Peukalo- ja rannetuki | Rehaboteket
Musta peukalo- ja rannetuki

Peukalo- ja rannetuki

  • 53,00 €

Ainutlaatuinen Peukalo- ja rannetuki antaa optimaalisen kuormituksen kevennyksen yhdistelmän. Tehokas kuormituksen kevennys ranteelle ja peukalolle. Lue lisää

  • Vakauttaa rannetta ja peukaloa
  • Soft Tex-materiaali vakauttaa ja antaa ihon hengittää
  • Tuen määrä helposti säädettävissä
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Peukalo- ja rannetuki vakauttavallaa peukalo-osalla on yhdistelmätuki dynaamisilla muotoilluilla muovikiskoilla, jotka antavat hyvän vakauden ja lievityksen kipeälle ranteelle joustavilla sekä vakauttavilla kiskoilla. Rannetuki antaa myös tehokkaan peukalon ja peukalotyven kivun lievityksen.

Peukalo- ja rannetuki on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä, kompressiota antavasta Soft-Tex materiaalista, joka tehokkaasti vakauttaa ranteen samalla, kun se antaa ihon hengittää. Erityisesti muodoillut muovikiskot sopivat kaikille ranteille ja myötävaikuttavat tuen hyvään ranteen vakauttamiseen. Peukalo-osassa on muotoiltava alumiiinikisko, joka antaa hyvän vakauden ja helpotuksen peukalolle. Rannetuessa on neljä tarranauhaa kämmenselän päällä. Nauhat voi helposti sovittaa ja säätää lisäämään tai vähentämään ranteen vakautta. Lisäksi tuessa on tarranauha peukalolle, joka antaa helpon ja joustavan sovituksen.

Optimaalisen istuvuuden ja käyttömukavuuden vuoksi peukalo- ja rannetuki valmistetaan oikealle ja vasemmalle kädelle erikseen.


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Saatavissa OIKEAAN ja VASEMPAAN käteen
Measurement instructions

Kysymys. Voiko rannetuen pestä? 
Vastaus. Kyllä, suosittelemme 30 asteen käsipesun. Kiskon voi poistaa kiskon taskusta helpottaakseen pesun. Suosittelemme että rannetuki aina pestään suljetulla tarranauhalla kuluttaakseen sitä minimaalisesti ja saadakseen optimaalisen tuotteen kestävyyden. 

Kysymys. Minulla in tulehtunut jänne ranteessa ja artroosi peukalossa, onko tämä sopiva tuki minulle? 
Vastaus. Kyllä, rannetuki yhdistää hyvän helpotuksen sekä ranteelle että peukalolle samassa tuotteessa. 

Kysymys. Mikä antaa rannetuelle vakauden? 
Vastaus. Ranteen sisäpuolella on anatomisesti muotoiltu muovikisko, joka on asetettu avoimeen taskuun. Kisko on ennaltamuotoiltu ja sopii 95% ranteiden muotoon. 

Kysymys. Miten rannetuki kiinnitetään ranteeseen? 
Vastaus. Rannetuki kiinnitetään neljän tarranauhan avulla, jotka myötävaikuttavat mukauttamaan tuen määrää riippuen siitä, miten kireälle tarranauhat kiristetään. 

Kysymys. Minulla on ongelmia käden otteessa. Voinko käyttää tätä tuotetta? 
Vastaus. Kyllä, jokainen tarranauha on valmistettu hieman tarvittavaa pidemmäksi helpottamaan otetta niille, joilla on ongelmia otteen kanssa, esimerkiksi reumaatikot. Jos sinulle ei ole ongelmia otteen kanssa tarranauhat voi lyhentää, jotta saa yksilöllisen sovituksen nauhojen pituuteen. 

Seuraa meitä Facebookissa