• Selkäsuoja Emo STAB
  • Selkäsuoja Emo STAB
  • Selkäsuoja Emo STAB
  • Selkäsuoja Emo STAB

Selkäsuoja Emo STAB

89 €

Selkäsuoja, jossa on räätälöitävissä oleva tuki ja äärimmäinen joustavuus jokapäiväiseen elämään ja urheilulajeihin, joissa vaaditaan paljon vakautta ja liikkuvuutta Lue lisää
Äärimmäinen notkeus edistää optimaalista liikkuvuutta
Säädettävä ja mukautettava muotoilu
Yhdistää vakauden, mukavuuden ja ilmanvaihdon

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

EMO selkäsuojus urheiluun ja vapaa-aikaan

Emo STAB -selkäsuoja on ainutlaatuinen lannerangan selkäsuoja, jossa yhdistyvät joustavuus ja kohdennettu lannerangan paikallinen tuki. Selkäsuojassa on ainutlaatuinen irrotettava hihnajärjestelmä, jonka avulla voit mukauttaa tuotteen omien tuki-, vakaus- ja helpotustarpeidesi mukaan. Hihnajärjestelmän avulla selkäsuoja tarjoaa korkeamman asteen tukea, mutta se voidaan tarvittaessa helposti muuttaa matalamman asteen tueksi. Selkäsuoja Emo STAB on itse asiassa kaksi eri selkätukimallia samassa tuotteessa

Mallissa on erittäin ohut rakenne, joka koostuu erittäin matalasta etuosasta, ohuesta ja ilmavasta materiaalista etuosassa ja sivuilla yhdessä lannerangan yläpuolella olevan vahvistetun osan kanssa, joka keventää ja vakauttaa tehokkaasti lannerankaa vaikuttamatta liikkuvuuteen ja joustavuuteen käytön aikana. Emo STAB -selkäsuoja soveltuu yhtä hyvin urheiluun ja liikuntaan, jossa liikkeisiin kohdistuvien vaikutusten on oltava mahdollisimman vähäisiä, kuin jokapäiväiseen käyttöön työpaikalla. Muotoilu tarjoaa joustavan tuen, joka toimii siellä, missä sitä lannerangassa eniten tarvitaan. Lannerangan kohdalla selkäsuojassa on kaksi leveää silikoniliuskaa, silikoni kiinnittyy erityisen tehokkaasti alla olevaan vaatteeseen tai ihoon ja varmistaa kiinnittymisen myös erittäin intensiivisen kuormituksen ja liikkeen aikana.

Selkäsuojassa on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat erityisen tehokkaan tuen yhdistettynä optimaaliseen joustavuuteen. Selkäsuojan etuosa, joka kiinnitetään tarranauhalla etupuolelle, on vain 12 cm:n kokonaiskorkeudella, joka on erittäin matala ja erityisesti suunniteltu siten, ettei se haittaa liikkuvuutta lannerangan ympärillä eteen- tai sivuttaisliikkeissä. Etuosa on tarpeeksi matala, jotta se ei vaikuta liikkumiseen lainkaan, ja samalla se antaa mahdollisuuden istua selkäsuojan kanssa ilman, että etuosa vaikuttaa lonkan yli.

Paikallisesti lantion päälle sijoitetun selkäsuojan sivukappaleessa on erittäin ohutta ja hengittävää verkkomateriaalia, joka on valmistettu kestävästä ja joustavasta lycrasta. Materiaalin paksuus on vain 1 mm ja se päästää kosteuden läpi ja luo paikallisen ilmanvaihdon käytön aikana. Materiaaliominaisuudet takaavat ohuista ja hyvin tuulettuvista sivuista huolimatta korkean puristusasteen koko lonkan ympärillä ilman, että se vaikuttaa suuresti liikkumiseen
Paikallisesti lannerangan yläpuolella, jossa suurin osa selkäongelmista esiintyy, on paksumpi pohjamateriaali, jonka elastisuusaste on pienempi ja jonka lämmittävät ominaisuudet lämmittävät paikallisesti ongelma-aluetta ja ympäröiviä lihaksia. Selkälevyssä on neljä stabiloivaa kiskoa, jotka on sijoitettu kiskopareiksi selkärangan oikealle ja vasemmalle puolelle. Tämä muotoilu luo tehokkaan tuen paikallisesti lannerangan päälle, jotta selkävaivoihin saadaan paras mahdollinen helpotus. Selkärangan oikealla ja vasemmalla puolella olevissa kahdessa lähimmässä kiskossa on silikonia kiskon päällä ihoa vasten. Silikoni kiinnittää lastat ja tarjoaa erinomaisen kiinnityksen riippumatta toiminnasta tai liikemalleista.

Selkälevyn yläosassa on täysin säädettävä hihnajärjestelmä, hihnat lähtevät stabiloivan selkäkappaleen keskeltä ja kiinnittyvät etupuolelle, mikä lisää entisestään puristusta ja mahdollistaa tuen säätämisen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hihnajärjestelmässä on ainutlaatuinen ominaisuus, joka mahdollistaa tarvittaessa hihnojen täydellisen poistamisen, jotta selkänoja ei olisi niin vakauttava. Jos tarvitaan enemmän tukea, hihnat kiinnitetään takaisin selkälevyyn, jolloin selkäsuoja toimii jälleen vakaammin ja tehokkaammin. Ainutlaatuinen toiminto luo markkinoiden mukautuvimman selkäsuojan, joka toimii samassa rakenteessa sekä kevyenä, joustavana tukena että vakaampana ja keventävänä selkäsuojana.

Selkäsuoja pestään 30 asteen käsinpesussa ja sen tulee kuivua ilmakuivaksi ennen käyttöä Ota tavaksi sulkea selkäsuojan tarranauha, kun tuote ei ole käytössä, jotta kovasta tarranauhasta pidetään parasta mahdollista huolta.

Selkäsuoja tulee pestä 30° käsin

Kaksi selkänojamallia samassa tuotteessa.

EMO STAB -mallissa on ainutlaatuinen irrotettava hihnajärjestelmä, ja mallia voidaan käyttää sekä hihnojen kanssa että ilman hihnoja. Erona on tuen aste, joka voidaan helposti mukauttaa joko ilman lisähihnoja kevyeksi tueksi tai vakaaksi tueksi kovemmalla hihnojen kireydellä

Ainutlaatuinen irrotettava lisähihnajärjestelmä

Poistettava hihnajärjestelmä luo edellytykset laajemman toiminnallisen pohjan saavuttamiseen, hihnajärjestelmän avulla suoja tarjoaa erittäin hyvän tuen vähentämättä vakautta ja lisäämällä samalla ketteryyttä.

Optimaalinen urheiluun ja liikuntaan

EMO STAB on tuki, joka pystyy vastaamaan useimpiin tuki- ja vakaustarpeisiin samassa mallissa ilman rajoituksia ja toimii yhtä hyvin jokapäiväisessä elämässä kuin urheilussa ja liikunnassa.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, liikkuvuus ja ketteryys selkäsuojassa vaikuttaa suuresti ilman suojan korkeutta, ja Emo STAB on yksi markkinoiden matalimmista selkäsuojista. Samalla tuotteessa on erittäin ohut materiaali vatsan ympärillä, mikä tekee tuotteesta entistäkin joustavamman vaikuttamatta lannerangan vakauteen

Vastaus. Kyllä, ehdottomasti! Mallia voidaan säätää enemmän tai vähemmän tukea varten poistamalla tai kiristämällä ylimääräisiä hihnoja, mikä on oikeastaan kaksi toimintoa yhdessä selkäsuojassa.

Vastaus. Kaikki tuotteet, jotka sisältävät kovia ja pehmeitä osia, on aina pestävä käsin 30 asteessa, jotta pesukoneen mekaaninen kuluminen ei ymmärrä tuotetta.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot