Kyynärpäätuki | Rehaboteket

Kyynärpäätuki

Kyynärpään kipu ja ongelmat liittyvät yleensä ranteeseen ja ranteen liikkeisiin tai kyynärnivelen liikarasitukseen. Kyynärpään yleisin ongelma on paikallinen tulehdus, kuten tenniskyynärpää tai golfkyynärpää. Ongelma johtuu kyynärpään sisä- tai ulkosyrjällä sijaitsevien rustokiinnikkeiden paikallisesta tulehduksesta, aiheuttaen usein merkittävää kipua ja käden voimattomuutta. Kyynärpäätukia on saatavana useina eri malleina ja eri näköisinä joko kompressoivilla ominaisuuksilla tarjoamaan lisätukea tai kuormitusta keventävinä tuotteina, jotka auttavat vähentämään kyynärnivelen tulehtuneisiin rustokiinnikkeisiin kohdistuvaa rasitusta. Rehaboteketillä on markkinoiden kattavin valikoima kyynärpäätukia ja meiltä löydät aina useita eri tukivaihtoehtoja riippuen siitä, mihin tarkoitukseen kyynärpäätukea tullaan käyttämään.

kyynarpaatuki_srxkyynarpaatuki

Kyynärpäätuki  SRX- materiaalista valmistettu kyynärpäätuki antaa tukea, kompressiota ja lämpöa särkevälle kyynärpäälle.

29,00 €
Kyynarpaatuki

Kyynärpäätuki Self on erittäin joustava tuki, joka antaa lisätukea kyynärnivelelle. Lievittää särkyä, tulehduskipuja ja turvotusta.

34,00 €
tenniskyynarpaatukitenniskyynärpään tuki tenniskyynarpaatukitenniskyynarpaatuki

Tenniskyynärpään tuki Dynamics Epi, markkinoiden kehittynein tuki, jossa yhdistyy tärinänvaimennus ja kuormituksen kevennys tenniskyynärpäälle ja golfkyynärpäälle

99,00 €
Tenniskyynärpäänauha

Tenniskyynärpäänauha on konstruoitu ollakseen helppo ja joustava käytössä ja siinä on universaalikoko joka sopii melkein kaikille

 

18,00 €
tenniskyynarpaatukitenniskyynarpatuentenniskyynarpatuen

EpiC on erityisen joustava, helpotusta tarjoava tenniskyynärpäätuki, joka helpottaa kyynärpään paikallisia tulehduksia, kuten tenniskyynärpää, golfkyynärpää tai hiirikäsi.

36,00 €
Tenniskyynärpäänauhatenniskyynarpaanauha_protenniskyynarpaanauha

Tenniskyynärpäänauha PRO, myötävaikuttaa tehokkaasti ongelmallisten kyynärpäitten helpotukseen, kivunlievitykseen ja hoitoon. 

 

39,00 €
tenniskyynarpaatenniskyynärpää nauha
Tenniskyynärpään tukiside – EpiCon, monipuolisesti lievittävä tukiside tenniskyynärpäähän. Tenniskyynärpää tukisiteen ainutlaatuinen konstruktio antaa täysin ainutlaatuisen vaikutuksen.
39,00 €
EpikondyliittitukiEpikondyliittitukiEpikondyliittituki

Epikondyliittituki hoitaa kipeää tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä tai hiirikättä. BOA-rakenne tarjoaa tarkan säädön.

69,00 €
Tenniskyynärpäätuki

Tenniskyynärpäätuki lievittää tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä ja hiirikyynärpäätä. Tehokas lämpö, kompressio ja helpotus samassa tuessa. 

 

39,00 €
kyynarpaatuki_epifitkyynarpaatukiepifit_kyynarpaatuki

Kätevä ja aktiivisesti hengittävä kyynärpäätuki tenniskyynärpään, golfkyynärpään ja hiirikyynärpään kuormituksen keventämiseen.

48,00 €
Kyynärpäätuki tenniskyynärpäähänKyynärpäätuki tenniskyynärpäähän

Tenniskyynärpäätuki CRX on kyynärpäätuki tehokkaasen tenniskyynärpään kuormituksen kevennykseen ja kompressioon. 

49,00 €

Lue lisää kyynärpäätuista

Kyynärpään kipu ja ongelmat johtuvat useimmiten liikarasitusvammoista ja kyynärpään sisä- tai ulkosyrjän rustokiinnikkeiden paikallistulehduksesta. Liikarasitus on usein seurausta joko jatkuvasta yksipuolisista käden ja sormien liikeradoista yhdessä ja samassa asennossa pidemmän ajan kuluessa tai vaihtoehtoisesti raskaammista, toistuvista liikekuvioista. Kyynärpäätuki on rakentunut tukemaan kyynärniveltä ja sen anatominen rakenne lisää kompressiota paikallisesti. Kyynärpäätuen kompressio suojaa niveltä paikallisesti ja lisää verenkiertoa kyynärnivelen ympärillä, minkä usein koetaan lievittävän kipua suoraan. Monissa tuissa on myös kuormitusta keventäviä ominaisuuksia solkien ja pelottien muodossa. Kyynärpään tulehdus liittyy yleensä käden ja sormien taivuttamiseen ja ojentajalihaksistoon. Kyynärpäätuen kuormitusta keventävillä komponenteilla, peloteilla, on tehtävänä vähentää kuormitusta, joka on peräisin käsistä ja sormista, ja ulottaa vaikutus aina paikalliseen tulehduskohtaan saakka.
Kyynärnivel on altis vammautumiselle liikunnan ja urheilun yhteydessä, erityisesti kaatumistilanteissa tai urheilulajeissa, joissa käsivarsia käytetään aktiivisesti, kuten tenniksessä, lentopallossa ja käsipallossa. Liikunnassa ja urheilussa syntynyt kyynärnivelen laaja nivelsärky johtuu usein yli liikaojennuksesta, jota kutsutaan arkisesti yliliikkuvuudeksi tai nivelen yliojennukseksi. Yliliikkuvuusongelmiin on saatavana kyynärpäätukia, jotka vakauttavat niveltä tehokkaasti sekä ehkäisevät riskiä siihen, että kyynärnivel eksyisi normaalilta liikealueeltaan.

Kattava valikoima kyynärpäätukia

Pyrimme tarjoamaan kattavimman kyynärpäätukivalikoiman kyynärnivelen kipu- ja ongelmatilanteisiin ja siksi pyrimmekin aina tarjoamaan markkinoille laajan valikoiman ja toimivimmat tuotteet. Kyynärpäätukien valikoimassamme on saatavilla useita erilaisia malleja kuormituksen kevennykseen, paikalliseen kompressioon sekä särkevän kyynärnivelen paikalliseen lämpökäsittelyyn. Valikoimaamme sisältyvät seuraavat päasialliset ominaisuudet:
Kuormitusta keventävä kyynärpäätuki – tarjoaa tehokkaan kuormituksen kevennyksen esimerkiksi tulehtuneille rustokiinnikkeille tenniskyynärpään, golfkyynärpään ja hiirikyynärpään yhteydessä.
Vakauttava kyynärpäätuki ­– tukee kyynärniveltä ja tarjoaa lisätukea.
Suojaava kyynärpäätuki – suojaa erilaisilla vaimentavilla ja suojaavilla peloteilla.
Kompressoiva kyynärpäätuki – tuki, jossa on voimakas kompressio kuormituksen tehokkaaseen kevennykseen ja turvotuksen ehkäisyyn.
Kyynärpäätuki yliliikkuvuuteen – kyynärpäätuki, joka vakauttaa tehokkaasti kyynärniveltä sekä ehkäisee nivelen yliojentumista yliliikkuvuustilanteissa.
Kaikki tuotteemme ovat huolella valittuja ja niiden tärkein ominaisuus on toimivuus. Tuotteen optimaalinen toimivuus varmistaa parhaan lopputuloksen sinulle asiakkaana.
Tuotteet sopivat yhtä hyvin niin päivittäiseen käyttöön kuin liikuntaan ja harjoitteluunkin.
Kaikki kyynärpäätukemme ovat ortopedisiä apuvälineitä. Tuet ovat CE-merkittyjä MDD-luokan I mukaan tuotteiden toimivuuden ja laadun varmistamiseksi.

Rehaboteket - autamme sinua löytämään oikean tuotteen!

Me Rehaboteketissä olemme hyvin tietoisia siitä, että voi olla vaikeaa löytää sopiva tuote juuri sinun vammaasi ja sen vuoksi olemme kehittäneet erilaisia tapoja voidaksemme auttaa parhaalla tavalla. Valikoimamme on valittu huolella ja se käsittää nykyisinSuomen laajimman valikoiman tuotteita koko keholle. Tarjoamme aina useitapolvitukivaihtoehtoja, jotta sinulla asiakkaana olisi erilaisia vaihtoehtoja ongelmasi ratkaisemiseksi.

Työskentelemme ainoastaan verkkokaupan parissa, minkä ansiosta nopeat toimitukset ovat äärimmäisen tärkeä osa toimintaamme. Kaikki ennen klo 16.00 tulleet tilaukset lähetetään aina samana päivänä. Nopean toimituksemme pyrkimyksenä on se, ettei sinun asiakkaana tarvitse odottaa tuotettasi. Tuotteen nopea saapuminen mahdollistaa sen, että voit tutustua siihen kotonasi kaikessa rauhassa tarvitsematta lähteä stressaavaan fyysiseen myymälään.
Tärkeintä sinulle asiakkaana on se, että meiltä tilatessasi sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotetta ennen kuin päätät ostaa sen. Tarjoamme aina 45 päivän pituisen avokaupan, jotta sinulla on aikaa arvioida tuote. Tuotteen palauttamiseen liittyvänä ainoana vaatimuksena on se, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi. Voit siis kokeilla tuotetta varovasti, jotta pystyt halutessasi palauttamaan tai vaihtamaan sen.
Haluatko apua oikean polvisuojan valitsemisessa sinulle ja ongelmasi? Älä epäröi ottaa yhteyttä Rehaboteketin asiakaspalvelunumeroihin arkisin klo 9-16 kysymyksineen sähköpostitse osoitteeseen info@rehaboteket.fi