessä stabilisoivan nauhaärjestelmän kanssa, antaa tuelle mahdollisuuden stabilisoida ja vakauttaa olkaniveltä, kun se tarvitsee lisää tukea ja vakautta.
Olkapäätuessa on ainutlaatuinen istuvuus, joka varmistaa oikean kompression koko olkapäänivelen ja olkavarren ympärille. Kompression vaikutus kipeän nivelen ympärillä vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa, mikä usein edistää tehokasta kivunlievitystä sekä lisää vakautta ja liikkuvuutta.
Acromed-olkapäätuessa on ainutlaatuinen lisästabiliteettia antava nauhajärjestelmä, joka kiinnitetään olkavarren ympäri. Nauhoja on helppo säätää ja ne antavat ainutlaatuisen mahdollisuuden mukauttaa yksilöllisesti tuen stabilisoivat ominaisuudet henkilökohtaisten tarpeiden mukaisiksi. Erilaiset aktiviteetit vaativat usein eriasteista stabiliteettia ja kontrollia, mikä Acromed-olkapäätuella voidaan helposti ottaa huomioon. Jos aktiviteetti vaatii enemmän tukea ja kontrollia, kiristetään nauhat tiukemmin, mikä lisää stabiliteettia ja antaa tehokkaamman olkanivelen liikekontrollin.
Ohuen materiaalinsa ansiosta olkapäätuki on yksinkertainen käyttää, ja sen anatominen rakenne helpottaa olkapäätuen pukemista ja riisumista. Tuessa on myös ylimääräinen kiinnitysnauha, joka kiinnitetään ylävartalon ympäri, ja joka parantaa edelleen olkapäätuen tarjoamaa tukea liikkuvammissa tilanteissa ja aktiviteeteissa.

Käytä Acromed-olkapäätukea seuraavissa tilanteissa:
- Kipu ja ongelmat olkanivelessä
- Lievemmät instabiiliongelmat ja subluksaatio
- Olkanivelen artroosi, joka aiheuttaa kipua ja turvotusta
- Frozen shoulder
- Olkanivelen kiertäjäkalvosimen ongelmat
- Pehmytkudosvauriot, jotka tarvitsevat lisätukea
- Turvotus ja paikallinen tulehduskipu sekä olkapään ongelmat


Olkapäätuessa on oma malli sekä oikeaan että vasempaan olkapäähän, minkä ansiosta voidaan saavuttaa paras mahdollinen anatominen istuvuus.
Hengittävän kompressiomateriaalinsa ansiosta Acromed on optimaalinen olkapäätuki jokapäiväisiin, kroonisiin olkapääongelmiin, jotka vaativat lisätukea ja stabiliteettia kipeän olkanivelen ympärille.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, Acromed on tuulettava tekstiilituki, joka on hengittävää materiaalia, ja joka toimii optimaalisesti käytettynä pidempinä ajanjaksoina, kuten työpäivän aikana.
Vastaus. Mittaa rennon olkavarren ympärysmitta saadaksesi selville, mikä koko sopii sinulle parhaiten.
Vastaus. Olkapäätukea voidaan käyttää suoraan ihoa vasten, mutta suosittelemme, että käytät tiukempaa t-paitaa ihon ja tuen välillä, jolloin sinun ei tarvitse pestä olkapäätukea yhtä usein, ottaen huomioon että t-paita pestään päivittäin.
Vastaus. Pesuohjeena on 30° käsinpesu, minkä jälkeen huuhtele tuote ja anna sen kuivua ennen käyttöä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot