Tenniskyynärpään tukiside EpiCon | Rehaboteket
tenniskyynarpaa tenniskyynärpää nauha

Tenniskyynärpään tukiside EpiCon

  • 39,00 €

Tenniskyynärpään tukiside – EpiCon, monipuolisesti lievittävä tukiside tenniskyynärpäähän. Tenniskyynärpää tukisiteen ainutlaatuinen konstruktio antaa täysin ainutlaatuisen vaikutuksen. Lue lisää

  • Tehokas lievitys tennis-, golf- ja hiirikyynärpäähän
  • Anatominen muotoilu- erittäin matala profiili
  • Erittäin helppo ja nopea pukeminen
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tehokas helpotus ja optimaalinen hoito tenniskyynärpäälle, golffaajan kyynärpäälle ja hiirikyynärpäälle EpiCon tenniskyynärpään tukisiteen avulla.
EpiCon on pieni ja helppokäyttöinen tukiside tenniskyynärpäähän, jolla on paljon käyttömahdollisuuksia.Tukisidetta tenniskyynärpäähän voidaan käyttää sekä töihin tai urheiluun liittyvissä ongelmissa auttamaan tehokkaasti lievittämään tulehdusta kaikissa eri tilanteissa.

EpiCon kyynärpäätuki tenniskyynärpäähän on anatomisesti suunniteltu erittäin matalalla profiililla, joka mahdollistaa tuen käytön missä tahansa tilanteessa. Tukiside tenniskyynärpäähän on suunniteltu helpoksi ja sujuvaksi käyttää ja sen ainutlaatuinen anatominen muotoilu on tehty HD-muovista valamalla. Vuori on valmistettu NeoTexista, lämmittävästä materiaalista, mikä auttaa lisäämään paikallisesta verenkiertoa kyynärpään alueella toimien kivunlievittäjänä. Elastinen hihna ja D-rengas tekevät tukisiteen käytöstä erittäin yksinkertaisen ja nopean.

Tukiside tenniskyynärpäähän asetetaan noin 5 cm kipualueen alapuolelle kyynärvarren sisä- tai ulkopuolelle. Tenniskyynärpää, golfkyynärpää ja hiirikyynärpää johtuvat ranteen liikkeisestä, vaikka kipu tuntuu kyynärpäässä. Jotta EpiCon tenniskyynärpääside olisi asetettu optimaalisesti vähentämään kipua, tulisi se sijoittaa asianmukaisesti sen lihaksen yli, joka on aktiivisin ranteen liikkuessa. Aseta kätesi kipeän käden kyynärvarrelle, kääntele rannettasi ylös- ja alaspäin, jolloin voit tuntea lihaksen, joka aktivoituu ranneliikkeellä. Aseta pelotti aktivoidun lihaksen päälle ja kiristä elastista hihnaa tarpeen mukaan.

Tenniskyynärpään tehokkaaseen hoitoon tukisidetta tulee käyttää heti kun kättä tai rannetta käytetään ja jos on tarvetta lisähelpotukseen kyynärpäässä sen voi kombinoida EpiCon vakauttavaan rannesiteeseen, jolloin saadaan paras tulos ja helpotus kyynärpään tulehtuneeseen ristijänteeseen.


KokoKyynärpään ympärysmitta (cm)
Small24-25 cm
Medium26-27 cm
Large28-30 cm
X-Large31-33 cm
Measurement instructions

Kysymys. Miten kyynärpään tukiside asetetaan toimiakseen optimaalisesti?
Vastaus. Kyynärpään tukiside asetetaan kyynärvarren ylle noin 5 cm kivuliaan jänteeen kiinnityskohtaan alle kyynärpäähän. 

Seuraa meitä Facebookissa