Meistä

Rehaboteket.fi – Johtava Kuntoutusapteekki netissä!

Rehaboteket.fi tarjoaa täydellisen ortopedisen valikoiman parhaaseen hintaan. Ainutlaatuinen tuotevalikoimamme koostuu ainoastaan huolella valituista kuntoutus- sekä tukivälineistä, jotka ovat parhainta laatua sekä omaavat optimaalisen suorityskyvyn.

Rehaboteket.fi syntyi monen vuoden kokemuksen ja asiantuntemuksen tuloksena apuvälinetekniikan, urheilun sekä vammojen ortoosikuntoutuksen saralla. Toimintamme alkoi tammikuussa 2012, ja olemme jo ylittäneet 10 000 asiakkaan rajan Suomen markkinoilla. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisia tuotteita, keskittyen heidän hyvinvointiinsa.

Tuotteemme tulevat yksinomaan DeRoyal Industriesilta, jonka pääkonttori sijaitsee Knoxvillessä, Yhdysvalloissa. DeRoyal on yksi maailman suurimmista yhtiöistä, joka keskittyy apuvälinetekniikkaan ja ortoosihoitoon. DeRoyalin korkealaatuiset tuotteet valmistetaan omissa laitoksissaan Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Ne omaavat mitä parhaimman laadun sekä suorituskyvyn.

Olemme huolella valinneet sivustomme tuotevalikoiman kattamaan laajan kirjon erilaisia vammoja. Tällä hetkellä keskusvarastostamme löytyy noin 200 erilaista tuotetta.

Rehaboteket.fi on juuri sinulle asiakkaana verkkokauppasivusto, jossa valitseminen on yksinkertaisempaa, palvelu parempaa ja lopputulos tehokas. Haluamme aina täyttää asiakkaidemme toiveet ja auttaa heitä pääsemään eroon kivusta, sekä tarjota helpotusta ja tukea kulloinkin kyseessä olevaan vaivaan.
 

Osta turvallisesti Rehaboteketista 

 

Turvallinen verkkokauppa 

Rehaboteket on Trygg e-handelin sertifioima verkkokauppa, joka tarkoittaa, että voit tuntea olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Trygg e-handelin tehtävänä on suojella sinua kuluttajana ja taata turvallinen sähköinen kaupankäynti. Vain vakaista ja vakavasti otettavista verkkokaupoista voi tulla sertifioituja. Jos haluat lukea lisää Trygg e-handelista tai oikeuksistasi kuluttajana, voit vierailla osoitteessa www.tryggehandel.se. Rehaboteketin Trygg e-handel -sertifikaatti löytyy osoitteesta: http://www.tryggehandel.se/butik/996

Monta erilaista maksutapaa

Rehaboteket tarjoaa laajan valikoiman erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta voit tehdä ostoksia sinulle parhaiten sopivalla maksutavalla. Tarjoamme 14-30 päivää laskun maksuun sekä mahdollisuuden saada tuotteet kotiin ennen kuin maksat. Toimitus tapahtuu veloituksetta asiakkaalle. Voit myös maksaa pankkikortilla ja useimpien suomalaisten pankkien tilisiirrolla.

 

TUOTETURVALLISUUS JA VERKKOKAUPAN TURVALLISUUS

Rehaboteket tarjoaa sinulle saatavilla olevat markkinoiden turvallisimmat tuotteet ja varmimmat maksutavat.

Tuoteturva

Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä eurooppalaisten normien mukaisesti, lääkinnällisten laitteiden luokassa II. CE-merkintä takaa tuotteiden toimivuuden ja laadun.

Verkkokaupan turvallisuus

Pyrimme että asiakkaanamme voit ostaa meiltä tuotteita turvallisesti. Rehaboteket.fi käyttää ulkopuolista Klarna-yritystä kaikissa maksutietoihin liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelu

Johtavana palveluyrityksenä asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään minkä tahansa ongelman tai kysymyksen kanssa. Pyrimme tarjoamaan asiantuntevan asiakaspalvelun, johon saat aina yhteyden! Helpoin tapa on lähettää meille sähköposti, jos sinulla on kysyttävää. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@rehaboteket.fi 

 

Kysymyksesi ovat meille tärkeitä!

Tervetuloa Rehaboteketin asiakkaaksi

Yrityksen tiedot:
Yrityksen nimi: Svenska Rehaboteket AB 
https://www.rehaboteket.se
Y-tunnus: 556882-3297 

Postiosoite:
Staffansväg 6 B 
192 78 Sollentuna 
Ruotsi