Stabiileja selkätukia | Rehaboteket

Stabiileja selkätukia

Stabiilit selkätuet myötävaikuttavat kivuliaan lantioselän ja lantion tehokkaaseen stabilointiin.  Selkätuet ovat anatomisesti konstruoidut saadakseen hyvän sovituksen ja tehon. Stabiileilla selkätuilla on aina stabiloivat kiskot asetettuna lantioselkään ongelmaalueen ympärille antaakseen lisää tukea ja helpotusta. Esimerkiksi noidanuoleen selässä yksi tärkeimmistä osista kuntoutuksessa on liike sekä aktiviteetti, stabiili selkätuki mahdollistaa aktiviteettia kun noidannuoli vaivaa ja ehkäisee paikallaan istuvaa rehabia. Kaikissa selkätuissa on säädettävä tuki mikä mahdollistaa tuen mukatuksen tarpeen mukaan. Stabiili selkätuki toimii ensiapuna toistuviin selkävaivoihin. Kaikki stabiilit selkätuet ovat CE merkittyjä MDD luokka II joka varmistaa tuotteen funktion ja laadun.

selkätukiselkäortoosi
Selkäortoosi Lumbopull on uusi innovatiivinen selkäortoosi kehitetty antamaan hyvän stabilisoinnin ja helpotuksen kipeään lantioon.
159,00 €
RyhtiliiviRyhtiliivi
Ryhtiliivi parantaa ryhtiä ja ehkäisee tehokkaasti huonoa asentoa.
58,00 €
selkätuki selkätukiselkätuki

Joustava selkätuki vakauttaa ja keventää kipeän selän kuormitusta. Ainutlaatuinen muotoilu antaa tehokkaan vakauden.

 

79,00 €
Selkätuki
Selkätuki antaa stabiilisuutta ja kuormituksen kevennystä lantioon esim. lumbagoon. Lämmittävä Neo Tex materiaali antaa tehokkaan kivunlievityksen.
49,00 €
SelkätukiSelkätuki
Selkätuki Stabil Dorsum X, tehokas apu selkäkipuihin. Selkätuki keventää kuormitusta ja vakauttaa selkää tehokkaasti esimerkiksi noidannuolen yhteydessä.
79,00 €
SelkätukiSelkätukiSelkätuki
Selkätuki SRX Stabil selkäkipujen hoitoon , lämmittää ja stabilisoi selkää lantion ympäriltä sopii esimerkiksi lumbagoon
69,00 €
selkävyö dual flex selkävyö dual flex selkävyö dual flex

Ainutlaatuinen selkävyö selkävaivoihin. Valmistettu ainutlaatuisella kaksiosaisella muotoilulla antaakseen ylivoimaisen yksilöllisen istuvuuden.

119,00 €
Selkätuki kiskoilla Cotex Stabil Selkätuki kiskoilla Cotex Stabil Selkätuki kiskoilla Cotex Stabil

Selkätuki kiskoilla on uusi tuote neulotusta joustavasta tekstiilimateriaalista. Mahdollistaa optimaalisen kompression kivuliaalle ristiselälle.

129,00 €
ristiseläntuki

Ristiseläntuki UNI vakauttaa ristiselkää tilanteesta riippumatta ja se toimii yhtä hyvin niin toimistossa ja autossa kuin kotonakin. Ristiseläntuki muotoutuu ristiselän mukaan parhaan tuen saavuttamiseksi.

45,00 €
selkatukiselkatuki

Selkätuki Lumback Light on erittäin joustava ja helppokäyttöinen selkätuki, joka vähentää kipeän alaselän kuormitusta.

69,00 €
SelkätukiSelkätuki

Selkätuki Lumback Stabil on laadukas selkätuki, joka on valmistettu joustavasta korkealuokkaisesta mikrokuidusta. 4 vakaata selkäkiskoa lievittävät alaselän oireita tehokkaasti.

99,00 €
selkatuki_flexselkatukiselkatukiselkatuki_selkatuen

Selkätuki Flex 23 on korkealaatuinen selkätuki, jonka kiskot vähentävät tehokkaasti ristiselän kuormitusta ristiselän ongelmien yhteydessä, kuten noidannuoli, välilevyn pullistuma tai muut selkäongelmat.

189,00 €