Artroosikäsine särkyyn ja jäykkyyteen | Rehaboteket

Artroosikäsine särkyyn ja jäykkyyteen

  • 37,00 €

Ainutlaatuinen artroosikäsine artroosin eli nivelrikon aiheuttamiin kiputiloihin, jäykkyyteen ja turvotukseen kädessä ja sormissa.

Lue lisää

  • Artroosikäsine artroosin hoitoon sormissa ja kädessä
  • Anatominen istuvuus parhaan toiminnon saavuttamiseksi sormille ja käsille
  • Vähentää turvotusta ja lisää liikkuvuutta
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Artroosikäsine on käsine, jossa on kevyt kompressio, ja joka on suunniteltu erityisesti artroosiongelmiin sormissa, peukalossa, kädessä ja ranteessa.
Artroosikäsine on valmistettu ohuesta kompressiomateriaalista, joka antaa kevyen tuen sormien nivelille. Artroosikäsine on apuväline, jota käytetään artroosin eli nivelrikon aiheuttamiin kipuihin sormissa sekä ranteen kiputiloihin, jotka johtuvat artroosista tai tulehdusongelmista. Lievä kompressio jokaisen sorminivelen ympärillä ehkäisee tehokkaasti turvotusta sormissa ja kädessä, auttaen saavuttamaan normaali liikkuvuus sormien ja käden jäykkyyden yhteydessä. Turvotus nivelen ympärillä merkitsee aina vähentynyttä liikkuvuutta ja jäykkyyttä, mitä artroosikäsine on erityisesti kehitetty ehkäisemään.

Artroosikäsine on valmistettu spandeksin ja puuvillan sekoitteesta, antaen kevyesti lämmittävän vaikutuksen sormien nivelille. Materiaalin kevyesti lämmittävä vaikutus tarjoaa usein tehokkaan kivunlievityksen ja ehkäisee nivelien kylmettymistä niin kesällä kuin talvellakin.  Käsineen materiaalikoostumus koetaan usein erittäin hyvin hengittäväksi ja miellyttäväksi ja artroosikäsine sopiikin hyvin päivittäiseen käyttöön tilanteesta ja aktiviteetista riippumatta.
Artroosikäsine sopii yhtä hyvin käytettäväksi niin yön aikana sormien artroosin yhteydessä kuin käden ja sormien kivun ja säryn yhteydessäkin.

Artroosikäsine on muotoiltu niin kutsutuilla avoimilla sormenpäillä, mikä merkitsee sitä, että käsine ei peitä sormenpäitä. Tämä ominaisuus antaa paremman otteen ja tuntuman käytettäessä kättä säännöllisesti.
Avoimet sormenpäät mahdollistavat sen, että artroosikäsine sopii käytettäväksi tilanteesta riippumatta, niin hienomotorisessa kuin karkeamotorisessakin käsien ja sormien käytössä.
Artroosikäsine on suunniteltu erityisesti mahdollisimman helposti puettavaksi ja riisuttavaksi, mikä helpottaa käsineen käyttöä käsien ja sormien reumaattisissa vaivoissa, kun käden/sormien otekyky on heikentynyt. 
Artroosikäsine ehkäisee tehokkaasti sormien turvotusta ja jäykkyyttä ja se auttaa yhtä lailla niin sormien artroosiin kuin artriittiongelmiin ja reumaattiseen särkyyn sormien nivelissä. Käsineen yhdistämä kompressio, tuki sekä lievä lämpö nivelten yli antaa usein erittäin arvostetun tuloksen käden ja sormien kivun, jäykkyyden ja säryn yhteydessä.
Sormien artroosissa artroosikäsine antaa ainutlaatuisella istuvuudellaan lisätukea jokaiselle sormien nivelelle ja ehkäisee tehokkaasti turvotusta.

Artroosikäsine sopii hyvin käytettäväksi kiskolla varustetun rannetuen alla. Näin ollen voidaan yhdistää tehokkaalla tavalla käden/sormien kompressiokäsittely sekä helpottava tuki, jonka rannetuen kisko tarjoaa. Ohut artroosikäsine 
toimii yhdessä kaikkien rannetukien kanssa ilman rajoituksia.
Artroosikäsine on ainoa käsine, jota "Artritis foundation" suosittelee helppokäyttöisenä apuvälineenä käden ja sormien reumaattiseen särkyyn.
Artroosikäsine on saatavilla viidessä eri koossa (XS-XL) parhaan mahdollisen anatomisen istuvuuden ja toiminnallisuuden varmistamiseksi. Mittaa leveys rystysten yli oikean koon määrittämiseksi.
Artroosikäsine myydään aina pareittain, oikealle ja vasemmalle kädelle, ja käsineet ovat 100% lateksivapaat.


KokoKämmenselän leveys
X-Small- 7 cm
Small7 - 8 cm
Medium8 - 9 cm
Large9 - 10 cm
X-Large10 - 11,5 cm

Kysymys. Kuinka artroosikäsine pestään? 
Vastaus. Pesuohjeena on 30° käsinpesu, anna artroosikäsineiden kuivua ennen käyttöä.

Kysymys. Myydäänkö artroosikäsine pareittain? 
Vastaus. Kyllä, käsineet myydään aina pareittain, oikealle ja vasemmalle kädelle.

Kysymys. Kuinka löydän itselleni oikean käsinekoon?
Vastaus. Sinun tarvitsee vain mitata kämmenselän leveys rystysten yli määrittääksesi oikean koon. XS vastaa leveyttä 7 cm asti, Small 7-8 cm , Medium 8-9 cm, Large 9-10 cm ja XL 10 - 11.5 cm. 

Seuraa meitä Facebookissa