Rannetuki Reumaatikoille SoftTex | Rehaboteket
Rannetuki reumaatikoille

Rannetuki Reumaatikoille SoftTex

  • 47,00 €

Rannetuki reumaatikoille on erityisesti muotoiltu toimimaan optimaalisesti kihtiin ja reumatismiin. Lue lisää

  • Rannetuki reumatiikoille, reumaattisen ranteen hoitoon
  • Dynaminen muovikisko tehokkaaseen kuormituksen kevennykseen
  • SoftTex materiaali postaa tehokkaasti kosteutta iholta
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Rannetuki SoftTex on erityisesti kehitetty hoitamaan reumaattista rannetta tukien ja helpottaen hyvin. Rannetuella on suorempi anatominen sovitus antaakseen paremman tuen reumaatikon ranteelle.

Rannetuki on valmistettu SoftTexista – erittäin pehmeästä ja mukavasta materiaalista, mikä sopii erityisen hyvin reumaattiseen ranteeseen. SoftTex-materiaali kuljettaa aktiivisesti kosteuden pois iholta. Rannetuessa on dynaminen muovikisko helpottamaan ja tukemaan rannetta tehokkaasti. Dynaaminen muovikisko on muotoiltu ja sopii kaikkiin ranteisiin. Kiskon voi helposti irrottaa rannetuesta pesun ja puhdistuksen helpottamiseksi.

Ranteen päälle on asetettu eri tilanteissa tukea-antava hihna tukemaan hyvin kaikissa ranteen eri liikkeissä. Rannetuessa on kädenselän päällä neljä tarranauhaa, joilla rannetuki kiinnitetään erittäin helposti. Tarranauhat voidaan säätää erittäin helposti ja siten helposti ja joustavasti säädellä ranteen tukea ja kevennystä. Rannetuki valmistetaan oikeaan ja vasempaan ranteeseen erikseen parhaimman sovituksen ja toiminnan vuoksi. Valmistetaan beigenvärisenä ollakseen huomaamaton ranteella


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large21 - 23 cm
Measurement instructions

Kysymys. Mikä SoftTex on? Vastaus. SoftTex on erittäin pehmeä materiaali erityisesti kehitetty antaakseen parhaimman mukavuuden. Soft Tex johtaa tehokkaasti pois kosteutta iholta jotta se tuntuisi aina mukavalta. Soft Tex sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. 

Kysymys. Minun on vaikea saada sormilla otetta, voinko käyttää rannetukea ja  tarranauhakiinnityksen avulla avata ja sulkea tuote?  Vastaus. Kyllä, tuotteen nauhat ovat erittäin pitkät jotta voisi helposti saada otteen  ja voidakseen avata ja kiristää nauhat tukea pukiessa ja riisuessa. 

Kysymys. Miten rannetuki stabilisoi rannettani? Vastaus. Rannetuki stabiloi rannetta stabiloivilla kiskolla. Kisko on asetettu ranteen sisäpuolelle ja se vähentää liikettä ranteessa. Stabiliteetti tulee myös rannetuen materiaalista SoftTex joka on elastinen materiaali joka lisää kompressiota. Kompression ja stabilisoivan kiskon yhdistelmä myötävaikuttaa kipeän ranteen tehokkaaseen tukeen. 

Kysymys. Voiko tuen määrää ja ranteen kuormituksen kevennystä lisätä tarpeen mukaan? Vastaus. Kyllä, riippuen siitä miten lujaa tarranauhakiinnitys kiristetään kompressio ranteen yli lisääntyy/vähenee ja lisää/vähentää stabiloivan kiskon stabiliutta. Rannetukea voi täydentää lisästabiloivilla nauhoilla jotka vielä enemmän vahvistavat kipeän ranteen tuen määrää. 

 

Seuraa meitä Facebookissa