Lumback Light
Lumback Light

Lumback Light

99 €

Selkätuki Lumback Light on erittäin joustava ja helppokäyttöinen selkätuki, joka vähentää kipeän alaselän kuormitusta. Lue lisää
Joustavaa tukea kipeälle alaselälle
Helppo asettaa ilman ylimääräisiä remmejä
Neljä joustavaa kiskoa lievittävät tehokkaasti kuormitusta

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Aivan mahtava toimitus! Tilaa klo 8 aamulla ja vastaanota toimitus klo 19 samana päivänä, erinomaista!" Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Lumback Light

Selkätuki light on joustava selkätuki, joka on helppo asettaa paikalleen. Helppokäyttöisessä mallissa on mahdollisimman vähän tarranauhoja, jotta tuen paikalleen asettaminen ja säätäminen olisi mahdollisimman helppoa. Silti se antaa erinomaisen tuen alaselälle ja vähentää kuromitusta.
Light on valmistettu mikrokuitumateriaalista, jonka pehmeä ja mukava pinta antaa tuelle erinomaisen kompression ja käyttömukavuuden. Mikrokuitu tukee ja hengittää tehokkaasti sekä tuntuu mukavalta päällä.
Joustavat kiskot alaselän kohdalla antavat selkätuelle sen alaselkää tukevat ja kuormitusta lievittävät ominaisuudet. Kiskot ovat vain 1 mm paksuisia, ja ne on sijoitettu alaselän kohdalle siten, että kaksi kiskoa on selkärangan oikealla puolella ja kaksi vasemmalla puolella.
Kiskoparit peittävät koko alaselän, tarjoten näin ollen tehokkaasti helpotusta ongelma-alueille. Kiskojen ohut muotoilu minimoi hankaumat ja hiertymät. Samalla kiskot mukautuvat alaselän muotoon antaen ryhtiä ja tukea.

Kompression lisäksi mikrokuitumateriaali vaikuttaa selkätuen tarjoamaan tukeen ja kivunlievitykseen säätelemällä materiaalin tuomaa painetta. Voit säädellä selkätuen ja kiskojen kompressiota tarpeen mukaan kiristämällä tai löystämällä kangasta. Tarvitessasi enemmän tukea, voit helposti vetää selkätukea tiukemmalle. Kun taas haluat kevyempää tukea, voit vähentää puristusta löysäämällä selkätukea.
Light-selkätuessa on lannerangan pehmuste, ns. pelotti. Se on alaselän kohdalle asetettu, hyvän peittävyyden tarjoava levy, joka edistää kompressiota ja lievittää kuormitusta. Pelotin rakenne ja muoto lievittävät tehokkaasti alaselän kuormitusta, ehkäisten samalla selkätuen kiskojen aiheuttamaa ylimääräistä painetta ja epämukavuuden tunnetta.
Selkätuen asettamisen ja käyttämisen helpottamiseksi siinä on kaksi silmukkaa, joiden ansiosta Selkätuki light on helppo asettaa ja poistaa ilman voimankäyttöä. Silmukat ovat riittävän suuret, jotta niiden läpi mahtuu useampikin sormi. Tämä helpottaa tuen säätämistä sopivaksi.
Tarranauhalla vahvistetussa etuosassa on mikrosalpa, uudenlainen kapea tarranauha. Tarrakiinnitys on helppo avata ja sulkea, mutta se pysyy tiukasti kiinni pehmeää pintaa vasten. Mikrosalpa pitää selkätuen tukevasti paikallaan myös laajemmissa liikkeissä. Selkätuen kiinnityksen turvaamiseksi Lumback Light -selkätuessa on ns. kaksoiskoukut. Selkätuen etupuolen kiinnityksen molemmilla puolilla on sekä pehmeä että kova mikrotarranauha, vahvistamassa selkätuen kiinnitysmekanismia entisestään.
Selkätuki Light sopii yhtä hyvin niin työpaikalle kuin urheiluun ja kuntoiluunkin, selkäsi kaivatessa tukea ja helpotusta kuormitukseen.
Matalan etuosan ja joustavan rakenteen ansiosta tehokasta selkätukea voi käyttää huomaamatta niin vanhat kuin nuoretkin.

Käytä light-selkätukea, kun tarvitset apua seuraaviin ongelmiin:
- Toistuva ristiselkäkipu
- Noidannuoli
- Kuormituksen aiheuttama väsymys ja särky alaselässä
- Tarvitessasi lisätukea raskan kuormituksen tai nostelun vuoksi
- Tarvitessasi helpon ja joustavan selkätuen moniin eri tilanteisiin


Selkätuen korkeus etupuolella on 17 cm, alaselkää tukevan osuuden korkeuden ollessa 26 cm.
Light-selkätukea on saatavana kokoina Small - XXX-Large. Mittaa koko ottamalla vyötärön ympärysmitta. Jos koko on kahden koon välissä kokotaulukossa, suosittelemme valitsemaan suuremman vaihtoehdon, sillä tukea voi säätää.
Tuki pestään käsin 30° asteessa. Anna kuivua ennen käyttöä.

Vakaus
Puristus
Lämpö
Purkaminen

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Selkätuki Light on erittäin helppokäyttöinen selkätuki ilman ylimääräistä sidontamekanismia. Tämän ansiosta se on helppo asettaa oikealle paikalleen.
Vastaus. Kyllä, voit hyvin. Light-selkätuki ei vie lähes ollenkaan tilaa housujen alla. Lisäksi se hengittää tehokkaasti, joten se ei hiosta pelatessa.
Vastaus. Kyllä, vallan mainiosti. Mikrokuitu tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Suosittelemme kuitenkin, että käytät ohuempaa toppia tai t-paitaa tuen ja ihon välissä, jotta vältyt pesemästä selkätukea kovin usein.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot