Myydyin tuote
Ryhtiliivi EXTO
Ryhtiliivi EXTO
Ryhtiliivi EXTO

Ryhtiliivi EXTO

89 €

Ryhtiliivi EXTO™ on täysin ainutlaatuinen tuote, joka parantaa ryhtiä tehokkaasti. Ryhtiliivi on täysin säädettävissä ja sitä voi käyttää rajoituksetta. Lue lisää
Markkinoiden tehokkain ryhtiliivi parempaa ryhtiä varten
Täysin säädettävä ryhtiliivi
Ainutlaatuinen muotoilu, äärimmäisen helppo käyttää

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Ryhtiliivi EXTO

AINUTLAATUINEN RYHTILIIVI EXTO™ PAREMPAA RYHTIÄ VARTEN

Ryhtiliivi on täysin ainutlaatuinen dynaaminen ryhtituki, joka auttaa kehoa tehokkaasti pitkällä tähtäimellä parempaan ryhtiin. Ryhtiliivi palauttaa olkapäät, rintarangan sekä niskan neutraaliin asentoon, mikä vähentää stressiä ja virhekuormistusta ympäröivissä lihaksissa, mikä on usein osasyynä kipuun ja ongelmiin rintarangassa, niskassa ja hartioissa. Ryhtiliiviä käytettäessä lihakset voivat työskennellä neutraalissa asennossa ilman virheasentoa tai virhekuormitusta. Ryhtiliivi EXTO™ sopii yhtä hyvin niin miehille kuin naisille ja sitä voi käyttää arjessa töissä sekä liikunnan ja harjoittelun aikana.

Ryhtiliivi EXTO™ on täysin uusi dynaaminen ryhtiliivi antamaan paremman ryhdin tehokkaasti ilman vaaraa siitä, että lihasten oma toiminta heikkenee. Dynaaminen ryhtiliivi on valmistettu joustavista materiaaleista, mikä osaltaan vaikuttaa ainutlaatuiseen lihasten vuorovaikutukseen, täydellä lihastoiminnalla, ryhtiliivin käytöstä huolimatta. EXTO™-ryhtiliivi on erittäin helppokäyttöinen. Sijoita olkaimet tavallisen repun tapaan oikealle ja vasemmalle olkapäälle. Kiristä ohut, pehmeä ja ilmava vyötärönauha niin, että ryhtiliivi on päälläsi vakaa ja mukavan tuntuinen. Kaksi ylimääräistä nauhaa on sijoitettu ryhtiliivin vyötärönauhaan, suoraan olkainten viereen, mahdollistamaan ryhtiliivin tuen määrän helpon ja saumattoman säädön.

Dynaaminen ryhtiliivi mahdollistaa tuen määrän täyden säädön ja sama tuote tarjoaa kevyestä asennon korjauksesta lähtien erittäin tehokasta tukea tarpeen niin vaatiessa. Olkaimet ehkäisevät tehokkaasti hartioiden eteenpäin laskeutumista, mikä on yleinen syy huonoon ryhtiin. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta  EXTO™-ryhtiliivi ehkäisee tehokkaasti hartioiden eteenpäin laskeutumista ja edistää siten välittömästi parempaa asentoa.

Ryhtiliivissä on kolme silikoninauhaa ryhtituen sisäpuolella. Näiden nauhojen tarkoituksena on vielä edelleen kiinnittää ryhtiliivin alaosa ja edesauttaa tuotteen optimaalista paikallaan pysymistä, jopa intensiivisemmän fyysisen aktiivisuuden aikana vapaa-ajalla tai työympäristössä. EXTO™-ryhtiliivissä on vahvistettu selkälevy rintarangan, hartioiden ja niskan parempaan vakauttamiseen. Selkälevyssä on kaksi kiskoa, jotka myötävaikuttavat tehokkaasti optimaalisen tuen ja hallinnan mahdollisuuteen. EXTO™-ryhtiliivin olkaimet on valmistettu puolijoustavasta elastaanista, jotka eivät vie enempää tilaa vaatteiden alla naisilla kuin tavalliset urheilurintaliivit tai kuten ohut aluspaita miehillä. Olkaimet on erikoisesti muotoiltu, jotta ne eivät aiheuta hiertymiä tai epämukavuutta kainaloissa tai kainalon alueella. Erityiset materiaalivalinnat ja erittäin ohut muotoilu takaa optimaalisen käyttömukavuuden.

EXTO™ on täysin ainutlaatuinen dynaaminen ryhtiliivi, jolla on ylivoimainen istuvuus. Se on valmistettu huolellisesta valikoimasta ainoastaan parhaita materiaaleja.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. EXTO™-ryhtiliivi on aivan uudenlainen dynaaminen ryhtiliivi, jossa tuen määrä on täysin säädettävissä. Olkapäiden ympärillä on pehmeät joustavat olkaimet, joihin on kiinnitetty kaksi kiristysremmiä vyötärön ympärillä. Säätämällä kiristysremmejä EXTO™-ryhtiliivi antaa täysin säädettävän asennon korjauksen. Jos haluat enemmän tukea sinun tulee kiristää remmejä kireämmälle, vähemmän tuen riittäessä voit löysyttää remmejä.
Vastaus. Kyllä, ryhtiliivi on erittäin helppokäyttöinen. Olkaimet puetaan niin kuin tavallinen selkäreppu ja remmeissä on tarranauhakiinnitys.
Vastaus. Silikoninauhat auttavat ryhtiliiviä pysymään paikoillaan vielä paremmin liikkuessasi enemmän, esimerkiksi ruumillisen työn tai liikunnan yhteydessä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot