• Tenniskyynärpään tukiside EpiCon
  • Tenniskyynärpään tukiside EpiCon

Tenniskyynärpään tukiside EpiCon

39 €

Tenniskyynärpään tukiside – EpiCon, monipuolisesti lievittävä tukiside tenniskyynärpäähän. Tenniskyynärpää tukisiteen ainutlaatuinen konstruktio antaa täysin ainutlaatuisen vaikutuksen. Lue lisää
Tehokas lievitys tennis-, golf- ja hiirikyynärpäähän
Anatominen muotoilu- erittäin matala profiili
Erittäin helppo ja nopea pukeminen

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Tenniskyynärpään tukiside EpiCon

Tehokas helpotus ja optimaalinen hoito tenniskyynärpäälle, golffaajan kyynärpäälle ja hiirikyynärpäälle EpiCon tenniskyynärpään tukisiteen avulla.
EpiCon on pieni ja helppokäyttöinen tukiside tenniskyynärpäähän, jolla on paljon käyttömahdollisuuksia.Tukisidetta tenniskyynärpäähän voidaan käyttää sekä töihin tai urheiluun liittyvissä ongelmissa auttamaan tehokkaasti lievittämään tulehdusta kaikissa eri tilanteissa.

EpiCon kyynärpäätuki tenniskyynärpäähän on anatomisesti suunniteltu erittäin matalalla profiililla, joka mahdollistaa tuen käytön missä tahansa tilanteessa. Tukiside tenniskyynärpäähän on suunniteltu helpoksi ja sujuvaksi käyttää ja sen ainutlaatuinen anatominen muotoilu on tehty HD-muovista valamalla. Vuori on valmistettu NeoTexista, lämmittävästä materiaalista, mikä auttaa lisäämään paikallisesta verenkiertoa kyynärpään alueella toimien kivunlievittäjänä. Elastinen hihna ja D-rengas tekevät tukisiteen käytöstä erittäin yksinkertaisen ja nopean.

Tukiside tenniskyynärpäähän asetetaan noin 5 cm kipualueen alapuolelle kyynärvarren sisä- tai ulkopuolelle. Tenniskyynärpää, golfkyynärpää ja hiirikyynärpää johtuvat ranteen liikkeisestä, vaikka kipu tuntuu kyynärpäässä. Jotta EpiCon tenniskyynärpääside olisi asetettu optimaalisesti vähentämään kipua, tulisi se sijoittaa asianmukaisesti sen lihaksen yli, joka on aktiivisin ranteen liikkuessa. Aseta kätesi kipeän käden kyynärvarrelle, kääntele rannettasi ylös- ja alaspäin, jolloin voit tuntea lihaksen, joka aktivoituu ranneliikkeellä. Aseta pelotti aktivoidun lihaksen päälle ja kiristä elastista hihnaa tarpeen mukaan.

Tenniskyynärpään tehokkaaseen hoitoon tukisidetta tulee käyttää heti kun kättä tai rannetta käytetään ja jos on tarvetta lisähelpotukseen kyynärpäässä sen voi kombinoida EpiCon vakauttavaan rannesiteeseen, jolloin saadaan paras tulos ja helpotus kyynärpään tulehtuneeseen ristijänteeseen.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyynärpään tukiside asetetaan kyynärvarren ylle noin 5 cm kivuliaan jänteeen kiinnityskohtaan alle kyynärpäähän.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot