Peukalo- ja rannetuki BOA
Peukalo- ja rannetuki BOA
Peukalo- ja rannetuki BOA

Peukalo- ja rannetuki BOA

119 €

Peukalo- ja rannetuki BOA®, jossa on vakauttava peukalo-osa, on erittäin vakaa ja äärettömän helppokäyttöinen rannetuki. Peukalo- ja rannetuessa on säädettävät kiskot parhaan toiminnallisuuden ja mukavuuden saavuttamiseksi. Lue lisää
Erittäin vakaa yhdistelmätuki ranteelle ja peukalolle
Erittäin helppo säätö
Muotoiltavat kiskot optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Peukalo- ja rannetuki BOA

Peukalo- ja rannetuki BOA® on erittäin vakaa yhdistelmätuki, joka keventää sekä ranteen että peukalon kuormitusta yhdessä ja samassa ratkaisussa. Peukalo- ja rannetuessa on kaksi vakauttavaa kiskoa, jotka on valmistettu muotoiltavasta alumiinista. Kiskot on esimuotoiltu, mutta ne voidaan yksinkertaisesti käsivoimin muotoilla optimaaliseen, yksilölliseen istuvuuteen. Nämä kaksi kiskoa yhdessä muodostavat perustan sekä ranteen että peukalon tukeen. Toinen kiskoista on sijoitettu ranteen sisäpuolelle ja se antaa lisätukea ja hallintaa ranteelle, toinen kisko on sijoitettu peukalon yli ja antaa erittäin vakaan tuen peukalolle. 

Peukalo- ja rannetuki asetetaan ranteen ympärille kuten käsine, käsi työnnetään peukalo- ja rannetukeen ja tuki vedetään paikalleen. Peukalon ympärillä on täysin säädettävä peukalotuki, joka voidaan helposti avata ja säätää tarpeen mukaan. 

BOA®-järjestelmä koostuu pyörivästä levystä ja vahvasta nylonnauhasta, jotka on kiinnitetty peukalo- ja rannetuen kämmenselkään.  Nylonnauhan jännitys säädetään helposti BOA-levyn avulla ja se antaa helpon säädön peukalo- ja rannetuen vakauteen ja kompressioon. BOA®-levy on päällystetty anti-slip materiaalilla, mikä takaa yksinkertaisen käytön ja säädön joka tilanteessa. 
Peukalo- ja rannetuki on valmistettu ilmavasta Foam-tex materiaalista, mikä takaa optimaalisen mukavuuden käytön aikana. Pestään käsin 30° lämpötilassa, anna tuotteen kuivua ennen käyttöä.            
          

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, BOA-peukalo- ja rannetuessa yhdistyvät lisätuki sekä ranteelle että peukalolle.
Vastaus. Kyllä, BOA-järjestelmää on erittäin helppo käyttää, kierrä levyä yhteen suuntaan lisätäksesi tukea niin, että nauha lisää kompressiota tuotteessa. Nauha ei voi sotkeutua, sillä se on kiinnitetty tuotteen eri kanaviin optimaalisen toiminnon saavuttamiseksi.
Vastaus. Kyllä, peukalo- ja rannetuen kiskot on helppo muotoilla käsivoimin optimaaliseen anatomiseen istuvuuteen.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot