Polvisuoja EMO X

119 €

EMO X -polvituki on mukautuva stabiloiva polvituki polvinivelen epävakauteen, meniskivammoihin tai polvilumpion yleiseen vakauttamiseen Lue lisää
Säädettävyys lisää vakautta
Joustavat kiskot
Ehkäisee polvinivelen lievää liikaliikkuvuutta

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvisuoja säädettävällä hihnajärjestelmällä

EMO X -polvituki on räätälöitävissä oleva polvituki, joka lisää polvinivelen vakautta ja hallintaa. Polvitukissa on kaksi paria joustavia jousikiskoja, jotka on sijoitettu polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle lisävakauden aikaansaamiseksi. Joustavat kiskot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ne mukautuvat tehokkaasti polvinivelen muotoon ja stabiloivat polvinivelen parhaalla mahdollisella tavalla ilman hankautumisriskiä ja epämukavuutta.

Polvituen etuosan ympärillä on kaksi paria X-nauhoja, jotka on sijoitettu polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle. X-nauhojen avulla voidaan tehokkaasti lisätä tuen ja puristuksen astetta polvinivelen ympärillä, ja ne on helppo kiristää polvinivelen yläpuolelta ja kiinnittää polvinivelen alapuolelle ja päinvastoin täydellisen stabiloivan toiminnon aikaansaamiseksi.
X-nauhat sijoitetaan sekä polvinivelen sisä- että ulkopuolelle, mikä tarjoaa tehokkaan lisäkustomointimahdollisuuden yksilöllisten tuki- ja puristustarpeiden mukaisesti polvinivelen sisä- ja ulkopuolella.
Hihnojen toiminta tarjoaa myös yleisen polvilumpion vakauttamistoiminnon edellyttäen, että hihnaparit kiristetään samanaikaisesti samanasteisella puristuksella, ja tarjoaa kevyemmän tuen polvinivelen yliojennusongelmiin.

Polvilumpion ympärillä polvisuojassa on sisäänommeltu polvilumpion pehmuste, jonka tehtävänä on vakauttaa polvilumpio kuormitetuissa asennoissa. Avoin polvilumpion muotoilu varmistaa ja minimoi riskin, että paine kohdistuu suoraan polvilumpioon. Polvituen reiden ja vasikan etuosan poikki on kaksi jäykkää säädettävää hihnajärjestelmää, joiden avulla voidaan tehokkaasti säätää puristuksen ja tuen astetta. Mitä tiukemmalle hihnat kiristetään, sitä paremmin ne kiinnittyvät, mikä vaikuttaa suoraan nivelen stabilointiin ja puristukseen.

EMO X on valmistettu 3D Texistä, erittäin pehmeästä ja mukavasta kompressiomateriaalista, joka tarjoaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. 3D Tex on hyvin tuulettuva materiaali, joka mahdollistaa optimaalisen ilmanvaihdon suojan alla, jotta vältytään kuumalta ja hikiseltä polvisuojalta jokapäiväisessä käytössä. Polvisuojan etuosan yläosan reiden etummaisen lihaksen yläpuolella on silikoninauha, joka on sijoitettu suojan sisäpuolelle. Silikoninauha lisää suojan kiinnittymistä ja estää tehokkaasti tuotteen liikkumisen kuormitetuissa asennoissa.

EMO X:ää käytetään edullisesti ongelmiin,
- Lievät sisäiset ja ulkoiset meniskivammat, joissa tarvitaan säädettävää tukea
- Yleinen nivelen epävakaus
- Polvilumpion instabiliteetti
- Polvinivelen hyperextensioon/ylimobiliteettiin liittyvät lievät ongelmat

EMO X -polvisuojat pestään tarvittaessa 30° käsinpesussa. Sulje kova tarranauha kulumisen minimoimiseksi ja tarranauhan kestävyyden parantamiseksi.
Polvisuoja toimii yhtä hyvin oikeassa kuin vasemmassa polvessa ja sitä on saatavana kokoja S - XXXL. Oikean koon mittaamiseksi mittaa polvinivelen ympäriltä hieman koukistuneesta polvinivelestä.

4 tarranauhaa lisävakauttamiseen

Täydellinen säädettävyys useilla eri tarranauhoilla lisää vakautta ja hallintaa. EMOXissa on neljä polvilumpion ympärille sijoitettua hihnaa, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan mukautuvuuden ja säädettävyyden ongelmatilanteissa

Erittäin matala ja ketterä malli, jossa on joustavat kiskot

EMO X on joustavampi polvisuoja, jonka korkeus on matalampi reiden yläpuolella ja vasikan alapuolella. Suojassa on kaksi joustavaa kiskoa, jotka on sijoitettu polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle lisätuen ja paremman muotovakauden takaamiseksi.

Valmistettu 3D TEX -materiaalista optimaalisen mukavuuden ja ilmanvaihdon varmistamiseksi

3D TEX on tekstiilimateriaali, jossa on kolmiulotteisesti kudottu nailonlanka, joka tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon pehmeässä, miellyttävässä ja joustavassa materiaalissa optimaalista joustavuutta varten.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Suosittelemme 30° käsinpesua, huuhtele tuote ja anna sen kuivua ilmakuivaksi ennen käyttöä

Vastaus. Jousitanko on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ylimääräinen vakauttava tanko. Se antaa polvisiteelle lisätukea sivusuunnassa, mutta sallii polvinivelen täyden liikkeen fleksiossa ja ekstensiossa, jotta se ei häiritse normaalia liikettä.

Vastaus. Kyllä, joustava kisko antaa lisätukea ilman riskiä, että joku loukkaantuu kovaan metalliin

 

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot