Peukalotuki Dynamics
Peukalotuki Dynamics
Peukalotuki Dynamics
Peukalotuki Dynamics

Peukalotuki Dynamics

59 €

Erittäin tukeva peukalotuki, jossa on muotoiltavat metallikiskot optimaaliseen tuen ja muodon yksilölliseen muokkaamiseen. Lue lisää
Anatominen rakenne muotoiltavilla Z-kiskoilla
Keskitettyä tukea peukalon tyvinivelelle
Erittäin matalaprofiilinen ja joustava rakenne

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Peukalotuki Dynamics

Peukalotuki Dynamics on erittäin tukeva ja joustava peukalotuki, jossa on täysin muokattavissa olevat kiskot, joka antavat keskitettyä tukea peukalolle ja peukalon tyvinivelelle. Peukalotuen tukevat ja kuormitusta keventävät kiskot mahdollistavat yksilöllisen sovittamisen siten, että tuki myötäilee parhaalla tavalla peukalon anatomista muotoa sekä tarjoaa tarpeeseen sopivaa tukea. Peukalotuki on valmistettu toimimaan ihanteellisesti arkipäivän tilanteissa ja siinä on keskitetty, muokattavissa oleva tuki peukalon tyvinivelen ympärillä, joka ei häiritse muuta kättä ja otekykyä. Dynamics-peukalotuki vahvistaa erinomaisella tavalla ennen kaikkea peukalontyven vakautta ja kuormituksen kevennystä täysin peukalon tyvinivelen peittävän ja muotoiltavan kiskon ansiosta.
Vain 11 cm korkeudeltaan oleva peukalotuki on markkinoiden joustavimpia ja lyhyimpiä kiskoilla toimivia tukia. Peukalotuen lyhyys tekee käytöstä erittäin kätevää, koska tuen tarjoaman vakauden lisäksi se on huomaamaton käytössä. Peukalotuen muotoiltavat kiskot ovat ainoastaan peukalon ulkosivun päällä, mikä entisestään lisää tuen joustavuutta käytössä ja vaikuttaa hyvin vähän otekykyyn.
Kiskojen Z-muoto luo ainutlaatuiset edellytykset peukalon tyvinivelen tukemiseen. Kiskoja voidaan helposti säätää ja muotoilla siten, että ne myötäilevät parhaiten käyttäjän muotoa, pituutta ja tuen tarvetta. Kiskot on valmistettu vahvasta, mutta muotoiltavasta dural-alumiinista, joka mahdollistaa rajattoman muotoilun ja säätämisen varmistaen parhaan tuen ja käyttömukavuuden.  

Peukalon yläosan ympärillä on täysin säädettävä tarranauha, joka mahdollistaa yksilöllisen tuen määrän säätämisen ja kiskojen kiinnitystavan peukalon ympärille. Mitä tiukemmin tarranauha on kiristetty, sitä enemmän tukea ja kiskon paikallaan pysymistä aikaansaadaan, mikä antaa rajoittamattomat mahdollisuudet muokata tuki ja vakaus omien tarpeiden mukaan.

Käytä Dynamics-peukalotukea peukalon vammoissa ja ongelmissa, kuten
- Paikalliset nyrjähdykset peukalossa ja peukalon tyvinivelessä
- Nivelsidevammat tai nivelpussivammat peukalossa
- Leikkauksen jälkeisissä tukemisen/kuntoutuksen tarpeissa
- Kuormituksen keventämisessä kulumisvaurioiden yhteydessä
- Kroonisessa, heikentyneessä peukalonivelten vakaudessa, jossa tarve ulkopuoliselle tuelle ja kiinnittämiselle

Peukalotuki kiinnitetään helpoiten ympyränmuotoisen, joustamattoman nauhan avulla ranteen ympärille. Nauhan rakenne ja lujuus auttavat kiskoja kiinnittymään paremmin peukalon ympärille ja luomaan erittäin hyvät edellytykset säätää ja sovittaa tukea yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.
Dynamics-peukalotuki on valmistettu kulutusta kestävästä ja hengittävästä materiaalista, joka sisältää 46 % polyamidia, 46 % polyuretaania, 7 % puuvillaa ja 1 % elastaania, jotka yhdessä muodostavat ihanteellisen yhdistelmän kestävyyttä, hengittävyyttä ja käyttömukavuutta yhdessä ja samassa peukalotuessa.
Pese peukalotuki 30°C käsinpesussa ja anna kuivua täysin ennen käyttöä. Varmistaaksesi tuotteen kestämisen käytössä niin pitkään kuin mahdollista, suosittelemme aina kiinnittämään kovan tarranauhan pehmeää vasten, jotta ehkäistään tarranauhan kulumista, mikä voi heikentää sen toimintakykyä. 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, ilman muuta! Dynamics-peukalotuki ei vaikuta kätesi normaaliin otekykyyn ja sitä voi käyttää ongelmitta silloinkin, kun tarvitsee ottaa kiinni suksisauvan ympäriltä.
Vastaus. Kiskoja muotoillaan helpoiten käsivoimin. Niitä voidaan muotoilla, kun halutaan paras mahdollinen istuvuus juuri omiin tarpeisiisi.
Vastaus. Kyllä, Dynamics on yksi markkinoiden tukevimpia peukalotukia tällä hetkellä ja tarjoaa erinomaista istuvuutta ja vakautta ainutlaatuisten kiskojensa ansiosta.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot