Olkapäätuki Acromed | Rehaboteket
Olkapäätuki acromed Olkapäätuki

Olkapäätuki Acromed

  • 149,00 €

Acromed on uudentyyppinen olkapäätuki, joka antaa lisätukea ja kompressiota kroonisissa ongelmissa, kuten seuraavissa: artroosi olkapää, frozen shoulder, kiertäjäkalvosimen ongelmat tai instabiliteetti.

Lue lisää

  • Ilmava korkean kompression materiaali
  • Lisää stabiliteettia, kontrollia ja mukavuutta
  • Sopii kroonisiin olkapäävaivoihin
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Acromed on aivan uudentyyppinen olkapäätuki, joka lisää kompressiota ja stabiliteettia jäykän ja kipeän olkapäänivelen ympärillä.
Olkapäätuki on valmistettu ohuesta, ilmavasta ja kompressiota antavasta materiaalista, joka on erityisen sopiva arkikäyttöön pidempien ajanjaksojen aikana, kuten esimerkiksi työpäivän ajan.
Rakenne, joka koostuu elastisesta kompressiota antavasta materiaalista nivelen ympärillä yhdessä stabilisoivan nauhaärjestelmän kanssa, antaa tuelle mahdollisuuden stabilisoida ja vakauttaa olkaniveltä, kun se tarvitsee lisää tukea ja vakautta.
Olkapäätuessa on ainutlaatuinen istuvuus, joka varmistaa oikean kompression koko olkapäänivelen ja olkavarren ympärille. Kompression vaikutus kipeän nivelen ympärillä vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa, mikä usein edistää tehokasta kivunlievitystä sekä lisää vakautta ja liikkuvuutta.
Acromed-olkapäätuessa on ainutlaatuinen lisästabiliteettia antava nauhajärjestelmä, joka kiinnitetään olkavarren ympäri. Nauhoja on helppo säätää ja ne antavat ainutlaatuisen mahdollisuuden mukauttaa yksilöllisesti tuen stabilisoivat ominaisuudet henkilökohtaisten tarpeiden mukaisiksi. Erilaiset aktiviteetit vaativat usein eriasteista stabiliteettia ja kontrollia, mikä Acromed-olkapäätuella voidaan helposti ottaa huomioon. Jos aktiviteetti vaatii enemmän tukea ja kontrollia, kiristetään nauhat tiukemmin, mikä lisää stabiliteettia ja antaa tehokkaamman olkanivelen liikekontrollin.
Ohuen materiaalinsa ansiosta olkapäätuki on yksinkertainen käyttää, ja sen anatominen rakenne helpottaa olkapäätuen pukemista ja riisumista. Tuessa on myös ylimääräinen kiinnitysnauha, joka kiinnitetään ylävartalon ympäri, ja joka parantaa edelleen olkapäätuen tarjoamaa tukea liikkuvammissa tilanteissa ja aktiviteeteissa.

Käytä Acromed-olkapäätukea seuraavissa tilanteissa:
- Kipu ja ongelmat olkanivelessä
- Lievemmät instabiiliongelmat ja subluksaatio
- Olkanivelen artroosi, joka aiheuttaa kipua ja turvotusta
- Frozen shoulder
- Olkanivelen kiertäjäkalvosimen ongelmat
- Pehmytkudosvauriot, jotka tarvitsevat lisätukea
- Turvotus ja paikallinen tulehduskipu sekä olkapään ongelmat

Olkapäätuessa on oma malli sekä oikeaan että vasempaan olkapäähän, minkä ansiosta voidaan saavuttaa paras mahdollinen anatominen istuvuus.
Hengittävän kompressiomateriaalinsa ansiosta Acromed on optimaalinen olkapäätuki jokapäiväisiin, kroonisiin olkapääongelmiin, jotka vaativat lisätukea ja stabiliteettia kipeän olkanivelen ympärille.


Koko Olkavarren ympärysmitta
Koko 1 - 26 cm
Koko 226 - 29
Koko 3 29 - 33
Koko 433 - 36
Koko 536 - 39
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on ongelmia olkapääni kanssa töissä ja haen ilmavaa tukea, joka ei ole liian kuuma. Voisiko Acromed olla sopiva minulle?
Vastaus. Kyllä, Acromed on tuulettava tekstiilituki, joka on hengittävää materiaalia, ja joka toimii optimaalisesti käytettynä pidempinä ajanjaksoina, kuten työpäivän aikana.

Kysymys. Miten löydä oikean koon olkapäätukeeni?
Vastaus. Mittaa rennon olkavarren ympärysmitta saadaksesi selville, mikä koko sopii sinulle parhaiten.

Kysymys. Tuleeko minun käyttää olkapäätukea suoraan ihoa vasten?
Vastaus. Olkapäätukea voidaan käyttää suoraan ihoa vasten, mutta suosittelemme, että käytät tiukempaa t-paitaa ihon ja tuen välillä, jolloin sinun ei tarvitse pestä olkapäätukea yhtä usein, ottaen huomioon että t-paita pestään päivittäin.

Kysymys. Kuinka tuote pestään?
Vastaus. Pesuohjeena on 30° käsinpesu, minkä jälkeen huuhtele tuote ja anna sen kuivua ennen käyttöä.

Seuraa meitä Facebookissa