Tehokas Schlatter-tuki - Optimaalinen Schlatterin lievitys

Schlatter - usein esiintyvä polvivamma jonka voi hoitaa tehokkaasti schlattertuen avulla.
 

Fysioterapeuttejen käyttämä koko maassa!

Shlatter on polvilumpiojänteen kiinnityskohdassa sääreessä tavallisesti esiintyvä tulehdus  josta kärsii erityisesti fyysisesti aktiiviset 10-15 vuotiaat.
Schlatterin sattuessa on tavallista että muodostuu kyhmy n.s. säärikyhmy kiinnityskohdan yläpuolelle polvinivelen alle.
Alue joka on säärikyhmyn ympärillä on usein paineelle herkkä  joka johtuu säärikyhmyn tulehduksesta ja polvillaan tehtyjä harjoituksia on mahdotonta suorittaa.

Rehaboteket.fi tarjoaa markkinoiden laajimman schlattertukien tuotevalikoiman joilla kaikilla on ainutlaatuiset ominaisuudet. Periaate ja funktio on helpottaa nivelen kiinityskohtaa kivuliaan alueen yläpuolella erityisesti muotoillulla schlattertuella.

Tuotevalikoimamme tarjoaa yksinkertaisia ja joustavia tukia lieviin vammoihin sekä markkinoiden tehokkainta lievennystä laajempaa kattaville vammoille.

  • Tehokas lievitys 
  • Lämpökäsittely
  • Yksilöllinen mukauttaminen.

Tekstin on tarkistanut:

Nimeni on Maja Nilsson ja olen Valvira-hyväksytty fysioterapeutti. Suoritin fysioterapeutin tutkintoni, erikoistuen käyttäytymislääketieteeseen, Mälardalenin yliopistossa. Olen myös kouluttautunut lisää OMT-tasolla 2, CSPT (sertifioitu urheilufysioterapeutti), urheilulääketiede, kuivaneulonta ja levypainon kuntoutus. Pyöritän urheiluvammojen klinikkaa ja työskentelen urheilujoukkueiden parissa.