Selkätuki kiskoilla CoTex Stabil
Selkätuki kiskoilla Cotex Stabil Selkätuki kiskoilla Cotex Stabil Selkätuki kiskoilla Cotex Stabil

Selkätuki kiskoilla CoTex Stabil

  • 129,00 €

Selkätuki kiskoilla on uusi tuote neulotusta joustavasta tekstiilimateriaalista. Mahdollistaa optimaalisen kompression kivuliaalle ristiselälle.

Lue lisää

  • Tarranauhakiinnitys, jolla voi säädellä tuen määrää
  • 4 vakauttavaa kiskoa selkärangan molemmin puolin
  • Kaksi lisävakauttavaa hihnaa yksilölliseen tuen säätöön
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Selkätuki kiskoilla CoTex Stabil on uusi tuote CoTex-materiaalista; neulotusta elastisesta tekstiilimateriaalista, joka mahdollistaa optimaalisen kompression kivuliaalle ristiselälle. Selkätuki kiinnitetään edestä ohuen ja joustavan matalaprofiilisen tarranauhakiinnityksen avulla, jotta se olisi mahdollisimman huomaamaton vaatteiden alla. 
Tarranauhalla voi helposti säädellä selkätukea, jotta voi säätää tuen määrän sopivaksi tarpeesta ja tilanteesta riippuen. 

Selkätuella on neljä stabiloivaa kiskoa ristiselän kohdalla, paikallisen vakauden saamiseksi särkevälle alueelle. Kiskoja on kaksi oikealla ja vasemmalle puolella selkärankaa, optimaalisen anatomisen vakauden saavuttamiseksi. Kiskot myötävaikuttavat tehokkaaseen lievitykseen ja tukeen lannerangan kivuissa ja ongelmissa.

Selkätuki CoTex Stabililla on kaksi elastista lisävakauttavaa nauhaa ristiselän vakauttamiseksi. Nauhat voidaan kiristää yksilöllisesti ja säädellä tukea oikealla ja vasemmalla puolella lannerankaa. Tämä antaa tehokkaasti lisätukea kivuliaalle ristiselälle. Nauhat voi kiristää eri korkeuksille kompression ja tuen lisäämiseksi selän alempaan tai ylempään osaan tarpeen mukaan. Nauhat kiinnitetään tarranauhakiinnityksellä etupuolelta. 

Selkätuki CoTex Stabilissa on kädensijat, jotka helpottavat selkätuen pukemista ja riisumista. 

Ohuen CoTex materiaalinsa ansiosta selkätuella on erittäin matala profiili, joka mahdollistaa tuotteen käytön kaikissa tilanteissa kaikkien vaatteiden alla. 
CoTex on hyvin ilmava materiaali, mikä lisää tuen käyttömukavuutta. 

Selkätuki CoTex Stabil kiskoilla lievittää tehokkaasti kipua ristiselässä esimerkiksi noidannuolen, ischiaksen tai yleisten selkäkipujen yhteydessä.

 


KokoLantion ympärysmitta (cm)
Small75-83 cm
Medium83-91 cm
Large91-99 cm
X-Large99-107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115-125 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa