Olkapäätuki Cross | Rehaboteket
Olkapäätuki Olkapäätuki Olkapäätuki

Olkapäätuki Cross

  • 109,00 €

Olkapäätuki Cross on olkapäiden vakautta ja hallintaa varten

Lue lisää

  • Nauhajärjestelmä tarjoaa säädettävää vakautta ja hallintaa
  • Optimaalista mukavuutta ja ilmanvaihtoa
  • Irrotettava kulhonmuotoinen silikonipelotti tarjoaa paremman kompression
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Cross on innovatiivinen olkapäätuki, joka on kehitetty olkanivelten tukemiseksi ja vakauttamiseksi. Cross on olkasuoja, jonka mahdollisuudet ovat rajattomat ja se voidaan mukauttaa yksilöllisesti erilaisten olkapäiden tuen ja vakauden saavuttamiseksi. Mahdollisuus muuttaa suojan vakautta tarjoaa kattavan olkasuojan, joka voidaan mukauttaa yksilöllisesti tarpeiden mukaan.
Olkapäätuki mukauttamismahdollisuudet ovat useiden erilaisten toiminnallisten komponenttien ansiota, jotka koostuvat olkaosasta, käsivarren osasta, nauhajärjestelmästä ja kiinnitysjärjestelmästä – toiminnoista, jotka yhdessä muodostavat mukautuvan ja yksilöllisesti säädettävän olkasuojan.

Olkaosa on olkasuojan perusta ja luo kattavan tuen olkanivelen etu-, keski- ja takaosan ympärille.Mansetti on valmistettu hengittävästä ja tukevasta kompressiomateriaalista, joka seuraa olkapään muotoa ja tarjoaa ylimääräistä kompressiota.Olkaosa on varustettu kupin muotoisella silikonipelotilla, joka tarjoaa mahdollisuuden kompression paikalliseen lisäämiseen nivelen keskellä. Silikonipelotti on helposti irrotettava, ja sen paikkaa voi muuttaa. 

Käsivarsiosa on valmistettu 3D-verkosta, ja se luo pitävän tuen olkavarren ympärille, sekä auttaa lisäämään vakautta ja hallintaa. Käsivarsiosa on säädettävissä yksinkertaisimmin ohuella ja joustavalla tarranauhalla. Kompressioasteen säädettävyys olkavarren ympärillä parantaa omalta osaltaan suojan kiinnitystä.
Säädettävä nauhajärjestelmä suojan päällä on ylimääräisen, vakauttavan nauhajärjestelmän ansiota, joka antaa vakautta olkanivelelle. Nauhat ovat 5 cm leveitä, puolijoustavia nailonista valmistettuja nauhoja ja niitä voidaan säätää yksilöllisesti sekä olkapään tuen asteen että tuen sijoittelun suhteen. Riippuen siitä, kuinka tiukalle nauhat on kiristetty, saadaan vakaampi olkasuoja vielä paremmalla hallinnalla ja tuella.
Olkapäätuki yhdistävän kiinnitysnauhan pituus on säädettävissä parhaaseen yksilölliseen tarpeeseen ja se voidaan kiinnittää rinnan yli yhdellä kädellä käsiteltävällä muovisoljella. Kainalon alla on ylimääräinen pehmustettu suoja, joka maksimoi mukavuuden ja minimoi hankausriskin raskaan kuormituksen ja liikkeen aikana. Olkapäätuki Cross on valmistettu oikean- ja vasemmanpuoleisena mallina parhaan anatomisen istuvuuden saavuttamiseksi, ja sitä on saatavana neljässä eri koossa.
Oikean koon löytämiseksi mittaa ympärysmitta olkavarren keskikohdan ympäriltä ja varmista, että hauislihakset ovat rentoina saadaksesi oikean koon.
Jos päädyt kahden koon välille, kannattaa valita pienempi koko, sillä olkasuojaa voidaan säätää ja tiukempi suoja luo tehokkaamman kompression ja tuen nivelen ympärille.
Olkapäätuki voi pestä 30 asteessa käsinpesussa, annettava kuivua ennen käyttöä. Suojan pesun tarpeen vähentämiseksi suojaa voidaan käyttää napakasti istuvan paidan päällä, joka pestään päivittäin.


KokoOlkavarren ympärysmitta (cm)
Small 22 - 26 cm
Medium26 - 30 cm
Large30 - 35 cm
X-Large35 - 40 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa