Rannetuki | Rehaboteket

Rannetuki

Markkinoiden laajimmasta valikoimastamme rannetukia, jotka on kehitetty erityisesti käden ja ranteen särkyyn, löydät meiltä aina toimivan ratkaisun. Rannetuki on rakentunut käsittelemään tehokkaasti särkevää rannetta vakauttamalla ranteen sekä auttamalla sen suotuisaan asentoon kivun vähentämiseksi. Rannetuki auttaa tehokkaasti kipeytyneen ranteen kuormituksen keventämisessä, mikä usein näkyy suoraan vähentyneenä särkynä. Ranneortoosi tarjoa usein lisätukea ranteen voimakkaammissa kipu- ja ongelmatilanteissa. Rannetuesta tai ranneortoosista riippumatta ne kaikki edesauttavat samanlaisia ratkaisuja, jotka tarjoavat lisätukea sekä käden ja ranteen kuormituksen keventymistä.

rannetukirannetukirannetuki kiskoillarannetuki kiskoilla

ManuLastic on innovatiivinen rannetuki, jossa on kisko kipeän ranteen kuormituksen keventämiseksi. Tuotteessa on paineentunnetta lievittävä silikoniosio tuomassa lisätukea ja kuormituksen kevennystä.

39,00 €
rannetukiRannetuki kiskoilla

Manulite on ekstrastabiili, täysin säädettävä ja joustava rannetuki, joka antaa tukea ja helpotusta ranteelle. Kolme kiskoa takaavat optimaalisen helpotuksen

65,00 €
rannetuki lastallarannetuki lastallarannetuki lastallarannetuki lastalla

Dynamics on erittäin vakaa ja kulutusta kestävä rannetuki, jossa on niin kutsutut DUAL-kiskot, joiden avulla kipeän ranteen tukea ja kuormituksen kevennystä voi säätää

49,00 €
ArtroosikäsineArtroosikäsine

Ainutlaatuinen artroosikäsine artroosin eli nivelrikon aiheuttamiin kiputiloihin, jäykkyyteen ja turvotukseen kädessä ja sormissa.

29,00 €
Ranneside
Ranneside antaa stabiliuutta kipeälle ranteelle vaikuttamatta otteeseen optimaalinen mailaurheiluun esimerkiksi tennikseeen, golfiin ja sulkapalloon sekä voimisteluun ja käsipalloon
23,00 €
Rannetuki kiskoillaRannetuki kiskoilla
Rannetuki Manex Basic stabilisointia ja lievitystä kipeään ranteeseen. Korkeaelastinen materiaali antaa optimaalisen kompression.
47,00 €
Rannetuki reumaatikoille
Rannetuki reumaatikoille on erityisesti muotoiltu toimimaan optimaalisesti kihtiin ja reumatismiin.
47,00 €
rannetuki_karpaalitunnelisyndrooman
Rannetuki kiskoilla CTS tehokkaaseen karpaalitunnelisyndrooman lievitykseen
46,00 €
Rannetuki
Rannetuki hiirikäteen sekä golf- ja tenniskyynärpäähän. Rannetuki antaa optimaalista stabiilisuutta ranteelle vaikeuttamatta ja vaikuttamatta käden otteeseen.
39,00 €
Musta peukalo- ja rannetuki
Ainutlaatuinen Peukalo- ja rannetuki antaa optimaalisen kuormituksen kevennyksen yhdistelmän. Tehokas kuormituksen kevennys ranteelle ja peukalolle.
53,00 €
Peukalotuki
Peukalotuki tehokkaaseen stabilisointiin ja lievitykseen peukalosormen nivelrikkoon. Peukalotuella on stabilisoivat kiskot ja sen voi sovittaa tarranauhoilla.
26,00 €
Peukalotuki Pitkä malli
Peukalotuki Pitkä malli stabilisoi ja antaa kuormituksen lievitystä peukalosormen nivelrikkoon Peukalotuen anatominen muotoilu varmistaa hyvän funktion ja mukavuuden
29,00 €
Peukalotuki lastalla

Erittäin tukeva peukalotuki, jonka taipuisa jousitus keventää kuormitusta ja tukee kipeää peukaloa

29,00 €
Peukalo- ja rannetuki

Tehokas kipeän peukalon ja tukea tarvitsevan ranteen yhdistelmätuki

35,00 €
PeukalotukiPeukalotukiPeukalotuki

Rizogrip on täysin uudenlainen peukalotuki, joka tuo tehokkaan helpotuksen ja tuen särkevälle peukalolle. Peukalotuen muotoiltava V-kisko antaa erityisen tehokkaan tuen ja kuormituksen kevennyksen.

49,00 €
Rannetuki
Ranneortoosi kiskolla, erityisen vakaa malli, antaa lisävakautta ja kuormituksen kevennystä kipeään ja ylikuormittuneeseen ranteeseen.
52,00 €
peukalo_ja_rannetukirannetukirannetuki_peukalotuki

Peukalo- ja rannetuki BOA®, jossa on vakauttava peukalo-osa, on erittäin vakaa ja äärettömän helppokäyttöinen rannetuki. Peukalo- ja rannetuessa on säädettävät kiskot parhaan toiminnallisuuden ja mukavuuden saavuttamiseksi.

119,00 €
Rannetuki dynamisilla kiskoilla
Rannetuki dynamisilla kiskoilla kipeän ranteen hoitoon ja kuormituksen kevennykseen Dynamiset kiskot stabilisoivat , ongelmaalueilla
46,00 €
rannetuki rannetuki

Rannetuki LACE UP on ainutlaatuinen anatoominen rannetuki erityisesti kehitetty nopeasti, helposti ja tehokkaasti mukauttamisen rannetukeen.

49,00 €
Rannetuki BOARannetuki Rannetuki

Rannetuki erittäin hyvällä vakaudella. Ainutlaatuinen BOA-teknologia antaa äärimmäisen yksinkertaisen säädön ja käytön

99,00 €
rannetuki_reumaattiseen_kipuunimak_rannetukirannetuki_imak

IMAK on ainutlaatuinen rannetuki ranteen ja peukalon reumaattiseen kipuun. Ainutlaatuinen materiaali antaa kevyen tuen ja paikallista lämpöä käden ja ranteen kipu- ja ongelmatilanteissa.

35,00 €
artroosikasine_kivunlievitykseenartroosikasine

IMAK on ainutlaatuinen artroosikäsine kivunlievitykseen ja liikkuvuuden lisäämiseen sormien ja käden nivelsäryn yhteydessä. 

37,00 €
artroosikasine_mustaartroosikasine_musta

Artroosikäsine artroosiin, artriittiin sekä kipuun ja jäykkyyteen kädessä ja sormissa

32,00 €
rannetuki_self

Erittäin joustava rannetuki, jonka kompressio lievittää rannesärkyä

35,00 €
Peukalotuki peukalotuki_nivelsidevammatpeukalotuki_kulumisvaurioiden_yhteydessapeukalotuki

Erittäin tukeva peukalotuki, jossa on muotoiltavat metallikiskot optimaaliseen tuen ja muodon yksilölliseen muokkaamiseen.

39,00 € 49

Rannetuki

Rannetuen päätehtävänä on vähentää ranteeseen kohdistuvaa kuormitusta kipua aiheuttavissa liikkeissä tai vakauttaa rannetta vammautumisen yhteydessä.
Kaikissa rannetuissa ja ranneortooseissa on vakauttava kisko, joka sijaitsee ranteen sisäpuolella tuomassa lisätukea kädelle niin päivittäisessä käytössä kuin liikunnassa ja urheilussakin.
Kisko on valmistettu vakaasta, halkeamattomasta muovista, joka on muotoiltu sopimaan 95 %:ssa tapauksista kaikissa anatomisissa edelletyksissä. Kiskoa voidaan muotoilla lämmittämisen jälkeen yksilöllisesti ranteen mukaan lisätukea tai -mukautusta tarvittaessa.
Rannetuki voidaan asettaa helposti ranteeseen kämmenselän tarranauhan ansiosta. Rannetuen tarranauha on sijoitettu optimaalisen anatomisen istuvuuden mukaan, minimoiden näin nauhan aiheuttaman paineen ja varmistaen optimaalisen käyttömukavuuden. Kaikki rannetuet ja ranneortoosit on valmistettu useina eri kokovaihtoehtoina parhaan toimivuuden ja istuvuuden varmistamiseksi, kun tarvitaan kivunlievitystä sekä tukea kädelle ja ranteelle.

Rannetukia eri malleissa

Rannetukia on saatavana eri mallisina ja niissä on erilaisia vakauttavia ja kuormitusta keventäviä ominaisuuksia. Mallit on valmistettu siten, että ne kestävät käyttöä erityistilanteissa ja -ympäristöissä eriasteisine vakauksineen ja kuormituksen kevennyksineen.
Rannetuen tavallisin rakenne koostuu joustavasta materiaalista ja esimuotoillusta muovikiskosta. Joustavat materiaalit auttavat lisäämään kompression määrää koko särkevän ranteen ympärillä. Rannetuen kompressio ehkäise tehokkaasti ranteen turvotusta, mikä yleensä vaikuuttaa ranteen liikkuvuuteen. Vakaammissa rannetukimalleissa on pidemmät kiskot ja erilaisia nauhajärjestelmiä, joiden avulla aikaansaadaan vieläkin tehokkaampi tapa vakauttaa ranne. Vakaammissa malleissa on aina pidemmät kiskot, jotka ulottuvat ylemmäs kyynärvartta.Mitä pidempi kisko, sitä enemmän kuormitusta se keventää.Vakaammissa rannetuissa on lisävakautta tuomassa joko kovemmat muovikomposiittikiskot tai vähemmän dynaamiset alumiinikiskot, pitämässä rannetta tehokkaammin kuormitusta keventävässä asennossa. Vakaamman rannetuen tarpeeseen käytetään usein vähemmän joustavia materiaaliyhdistelmiä parantamaan fikseerausta ja tukea ranteen ympärillä. Pienempi joustavuus aikaansaa paremman fikseerauksen ranteen ympärille, luoden näin vakaamman rannetuen laajemmille ongelma-alueille ja vakaampaan kuormituksen kevennykseen.
Vakaammassa rannetuessa yhdistyvät ranteen sisäpuolella sijaitsevat niin kutsutut DUAL-kiskot kädenselän päällä oleviin kiskoihin niin kutsutussa DUAL-asennossa. Dual-kiskot tarjoavat aina korkeimman vakauden ja ne on tavallisesti valmistettu joustamattomammasta materiaalista, mikä vähentää ranteen taipumisen ja vääntymisen mahdollisuutta.

Oikeanlainen rannetuki aktiviteetista riippuen

Rannetuen valinta määrittyy usein vakauden asteen mukaan, mutta laajemman ja kattavamman rannetukivalikoiman ansiosta on mahdollista ottaa huomioon myös aktiviteettien ja liikeratojen merkitys. Päivittäiselle käyttäjälle sopii tavallisesti hyvin vakiomalli, jossa kiskot on sijoitettu ranteen sisäpuolelle, mutta erikoistoimintoja varten, kuten käsitöissä, liikunnassa ja urheilussa, jossa pidetään välineitä käsissä, pyöräilyssä ja muissa vastaavissa aktiviteeteissa kämmenpuolella sijaitseva kisko voi häiritä normaalia funktionaalista otetta, minkä seurauksena rannetuki ei vaikutakaan toivotulla tavalla. Näissä tapauksissa voidaan valita rannetuki, jonka kiskot sijaitsevat muunlaisena kokoonpanona, jotta vältetään kiskon tai kiskojen häiritsevä vaikutus normaaliin toiminnalliseen otteeseen.
Monet käyttävät rannetukea myös yöaikana, ja näissä tapauksissa on saatavana malleja, joissa on tavallisen tuen toiminnot, mutta ne on valmistettu pehmeämmistä materiaaleista, jotta ne eivät häiritse kosketettaessa ihoa yöaikana. On olemassa myös rannetukia, joissa on yökiskot, jotka kevyemmällä rakenteellaan keventävät kuormitusta, vakauttavat sekä pitävät ranteen oikeassa asennossa yöaikaan.
Kun tarvitaan ranteen maksimaalista vakauttamista ja kuormituksen kevennystä esimerkiksi kipsauksen poistamisen jälkeen tai muissa laajemmissa tarpeissa, saatavana on myös erityisen pitkiä kiskoja, jotka vakauttavat tehokkaasti ja tietyiltä osin myös estävät ranteen liikkumisen väliaikaisesti.
Rannetuen tarpeesta riippumatta meillä Rehaboteketillä on aina toimiva ratkaisu ranteen vammoihin ja ongelmiin.

Rehaboteket - autamme sinua löytämään oikean tuotteen!

Me Rehaboteketissä olemme hyvin tietoisia siitä, että voi olla vaikeaa löytää sopiva tuote juuri sinun vammaasi ja sen vuoksi olemme kehittäneet erilaisia tapoja voidaksemme auttaa parhaalla tavalla. Valikoimamme on valittu huolella ja se käsittää nykyisinSuomen laajimman valikoiman tuotteita koko keholle. Tarjoamme aina useitapolvitukivaihtoehtoja, jotta sinulla asiakkaana olisi erilaisia vaihtoehtoja ongelmasi ratkaisemiseksi.

Työskentelemme ainoastaan verkkokaupan parissa, minkä ansiosta nopeat toimitukset ovat äärimmäisen tärkeä osa toimintaamme. Kaikki ennen klo 16.00 tulleet tilaukset lähetetään aina samana päivänä. Nopean toimituksemme pyrkimyksenä on se, ettei sinun asiakkaana tarvitse odottaa tuotettasi. Tuotteen nopea saapuminen mahdollistaa sen, että voit tutustua siihen kotonasi kaikessa rauhassa tarvitsematta lähteä stressaavaan fyysiseen myymälään.
Tärkeintä sinulle asiakkaana on se, että meiltä tilatessasi sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotetta ennen kuin päätät ostaa sen. Tarjoamme aina 45 päivän pituisen avokaupan, jotta sinulla on aikaa arvioida tuote. Tuotteen palauttamiseen liittyvänä ainoana vaatimuksena on se, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi. Voit siis kokeilla tuotetta varovasti, jotta pystyt halutessasi palauttamaan tai vaihtamaan sen.
Haluatko apua oikean polvisuojan valitsemisessa sinulle ja ongelmasi? Älä epäröi ottaa yhteyttä Rehaboteketin asiakaspalvelunumeroihin arkisin klo 9-16 kysymyksineen sähköpostitse osoitteeseen info@rehaboteket.fi