Myydyin tuote
  • Ryhtiliivi DorsoLITE
  • Ryhtiliivi DorsoLITE
  • Ryhtiliivi DorsoLITE
  • Ryhtiliivi DorsoLITE

Ryhtiliivi DorsoLITE

59 €

Ryhtiliivi DorsoLITE™ on uusi ryhtiliivi, jossa on rajattomat mahdollisuudet tehokkaaseen huonon ryhdin korjaamiseen. Lue lisää
Säädettävä liivi, joka sopii miehille, naisille ja lapsille
Yksilöllinen säätö optimaalisen toiminnon ja mukavuuden saavuttamiseksi
Äärettömän joustava ja painaa ainoastaan 130 grammaa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Ryhtiliivi DorsoLITE

Ryhtiliivi DorsoLite™ on aivan ainutlaatuinen liivi, joka parantaa ryhtiä, ja jossa on rajattomasti säätömahdollisuuksia. Ryhtiliivin ainutlaatuinen rakenne antaa rajattomat säätömahdollisuudet liivin toimintojen maksimoimiseen.
Huono ryhti johtuu usein heikosta lihaksistosta, huonosta työasennosta tai olkapäiden vajoamisesta eteenpäin, mikä puolestaan johtaa rintarangan, olkapäiden ja niskan/pään joutumiseen epäsuotuisaan asentoon.
Liivi, joka parantaa ryhtiä, auttaa palauttamaan kehon yläosan normaaliin asentoon, mikä vähentää välittömästi kuormitusta rintarangassa ja olkapäissä.
DorsoLITE™ on aivan ainutlaatuinen, tehokas ryhtiliivi, joka sopii aivan yhtä hyvin niin ryhdin parantamiseen urheilun ja liikunnan yhteydessä kuin arkiseksi ryhtitueksikin töissä tai vapaa-aikana. Ryhtituki on valmistettu joustamattomista, pehmeistä nauhoista, jotka on valmistettu PE-vaahdosta. Nauhat antavat mahdollisuuden tehokkaampaan ryhdinkorjaukseen ja ne on helppo säätää yksilöllisen ryhtituen asteen saavuttamiseksi.
Riippuen siitä, kuinka tiukkaan ryhtiliivin olkahihnat kiristetään, liivi antaa eriasteisen rintarangan ekstension. Voimakkaampi jännitys antaa tehokkaamman ryhtiliivin paremmalla mahdollisuudella ehkäistä olkapäiden eteenpäin vaipumista sekä rintarangan ja niskan väärää asentoa.

Ryhtiliivi DorsoLITE™ on valmistettu ergonomisella rakenteella, jotta se sopisi kaikille kehotyypeille, niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Selkälevy ja nauhat on valmistettu pehmeästä polyamidista, johon on sekoitettu polyuretaania ja mikrokuituja mahdollisimman kestävän ja mukavan materiaalin aikaansaamiseksi. Ryhtiliivissä on olkapäillä hyvin pehmustetut, painetta vähentävät olkanauhat, paineen ja epämukavuuden riskin minimoimiseen kainaloissa. Ryhtiliivi, joka painaa ja tuntuu epämukavalta, on useimmiten valmistettu vähemmän sopivista materiaaleista ja se on usein myös joko liian pieni tai liian tiukalle kiristetty. DorsoLITE™:n ainutlaatuisen rakenteen ansiosta ryhtiliivi on helppo säätää niin, että siinä yhdistyvät paras mahdollinen toiminnallisuus sekä paras mahdollinen mukavuus. Jos liivi painaa, voit säätää hihnojen pituutta helposti paineen vähentämiseksi ilman, että ryhtiliivi menettää toiminnallisuutensa. Tämä ominaisuus on aivan ainutlaatuinen DorsoLITE™-tuotteille ja se johtaa yhteen markkinoiden tehokkaimmista mutta miellyttävimmistä ryhtiliiveistä.

Ryhtiliiviä on helppo säätää juuri oikean tuen saamiseksi säätämällä rintanauhoja, jotka ovat kiinni olkanauhoissa. DorsoLITE™ -ryhtiliivissä on aivan ainutlaatuinen pikasolki, joka varmistaa, että saat tarkalleen samantasoisen tukiasteen joka kerta, kun puet liivin yllesi. Pikasolki helpottaa liivin pukemista ja riisumista samalla, kun se helpottaa säätämistä totuttelujakson jälkeen, joka on yleensä parin päivän mittainen.
Ryhtiliivi DorsoLITE™ sopii yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin, ja sen säätömahdollisuuksien ansiosta sitä voivat käyttää myös lapset. Liivi valmistetaan yhdessä koossa ja se on helppo säätää parhaaseen henkilökohtaiseen istuvuuteen ja toiminnallisuuteen. Säätö tehdään tarvittaessa lyhentämällä olkanauhoja ja rintanauhaa täsmälleen sopivaan istuvuuteen. Olkanauhat ja rintanauha on kiinnitetty toisiinsa kaksoiskiinnitetyllä tarranauhalla, jota on helppo löysätä nauhapituuden säätämiseksi. Kun ryhtiliivin nauhapituus on säädetty terävien saksien avulla, tarrakiinnike viedään takaisin nauhan pään yli. DorsoLITE™ pestään käsin 30°:ssa, joko tarranauhat irrotettuina tai suljettuina kulutuksen minimoimiseksi. Anna ryhtiliivin kuivua ennen käyttöä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, ryhtiliiviä voidaan muokata yksinkertaisesti, ryhtituen tarpeesta ja tilanteesta riippuen, säätämällä rintanauhan asetusta.
Vastaus. Ryhtiliivi on äärettömän yksinkertainen käyttää sen ainutlaatuisesta rakenteesta johtuen. Olkanauhat asetetaan, kuten selkärepun olkaimet, oikean ja vasemman olkapään yli. Tuen taso säädetään rintanauhan pituudella tarranauhojen avulla. Mitä lyhyempi nauha, sitä enemmän tukea ja hallintaa olkanauhat antavat. Ota huomioon, että ryhtinauhan tulee istua tiukasti, mutta ei liian tiukasti, sillä olkanauhat saattavat aiheuttavat hiertymiä ja epämukavuutta, jos nauha on liian kireällä.
Vastaus. Olkanauhoja lyhentääksesi sinun tarvitsee vain irrottaa tarrakiinnikkeet, jotka ovat nauhojen päissä. Kun olet irrottanut tarrakiinnikkeet, leikkaat nauhat sopivan istuvuuteen. Muista kokeilla huolellisesti ennen leikkaamista niin, ettei nauhoista tule liian lyhyet, mikä johtaa siihen että nauhat saattavat olla liian kireällä.
Vastaus. Ehdottomasti, sillä pehmeät olkanauhat on kiinnitetty avattavalla kaksipuolisella tarranauhalla ryhtiliivin selkälevyyn. Avaamalla tarrakiinnikkeen selkälevyn ylemmässä kiinnikkeessä vapautat olkanauhan yksilölliseen nauhan pituuden säätöön. Leikkaa olkanauha terävillä saksilla aikaansaadaksesi täsmällisen istuvuuden, mutta varo leikkaamasta nauhaa liian lyhyeksi, sillä se saattaa vaikuttaa ryhtiliivin mukavuuteen. Säätömahdollisuuksien avulla DorsoLITE antaa aivan ainutlaatuisen mahdollisuuden saada paras yksilöllinen istuvuus, mukavuus ja toiminto.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot