Kampanja
Urheilupohja Pedag Energy
Urheilupohja Pedag Energy
Urheilupohja Pedag Energy
Urheilupohja Pedag Energy

Urheilupohja Pedag Energy

27 €

Vanha hinta 39 €

 (-30%)

Energy-urheilupohjassa on ainutlaatuinen biomekaaninen muoto, ja se on kehitetty juoksuun ja harjoitteluun, ja siinä on erityisen syvä kantapääkuppi ja holvituki. Lue lisää
Ohut ja joustava urheilupohja antaa lisätukea
Integroitu iskuja vaimentava EVA-kerros
Matalille, neutraaleille ja korkeakaarisille jaloille

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Biomekaaninen urheilupohja matalalle, neutraalille ja korkealle jalkaholville

Energy sport -jalkineessa on ainutlaatuinen rakenne, jossa on muotoiltua EVA:ta, joka antaa pehmeän ja vakaan tuen koko jalalle.
Syvä ja vakaa kantapääkuppi luo tehokkaan kantapään tuen, kun taas vahvistettu jalkaholvituki vakauttaa keskijalkaa urheilun ja liikunnan aikana.
Sisäkkeessä on iskuja vaimentava keskikerros, joka vaimentaa iskujen energiaa aktiviteetin aikana, ja yhdistettynä tukevaan kaaritukeen ja vakauttavaan kantapääkuppiin Energy Sport luo sisäkkeen, joka suojaa niveliä ja vähentää rasitusta.
Energy Sportia valmistetaan kolmella eri kaaren korkeudella: matala, neutraali ja korkea kaari. Kaarituen eri korkeudet tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden optimaaliseen yksilölliseen istuvuuteen ja tukeen.

Ideaalinen juoksuun ja treenaamiseen

Biomekaaninen muoto Energyssä tukee jalkaa ja voi ennaltaehkäistä nivelkipuja, plantaarifaskiittia, polvi-, lonkka- ja selkäongelmia.

Ideaalinen juoksuun ja treenaamiseen

Eri kaaren korkeudet parhaan tuen saavuttamiseksi.

Pedag Energy on saatavilla kolmessa eri korkeudessa: matala, neutraali ja korkea kaari.

Eri kaaren korkeudet parhaan tuen saavuttamiseksi.

Optimaalinen juoksuun, treenaamiseen ja liikuntaan.

Yhdistelmä tukea ja iskunvaimennusta koko jalkapohjalle joka päivä!

Optimaalinen juoksuun, treenaamiseen ja liikuntaan.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, alkuperäinen pohja poistetaan ja korvataan uudella Energy-pohjalla

Pohjan pituutta on helpointa muokata leikkaamalla etureunaa tarkan istuvuuden saavuttamiseksi. Kengistäsi irrotettava pohja toimii täydellisenä mallina räätälöintiä varten.

Noin 70 %:lla on normaali jalkaholvi, jossa kuormitus on tasainen koko jalkapohjalla, ja heidän tulisi valita MEDIUM-korkeus. Matala holvikaari tunnistetaan litteänä jalana, suorempina sisäosina ja märkänä jälkenä, joka osoittaa, että holvikaari on laskenut alas; valitse ALHAINEN korkeus. Korkea holvikaari on vähemmän kosketuksissa jalkapohjaan ja osoittaa usein kaksi kuormituspistettä, etu- ja kantapää; valitse KORKEA.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot