Qmed kinesioteippi

21 €

Qmed kinesioteippi on ohut ja joustava kinesioteippi, joka on valmistettu pehmeästä ja taipuisasta puuvillasta ja jossa on allergiatestattu liima Lue lisää
Suuri venyvyys jopa 140 % normaalista pituudesta
Pehmeä ja joustava rakenne 100% puuvillaa
Vedenkestävä ja hengittävä

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Qmed K-nauha, joustava puuvillanauha

Qmed kinesioteippi on joustava, venyvä puuvillateippi, jossa on allergiatestattu liima. Teippi on 5 cm leveä ja yhdessä rullassa on 5 metriä, ja se voidaan helposti leikata ja mukauttaa vaatimusten mukaan ilman, että reunat tai liima kärsivät.

Liima on levitetty aaltokuviona teipin koko liimapinnalle, aaltomuoto mahdollistaa täysin luonnollisen venymisen menettämättä liimaominaisuuksiaan. Paksuus ja venyvyys on kehitetty muistuttamaan ihon ominaisuuksia, jotta se ei haittaisi tai häiritsisi jokapäiväistä käyttöä. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi teippi tulee kiinnittää 30 minuuttia ennen suunniteltua toimintaa, välttää teipin ulkoreunojen venyttämistä ja varmistaa, että iho on puhdistettu ennen teipin kiinnittämistä parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Teippiä ei saa kiinnittää haavoihin, ja jos ihoärsytystä ilmenee, käyttö on lopetettava. K-tape on saatavana neljässä eri värissä: musta, sininen, ihonvärinen ja vaaleanpunainen. Toiminta on sama väristä riippumatta Qmed K-tape toimitetaan käytännöllisessä kannellisessa säilytyslaatikossa, jossa teippi pysyy puhtaana ja suojattuna.

Venytyskapasiteetti jopa 140 %

140 %:n venyvyys vastaa ihon ominaisuuksia ja tarjoaa teipille valtavat mahdollisuudet parhaaseen mahdolliseen tehoon.

Toimitetaan suojaavassa säilytyslaatikossa

Teeppirullan älykäs säilytys omassa muovilaatikossaan, joka varmistaa, että teippi ei vahingoitu muista harjoitusvälineistä teippauksen aikana ennen harjoittelua, harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

Joustava aaltokuvio tarkkaa teippausta varten

Monikäyttöinen teippikerros on levitetty innovatiivisella aaltokuviolla, jonka ansiosta teippi seuraa ääriviivoja ja luo tarkan teippauksen kehon osasta tai venytystarpeesta riippumatta.

Usein kysytyt kysymykset

Kinesioteipillä on monenlaisia käyttötarkoituksia, ja sen toiminta perustuu teipin oikeaan ja halutun vaikutuksen mukaiseen levitykseen. Suosittelemme, että otat yhteyttä naprapaattiin, fysioterapeuttiin tai henkilöön, joka voi henkilökohtaisesti opastaa tekniikkaa erityistarpeidesi mukaisesti.

Teippi voidaan jättää paikalleen useiksi päiviksi, mutta on syytä olla tietoinen teipin irtoamisesta ulkoreunoista, mikä voi vaikuttaa haluttuun toimintaan ja on merkki siitä, että teippi on ehkä kiinnitettävä uudelleen.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot