Peukalo- ja rannetuki BOA | Rehaboteket
peukalo_ja_rannetuki rannetuki rannetuki_peukalotuki

Peukalo- ja rannetuki BOA

  • 119,00 €

Peukalo- ja rannetuki BOA®, jossa on vakauttava peukalo-osa, on erittäin vakaa ja äärettömän helppokäyttöinen rannetuki. Peukalo- ja rannetuessa on säädettävät kiskot parhaan toiminnallisuuden ja mukavuuden saavuttamiseksi.

Lue lisää

  • Erittäin vakaa yhdistelmätuki ranteelle ja peukalolle
  • Erittäin helppo säätö
  • Muotoiltavat kiskot optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Peukalo- ja rannetuki BOA® on erittäin vakaa yhdistelmätuki, joka keventää sekä ranteen että peukalon kuormitusta yhdessä ja samassa ratkaisussa. Peukalo- ja rannetuessa on kaksi vakauttavaa kiskoa, jotka on valmistettu muotoiltavasta alumiinista. Kiskot on esimuotoiltu, mutta ne voidaan yksinkertaisesti käsivoimin muotoilla optimaaliseen, yksilölliseen istuvuuteen. Nämä kaksi kiskoa yhdessä muodostavat perustan sekä ranteen että peukalon tukeen. Toinen kiskoista on sijoitettu ranteen sisäpuolelle ja se antaa lisätukea ja hallintaa ranteelle, toinen kisko on sijoitettu peukalon yli ja antaa erittäin vakaan tuen peukalolle. 

Peukalo- ja rannetuki asetetaan ranteen ympärille kuten käsine, käsi työnnetään peukalo- ja rannetukeen ja tuki vedetään paikalleen. Peukalon ympärillä on täysin säädettävä peukalotuki, joka voidaan helposti avata ja säätää tarpeen mukaan. 

BOA®-järjestelmä koostuu pyörivästä levystä ja vahvasta nylonnauhasta, jotka on kiinnitetty peukalo- ja rannetuen kämmenselkään.  Nylonnauhan jännitys säädetään helposti BOA-levyn avulla ja se antaa helpon säädön peukalo- ja rannetuen vakauteen ja kompressioon. BOA®-levy on päällystetty anti-slip materiaalilla, mikä takaa yksinkertaisen käytön ja säädön joka tilanteessa. 
Peukalo- ja rannetuki on valmistettu ilmavasta Foam-tex materiaalista, mikä takaa optimaalisen mukavuuden käytön aikana. Pestään käsin 30° lämpötilassa, anna tuotteen kuivua ennen käyttöä.            
          


Koko Ranteen ympärysmitta (cm)
Small13 - 16 cm
Medium15 - 17 cm
Large16 - 18 cm
X-Large17 - 21 cm
Measurement instructions

Kysymys. Haen lisätukea veneluumurtuman jälkeen ja tarvitsen tukea sekä ranteelleni että peukalolle samassa mallissa. Sopiiko BOA-peukalo- ja rannetuki minulle?
Vastaus. Kyllä, BOA-peukalo- ja rannetuessa yhdistyvät lisätuki sekä ranteelle että peukalolle.
 
Kysymys. Onko BOA-järjestelmää helppo käyttää? Onko olemassa riski, että nylonnauha sotkeutuu? 
Vastaus. Kyllä, BOA-järjestelmää on erittäin helppo käyttää, kierrä levyä yhteen suuntaan lisätäksesi tukea niin, että nauha lisää kompressiota tuotteessa. Nauha ei voi sotkeutua, sillä se on kiinnitetty tuotteen eri kanaviin optimaalisen toiminnon saavuttamiseksi. 

Kysymys. Voidaanko kiskoja muotoilla? 
Vastaus. Kyllä, peukalo- ja rannetuen kiskot on helppo muotoilla käsivoimin optimaaliseen anatomiseen istuvuuteen.    

Seuraa meitä Facebookissa