Kampanja
Pedag Outdoor
Pedag Outdoor
Pedag Outdoor
Pedag Outdoor

Pedag Outdoor

32 €

Vanha hinta 45 €

 (-30%)

Outtopohjat lisäävät vakautta ja tukevat jalan luonnollista liikettä. Kantapääkuppi ja irrotettava kantapää pehmentävät jalkaa luonnollisesti. Lue lisää
Liian pitkäaikainen stressi
Aktiivihiili takaa optimaalisen kengän ja jalkaterän ilmaston
Saatavana matalille, keskisuurille ja korkeille kaarille

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Ainutlaatuinen ortopedinen sisäpohja pitkäkestoista raskasta kuormitusta varten

Etenkin ulkoillessa pienet asiat voivat vaikuttaa paljon. Pedag Outdoor -pohjallisilla saat kaikki ne yksityiskohdat, joita tarvitset ja tunnet heti eron. Erityisen rakenteensa ansiosta pohjallinen on täydellinen kumppani monenlaisiin ulkoaktiviteetteihin, oli maasto sitten mikä tahansa.

Pohjallinen vakauttaa jalkaa ja tukee sen luonnollista liikettä, kun taas kantapääkuppi ja irrotettava kantapää pehmentävät jalkaa luonnollisesti. Sisäänrakennettu tuki jalkaholvissa vakauttaa keskijalkaterän ja etujalkatuki nostaa etukaarta, keventäen tehokkaasti etujalan pehmustetta.

Outdoor-pohjallista on saatavana kolmessa eri korkeudessa: matala, neutraali ja korkea jalkaholvilla varustetuille jaloille.
 

Outdoorin pintakerros täyttää äärimmäisetkin vaatimukset: se on erityisen imukykyinen ja kuivuu nopeasti. Lisäksi huipputehokas aktiivihiilisuodatin tarjoaa ylimääräistä raikkautta ja parantaa kenkien ilmastointia ulkoillessa.

Outdoor-pohjallinen tarjoaa useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, ja se toimii optimaalisesti pitkäaikaisessa käytössä, jossa varusteet ja toiminta asettavat suuria vaatimuksia.

- Soveltuu laajaan valikoimaan ulkoaktiviteetteja (vaellus, golf, patikointi)

- Kantapääkuppi ja holvituki stabiloivat ja suojaavat jalkaa kevyellä pehmusteella

- Tukee luonnollista rullaavaa liikettä

- Ehkäisee jalkojen väsymistä

- Tehokas jalkahajua vastaan aktiivihiilen ansiosta

- Yksilöllinen istuvuus LOW-, MEDIUM- ja HIGH-kaarituen ansiosta

- Kokoa on helppo säätää tarvittaessa.

Lisätukea jalkaholville ja etujalkaterälle

Pedag Outdoorissa on ainutlaatuinen rakenne, jossa kantapää, keskijalka ja etujalkaterä saavat lisätukea samassa rakenteessa. Pohja on saatavana matalille, neutraaleille ja korkeille jalkaterille.

Lisätukea jalkaholville ja etujalkaterälle

Aktiivihiili optimaalisen jalkaterän/kengän ilmaston takaamiseksi

Aktiivihiilen keskikerros luo optimaalisen kenkä- ja jalkailmaston

Aktiivihiili optimaalisen jalkaterän/kengän ilmaston takaamiseksi

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, alkuperäinen pohja poistetaan ja korvataan uudella Outdoor-pohjalla

Pohjan pituutta on helpointa muokata leikkaamalla etureunaa tarkan istuvuuden saavuttamiseksi. Kengistäsi irrottamasi pohja toimii täydellisenä mallina räätälöintiä varten.

Noin 70 %:lla on normaali kaari, jossa kuormitus on tasainen koko jalkaterässä, ja heidän tulisi valita MID-korkeus Matalalle jalkaholville on ominaista litteä jalka, suorempi sisäpuoli ja märkä jalanjälki, joka osoittaa, että jalkaholvi on laskenut, valitse LOW Korkea jalkaholvi koskettaa maata vähemmän keskijalkaterässä ja siinä on usein kaksi rasituspistettä, etujalkaterä ja kantapää, valitse HIGH.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot