Selkätuki Stabil Dorsum X tehokas apu selkäkipuihin
Selkätuki Selkätuki

Selkätuki Stabil Dorsum X

  • 79,00 €

Selkätuki Stabil Dorsum X, tehokas apu selkäkipuihin. Selkätuki keventää kuormitusta ja vakauttaa selkää tehokkaasti esimerkiksi noidannuolen yhteydessä. Lue lisää

  • Vakauttaa tehokkaasti kipeän selän
  • Ilmava ja kompressiota antava mikrokuitu MCM
  • Neljä vakauttavaa muovikiskoa ristiselän kohdalla
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Selkätuki Stabil Dorsum X antaa lisävakautta särkevälle selälle.  Selkätuki on anatomisesti muotoiltu tehokkaan vakauden antamiseksi särkevälle selälle.

Selkätuki on valmistettu ilmavasta ja kompressiota antavasta mikrokuitumateriaalista MCM, joka antaa parhaimman vakauden ja mukavuuden.

Mikrokuidut antavat selkätuelle pehmeän pinnan, mutta ovat kuitenkin tarpeeksi muodossaan pysyvät antaakseen erittäin tehokkaan vakauden ja helpotuksen särkevälle selälle.

Selkätuella on neljä stabilisoivaa muovikiskoa ristiselän kohdalla optimaalisen vakauden saavuttamiseksi kipujen vaivatessa tai lisävakautta tarvittaessa.  Kiskot ovat lannerangan kohdalla optimaalisen vakauden ja lantion helpottamisen vuoksi, alueella, jossa yleensä on eniten kipua esimerkiksi noidannuolen eli lumbagon vaivatessa. Selkätuessa on kaksi lisävakauttavaa nauhaa parhaimman yksilöllisen istuvuuden takaamiseksi ja tuen säätöä varten. Nauhat lisäävät kiskojen kompressiota ja antavat tuelle erittäin hyvän vakauden. Vakauden määrää voi helposti säätää säätämällä selkätuen lisänauhoja ja niiden kiristystä.

Selkätuella on erittäin matala profiili ja sitä voi käyttää aktiviteeteissä. Se on huomaamaton vaatteiden alla.

 


KokoVytärön ympärysmitta (cm)
Small 78 - 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large 91 - 99 cm
X-Large 99 - 107 cm
XX-Large 107 - 115 cm
XXX-Large115 - 130 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa