Cush Plus pohjallinen | Rehaboteket
Cush Plus pohjallinen pohjallinen pohjallinen

Cush Plus pohjallinen

  • 24,00 €
  • 35 €

Cush Plus iskuja vaimentava, vakauttava pohjallinen, joka takaa pehmeämmän ja vakaamman askeleen tilanteesta tai toiminnasta riippumatta.

Lue lisää

  • Lisävakautta kantapäälle ja jalan keskiosalle
  • Valmistettu pehmeästä ja iskuja vaimentavasta PU:sta
  • Kehitetty neutraaleille ja korkeille kaarille < 35 mm
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Cush Plus on täysin pehmustava pohja neutraaleille ja korkeille holvikaarille, joka on valmistettu pehmeästä ja mitanpitävästä polyuretaanista PU. PU on erittäin iskuja vaimentava materiaali, mutta samalla sillä on valtava kulutuskestävyys ja kestävyys ajan myötä.

Cush Plus on vahvistettu kantapää ja jalkaterän keskiosa, joka on valmistettu nailonista, joka vakauttaa kantapään ja kaaren samassa rakenteessa. Kantapääosa on huolellisesti pyöristetty tehokkaan tuen luomiseksi kantapään ulkoreunan ympärille ja ontossa jalkatuessa on luonnollinen 6 mm:n taipuisuus, joka tarjoaa vakaan tuen, joka samalla sallii jalan keskiosan seurata luonnollista liikemallia kuormituksen alaisena. Iskuja vaimentava PU-materiaali, joka peittää koko jalan, yhdessä materiaalin alla olevan vakaan nailoninsisäkkeen kanssa luo pohjan, joka yhdistää parhaiten iskunvaimennuksen ja tuen normaaleille ja korkeille kaareille 35 mm asti.

Ainutlaatuiset ominaisuudet Cush Plus
​- Dynaaminen tukijalka - luo joustavan tuen, joka vakauttaa niveltä ja mahdollistaa samalla liikkeen. Jousto on kaaressa 6 mm, mikä tarkoittaa, että dynaaminen kaarituki jakaa kaarituen koko jalan keskiosalle ja luo joustavan tuen, joka vakauttaa kaaria ja samalla mahdollistaa liikkeen.
- Vakaa kantapäätuki - keskittää ja vakauttaa kantapäätä, kun taas jäykkä tukieste kantapään rasvatyynyn ympärillä luo lisätukea vähentääkseen ongelmia ja väsymystä. Kantapäätuki auttaa säilyttämään kantapään luonnollisen iskunvaimennuksen, kantapään luun alla olevan rasvatyynyn.
- Iskuja vaimentava kantapääalue – vähentää kantapäähän kohdistuvaa vaikutusta kallistuessa. Kantapään alla oleva kapseloitu PU-materiaali optimoi iskunvaimennuksen ylös ja alas minimaalisella paksuuden väsymisellä parhaan pitkäaikaisen iskunvaimennuskyvyn saavuttamiseksi.

Pohja sopii jokapäiväiseen käyttöön, työpaikalle sekä urheiluun ja liikuntaan, ja se on helposti säädettävissä tarkkaan istuvuuteen terävillä saksilla ja siinä on kokoviivat pohjan etuosassa säätöä helpottamaan.
Puhdista pohja haalealla vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Vältä pohjan kuivaamista lämmityskaapissa tai muiden lämmönlähteiden lähellä.


KokoKengännumeroPituus max
X-Small35 - 37240 mm
Small38 - 40 Nainen255 mm
Medium 39 - 41 Herra270 mm
Large42 - 43285 mm
X-Large44 - 47305 mm

Kysymys. Minulla on neutraali kaari, sopiiko Cush Plus minulle?
Vastaus. kyllä, Cush Plus on kehitetty sopimaan neutraaleihin ja korkeisiin holvikaariin, joiden kaaren korkeus on enintään 35 mm

Kysymys. Voinko käyttää Cush Plusia huonoon kantapäähäni, se sattuu, kun kävelen pitkiä matkoja.
Vastaus. Kyllä, Cush plus on kehitetty muun muassa vakauttamaan ja pehmustamaan kantapäätä. Vahvistettu kantakuppi, PU-materiaali ja pehmeämpi alue kantapään alla ovat kolme ainutlaatuista ominaisuutta, jotka kaikki auttavat ongelmallista kantapäätä.

Kysymys. Toimiiko pohja kaikissa kengissä?
Vastaus. Pohja toimii useimmissa kengissä ja korvaa kengän olemassa olevan pohjallisen, jonka poistat ennen pohjallisen laskemista.

Seuraa meitä Facebookissa